Gebruikers over webshop Luna-Time.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk kan Luna Time aanbevelen
Goede prijs, snelle verzending en top producten. Bestellen op de website is zeer goed.
Binnen het uur werd het product verzonden. Levering was ook uitstekend met hun partner GLS
KlantenserviceIk werd als klant duidelijk en snel op de hoogte gehouden van de status van de bestelling
AlgemeenHeel tevreden over mijn aankoop.
De aangeboden prijs voor deze watch was zeer competitief vergeleken met andere aanbieders.
Ik kreeg onmiddellijk antwoord van de servicedesk of manager op een vraag die ik had.
De Garmin EPIX zelf is een prachtig apparaat. Ik had een Fenix 5 en was daar heel tevreden over, maar deze watch is gewoon een klasse beter. deze watch is gewoon een klasse beter. Er is natuurlijk een bepaalde learning curve die ik nog moet doorworstelen
KlantenserviceHet proces van aankoop inclusief levering verliep vlot, en de levering gebeurde slechts enkele dagen later. Ik kreeg onmiddellijk antwoord van de servicedesk of manager op een vraag die ik had
AlgemeenLuna-Time gekozen omdat deze er veruit als goedkoopste uitkwam op Tweakers Pricewatch. Ze hebben gedaan wat beloofd. Binnen de geadverteerde periode de correct bestelling geleverd.
VerzendingNiet de snelste verzendtijd, wel duidelijk en correct geadverteerd. Tracking van het pakket was beschikbaar.
AlgemeenZeer scherpe prijs tov andere webwinkels, scheelde bijna 200,00
Goede communicatie en netjes mails als er een status veranderd was.
Horloge was origineel en goed verpakt, werkte ook meteen uit de doos.
Via Paypal veilig betaald om risico's uit te sluiten, maar alles is netjes en snel afgehandeld. Na 3 dagen was het horloge in huis.
Communicatie van GLS is slecht, tracking is bijgewerkt als de bezorger voor de deur staat. Daar heb je dus niets aan.
Bezorging wel binnen de gestelde termijn van de verkoper.
AlgemeenPrima aanbod met nieuwste modellen. Prijs tov van andere sites is super. Betalen met creditcard verliep zonder problemen.
VerzendingPakketje is keurig bezorgd, duurde een paar dagen maar dat is zeker het wachten waard.
KlantenserviceKorte vraag gesteld over prijsdaling, binnen een uur een keurig antwoord waar ik goed mee geholpen ben.
AlgemeenIk was al een tijdje aan het kijken naar een Garmin Epix 2 gen2. De prijzen van Luna-Time stonden mij wel aan. Zo'n 200 euro goedkoper dan in Nederland. Ik heb lang getwijfeld of ik bij deze shop zou bestellen, echter de positieve reviews hier hebben mij over de streep getrokken. En dat is prima bevallen.
Klachten of klantenservice tot op heden niet mee te maken gehad.
Maandag avond rond 22 h besteld, betaald met visa, dinsdag ochtend verzend bericht. Updates via GLS Track&Trace waren goed te volgen. Donderdag rond de middag werd het pakket geleverd. Mooi snel (vanuit Dld)
Was wat huivering voor GLS vanwege mindere ervaringen uit het verleden. Maar nu alles ok dus.
AlgemeenLuna-Time stuurt het product snel op. In uitstekende staat ontvangen tegen een zeer goede prijs. Garmin Crossover Solar Tactical is in de Nederlandse winkels € 100,00 duurder.
GLS (de vervoerder) doet het niet zo best. Doos was flink ingedeukt dus blijkbaar is er met de verpakking gegooid. De originele verpakking was gelukkig goed ingepakt.
Advies voor Luna-Time: neem een andere vervoerder.
Al met al zeer tevreden!!!
Zie toelichting op GLS. Slechte vervoerder. Doos kwam ingedeukt en beschadigd binnen. Gelukkig had de verzender het product goed beschermd.
AlgemeenIk was op zoek naar een Garmin horloge, de Epix Pro in 51mm met safierglas. Via tweakers ontving ik een melding van de aanbieding via Luna Time. Die leek welhaast te mooi om waar te zijn. Na check bleek het bedrijf goede reviews te hebben en een goede reputatie. Derhalve de Epix bij hun besteld en ik kan er alleen maar tevreden over zijn. Het artikel is netjes geleverd en alles is goed verlopen. Kan Luna Time hier aanbevelen.
VerzendingVerzending via koerier verliep prima. Duurt een dagje langer maar dat is geen probleem. Je moet er alleen rekening mee houden dat verzendig naar NL een dag of 3 kan duren.
KlantenserviceKlantenservice kort benaderd met een vraag over de levertijd en deze werd netjes binnen een dag beantwoord.
AlgemeenBestelling van mijn Garmin Epix Pro gen 2 ging perfect. Directe link vanaf de pricewatch en direct besteld. Ik plaatste de bestelling aan het einde van de dag (rond 17:00) en de volgende dag kreeg ik een link van GLS met de track en trace. Twee dagen later bezorgd. Horloge was perfect.
VerzendingVan GLS hoef je niets te verwachten. Ik heb op verschillende manieren contact proberen te krijgen om het pakje bij een ophaalpunt af te leveren, ipv mijn huisadres, maar geen enkele reactie. Maar dit is uiteraard buiten Luna-Time om. Uiteindelijk pakje prima en snel afgeleverd, maar contact is onmogelijk
KlantenserviceHet horloge bleek een dag later in de aanbieding te gaan. Ik kreeg zonder probleem direct het verschil terug. Ontzettend netjes!
AlgemeenZeer tevreden van mijn aankoop bij Luna-Time.
Zeer scherpe prijzen voor Garmin horloges.
