Luna-Time.nl

Gebruikers over webshop Luna-Time.nl

Na het begeven van mijn oude horloge had ik via de pricewatch bij Luna-Time de Garmin Venu 3S gevonden. Deze site was op dat moment de goedkoopste volgens de Pricewatch, maar gaf wel aan lange levertijden te hebben

Luna-Time.nl is een site van SAR Creative Marketing. Gezien de herkomst (Luxemburg) en vestigingsplaats (Duitsland) had ik even mijn twijfels, maar de reviews waren goed en een creditcard biedt ook zekerheid. De site heeft soms wat halve duitse dialogen.

Luna-Time gebruikt GLS als verzender. Alles was redelijk standaard verpakt. Goed genoeg.

Al met al, je moet even geduld hebben, maar verder netjes afgehandeld voor een hele nette prijs.

De levertijd duurde net zolang als aangegeven. De verpakking was voldoende. Verzending was via GLS.

Ik had me aangemeld op Tweakers omdat ik mijn oog had laten vallen op de garmin Venu 3S. Ik vond hem aan de prijzige kant en had de prijs onder 400€ ingesteld. Na een aantal weken kreeg ik de melding dat Luna Time de horloge aanbood (gloednieuw) voor 390€. Dit is 100€ goedkoper dan op de site van Garmin zelf.
De betaling ging super vlot en veilig.

Op de site werd een levertijd van 10 dagen vermeld. Dit kwam overeen met de werkelijke levertijd: na exact 10 werkende dagen had ik de Garmin in mijn handen!

Ik heb een aantal keer contact gehad met de klantenservice van Luna Time. Voor aankoop informeerde ik of er een oplaadkabel meegeleverd werd, dit werd niet op de site vermeld. Binnen het uur kreeg ik antwoord dat er een USB-oplaadkabel meegeleverd werd.

Na de betaling, kreeg ik een bevestiging van betaling, maar niet dat de bestelling geplaatst werd. Hiervoor nam ik opnieuw contact op en binnen de 4u kreeg ik antwoord dat alles goed verlopen was en de bestelling en betaling goed toegekomen was.

Ik werd dus tweemaal zeer vlot en vriendelijk geholpen.

Via google terecht gekomen Tweakers. Daar een Garmin Horloge gezien dat bij dit bedrijf het goedkoopst was. €230 goedkoper dan op de site van Garmin zelf.

Na wat reviews gelezen te hebben er volle vertrouwen in om op deze buitenlandse webshop te bestellen.

5 sterren voor Luna-Time.

Groetjes,

Nick van der Linde

Op maandag rond 1200u besteld en dezelfde dag nog verzonden. Helaas pas op vrijdag ontvangen. Maar dit is de schuld van de bezorger (GLS). Dit is ook duidelijk te zien in de timeline van de Track & Trace.

Tweakers heeft een goede sight en Luna Time geeft een zeer goed overzicht over de Garmin collectie hetgeen mee deed besluiten om daar uit een keuze te maken.

De bestelling werd zeer snel verwerkt.

Rob Heijberg

Goede ervaring, Donderdag besteld en Maandag geleverd en een reden om mijn ervaring met mijn vrienden te delen.

Horloge was hier het allergoedkoopst. Scheelt bijna 200 euro met andere shops. Vanwege de onbekendheid betaald met Paypal. Horloge netjes 2 dagen na bestellen thuis ontvangen. Ze schijnen officieel Garmin dealer te zijn. Dus met bon kan je evt ook rechtstreeks bij Garmin terecht.

Netjes na 2 dagen bezorgd door GLS. Geen bijzonderheden over de bezorging.

Om de echtheid te controleren had ik enkele vragen gesteld. Deze werden steeds netjes na een dag beantwoord. Nog geen probleem hoeven te melden.

Via Tweakers bij deze webshop terecht gekomen, vanwege de scherpe prijs op een Garmin horloge. Bestelling en betaling via creditcard ging zonder problemen. Op donderdag besteld, vrijdag verzonden en maandagochtend ontvangen. Je hebt helaas niets aan de GLS tracking.

De bestelling was snel verzonden, maar de GLS tracking werd niet/slecht geupdate.

