forComponents

Processoren  |  Moederborden  |  Videokaarten  |  Geheugen  |  Opslag
Koeling  |  Behuizingen  |  Voedingen  |  Gereedschappen
DIY ComponentsPacks
Over forComponents

Hier draait alles om passie voor computerhardware, kwaliteit en gebruiksgemak. Met een zorgvuldig geselecteerd aanbod helpen we je de juiste keuze te maken.

Onze webshop is gebouwd op een simpel idee: technologie moet persoonlijk zijn.
Ben jij iemand die blij wordt van knipperende RGB-verlichting en brute power? Of zoek je liever een stille, ingetogen setup? Wat jouw stijl ook is, krachtig of fluisterstil, opvallend of minimalistisch, wij helpen je graag om de onderdelen te vinden die passen bij jouw wensen. Zo blijft technologie iets persoonlijks, en kies jij wat het beste bij je past.

Bouw, Speel, Presteer!

Met de juiste onderdelen, afgestemd op wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

We streven ernaar om bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn geplaatst, de volgende dag bij jou te laten bezorgen. De levering wordt verzorgd door een externe vervoerder.
De uiteindelijk levertijd hangt af van jouw keuze tussen standaard of Prio en uiteraard van de vervoerder..

Hoe neem ik contact met jullie op?

Via ons contactformulier, e-mail of telefonisch. Bekijk onze contactpagina voor details.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Via het contactformulier reageren we tijdens kantooruren meestal binnen enkele uren.

Scorekaart voor forComponents

Deze winkel is minder dan 1 jaar bekend bij Tweakers.

Pricewatch statistieken

Prijsvermeldingen 174 producten
Prijsindex Nederland 95,9 (4,1% onder gemiddeld)
Prijsindex België 95,1 (4,9% onder gemiddeld)