Ik raad Luna-Time zeker aan!
Bestelling op maandag geplaatst en keurig op donderdag ontvangen in België. Status van verzending was goed te volgen via GLS track&trace.
KlantenserviceBij de eerste bestelling ging de eerste keer iets mis bij de betaling met creditkaart, maar dit werd door de klantenservice goed opgelost. Vriendelijk contact per e-mail gehad en snel geholpen.
AlgemeenLuna Time komt haar afspraken na. Zeer tevreden over de levering. Geen contact gehad met het bedrijf. Maar is niet noodzakelijk als alles op rolletjes loopt.
VerzendingLevering vond plaats met GLS. Niets mis mee. Op haar site de route goed kunnen vinden. Product was goed verpakt.
AlgemeenZoals velen hier dacht ik gezien de prijs dat het te goed om waar te zijn was. Na wat nalezen, vooral hier op tweakers, was ik overtuigd dat het om een legitieme winkel ging.
Super blij met mijn nieuwe horloge, die ik voor 100 euro minder dan hier in Nederland heb kunnen kopen.
Luna-Time is wat mij betreft een aanrader.
Bestellen, betalen en de levering is helemaal probleemloos gegaan. Tussen bestellen en levering thuis zat drie of vier dagen.
Algemeenik ben heel erg tevreden met mijn aankoop. het kopen ging gemakkelijk via de website.
Verzendingik had het donderdag besteld en maandag ontvangen. aangezien er een weekend tussen zat ben ik erg tevreden over deze leveringstijd..
Klantenserviceik heb de klantenservice niet gebruikt, maar ik ga er van uit dat dit ook helemaal in orde is net als de verzending en aankoop van dit product.
AlgemeenDuidelijke communicatie, beste prijs op dit moment. Scheelt ruim 200 euro op de nederlandse prijzen.
VerzendingSnelle verzending, maandagavond besteld woensdagmiddag in huis. Prima communicatie via GLS. Regelmatig bericht ontvangen van de status.
AlgemeenIk was eerst wat sceptisch door de veel lagere prijs dan bij de concurrenten, maar volledig onterecht zo is gebleken.
Zondag besteld, woensdag geleverd.
Luna-time: aanrader!
Zeer goed verpakt product. Zondag heb ik het item besteld, woensdagmiddag was het reeds geleverd.
KlantenserviceDuidelijk communicatie via mail na aankoop van het product. Meer was niet nodig wat mij betreft.
AlgemeenHorloge besteld, alles werd snel geleverd en tegen goede prijs.
Communicatie en mails waren duidelijk.
AlgemeenBestelling en levering was prima. Mail van verzending en levertijd was ook naar verwachting. Niks mis mee
VerzendingGewoon goed, sommige onderdelen zoals status waren in het duits. Maar prima te vertalen hoor
KlantenserviceMailjes en communicatie wat in de mail stond was duidelijk en naar verwachting. To p
AlgemeenDuurde iets langer dan gehoopt (zondag besteld, donderdag binnen), maar afhandeling was prima en pakket was helemaal intact.
VerzendingKwam binnen met GLS, geen gekke dingen. Website met voortgang van de order klopte niet helemaal.
AlgemeenIk hield al een tijdje de Garmin Vivomove Trend in de gaten. Deze was nu bij Luna-Time het scherpste geprijsd. Op maandag besteld en donderdag in huis. Verder weinig op de webshop aan te merken. Ik kwam specifiek voor dit horloge. Het is niet direct zichtbaar, maar je kunt ook met iDeal betalen. Zelf heb ik PayPal gebruikt.
VerzendingVerzending was met GLS uit Duitsland. De Duitstalige track & trace website van GLS kan niet omgaan met Nederlandse postcodes dus kun je geen gedetailleerd overzicht zien. Puntje voor verbetering. Ik was die dag toch thuis, dus voor mij geen probleem.
AlgemeenIk heb een uitstekende ervaring met Luna-Time.nl. De afgelopen maanden heb ik via Tweakers één specifiek horloge (Garmin Epix Pro) in de gaten gehouden, evenals het toenemende aantal reviews van de shop. De prijs van het horloge was/is erg scherp, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Bijna te mooi om waar te zijn, en waar het dan in de meeste gevallen op een zeker moment ook niet waar blijkt, daar ben ik zeer verheugd om te kunnen vermelden dat het deze keer wel degelijk waar was!
In eerste instantie durfde ik het nog niet zo goed aan. Toen ik eenmaal zag dat door de wol geverfde Tweakers hun review achterlieten (en positief waren) ben ik overstag gegaan. Het bestelproces verliep zeer soepel. Ik kon betalen met o.a. iDeal en PayPal en heb voor de zekerheid toch voor Paypal gekozen. Dit ging zonder problemen. Na bestelling kreeg ik ook direct een bestelbevestiging in mijn mail, en kort daarna een verzendbevestiging met track and trace. Naar aanleiding van een hier eerder gegeven tip heb ik met de code het verzendproces in de gaten gehouden via de Europese site van GLS. Dat was wel echt van meerwaarde, want anders had ik op het moment dat het pakket Duitsland verliet geen enkele informatie meer ontvangen. Luna-Time-.nl zou er goed aan doen bij verkopers uit Nederland deze (Europese GLS-)link te verschaffen. Het is dus met dank aan Groentjuh (zie eerdere reviews) dat ik het verzendproces prima heb kunnen volgen.
Ik heb het product op vrijdagochtend besteld en het werd op de dinsdagochtend daarna bezorgd. Prima verpakt. Met het product ook alles in orde, ben er heel blij mee!
Met de klantenservice heb ik geen contact gehad, dus geen ervaring en indruk wat dat betreft.