Het horloge van mijn keus (dat was de Garmin vivoactive 5 blauw) werd hier het goedkoopst aangeboden.

Maandag besteld, de week daarna op woensdag bezorgd. De GLS bezorger heeft het goed kunnen vinden (in tegenstelling tot andere pakketbezorgers). Helaas is er geen GLS pakketpunt bij mij in de buurt, of een handige app die je op de hoogte houdt, wel track & trace in de mail.

Beste prijs voor de gloednieuwe Fenix 8 AMOLED 47mm, en snelle levering (maandag besteld, donderdag afgeleverd bij GLS ophaalpunt). Betaling via PayPal verliep ook soepel.

Netjes op verzoek afgeleverd bij het zelf gekozen GLS afleverpunt

Twee horloges besteld in twee losse bestellingen. Gelijk ochtend erna vraagje vanuit klantenservice om te bevestigen dat dat geen foutje was. En snelle reactie op mijn antwoord dat beide horloges gewoon bezorgd mogen worden.

Super scherpe prijs voor de Epix Pro Gen 2 Sapphire (42mm, Beige/Zacht goud, 010-02802-20) en snelle levering (maandag besteld, donderdag afgeleverd bij GLS ophaalpunt). Betaling via PayPal verliep ook soepel.

Netjes op verzoek afgeleverd bij het zelf gekozen GLS afleverpunt

Prima shop. Bestelling snel in huis, website kan wel een makeover gebruiken. Geeft niet veel vertrouwen

Snel Verzonden, goede updates over de mail en SMS zo

Hier kreeg ik de beste prijs voor mijn Garmin horloge. Levering was keurig verpakt en kwam snel. Aanrader!

Prachtig horloge gekocht. Was het goedkoopst op deze site. Snel en eenvoudig besteld en ook zeer snel geleverd.

Bestelling plaatsen makkelijk, top site goede prijzen!
Komt uit buitenland dus duurt iets langer voor het binnen is maar dat maakt de prijs goed!

Via ups, goed op de hoogte gehouden, op website Luna time stond dat het pakket nog niet verzonden was maar na navraag bij de klantenservice was het al verzonden en had ik in mijn ongewenste mail een mailtje van.UPS staan.

Snel reactie na de vraag wanneer het pakket verzonden werd!

Mooie site met veel keuze en echt de laagste prijzen voor Garmin Watches. Ik had de Fenix 7 pro in 2 dagen in huis.

Het pakket werd super snel geleverd, al na 2 dagen!

Prima ervaring. Levering duurde twee dagen want komt uit het buitenland, maar dat stond duidelijk aangegeven

Zeer goede prijs tov de andere winkels. Reeds mijn 2de Garmin aan de beste prijs daar gekocht. Kwa service... Daar alles prima verliep heb je die niet nodig gehad. Winkel was zeer communicatief over de status van de bestelling en levering.

Zeer snel opgestuurd en ontvangen. Kwam eerder aan dat vermeld was. De zaterdag besteld ( in het WE werken courier diensten meestal niet), Maandag bericht gekregen dat het was opgehaald door courier en woensdag werd het perfect ingepakt aangeleverd.

Misschien zelden nuttig, maar het was er wel. Een bijgevoegd document om binnen de geldende termijn terug te sturen .

goed op de hoogte gehouden van de voortgang en duidelijke website. geen op of aanmerkingen.

Snel geleverd en goed verpakt. Werd op de hoogte gehouden van het verzend proces.

Sterke prijs (goedkoopst vindbare prijs), correcte informatie en zeer snelle levering (sneller geleverd als dat aangekondigd werd). Kortom, een zeer tevreden klant!

Binnen de 3 werkdagen geleverd, en dat is snelller als verwacht.

Goede communicatie en een scherpe prijs. Duurde bij mij 4 werkdagen voor de levering vanaf het bestelmoment.

Doos was goed verpakt en artikel was niet beschadigd. Goed dus

De bijzonder scherpe prijs zorgt misschien voor een licht wantrouwen. Maar dit blijkt volledig misplaatst. Het horloge wordt vanuit Duitsland verzonden waardoor het niet de volgende dag maar enkele dagen later arriveert. Maar verder is alles tiptop in orde!

Scorekaart voor Luna-Time.nl