Gebruikers over webshop NBB.com

Bestelling ging makkelijk en als alles goed was gegaan bij DHL was het waarschijnlijk allemaal goed geweest. Maar de klantenservice is niet om over naar huis te schrijven.

Het pakket is zoekgeraakt bij DHL. Ik betwijfel of dat er moeite is gedaan door NBB om het pakketje alsnog te laten bezorgen.

Mijn pakketje is dus zoekgeraakt bij DHL. Zelf kan ik daar door DHL niks over uit laten zoeken want dat moet de opdrachtgever doen. Dus ik dat proberen te laten doen door NBB. Ten eerste zijn ze telefonisch niet beschikbaar, wat de beste methode is om iets snel voor elkaar proberen te krijgen lijkt mij. Dan maar in de chat, daar zijn ze redelijk snel met reageren, maar dan wordt er een ticket aangemaakt en dan begint het wachten. Het duurt meer dan een dag voordat er uberhaupt iets aan gedaan wordt. Dan krijg je een halve dag later een automatisch bericht dat het geld terug op je rekening wordt gestort. Zonder overleg, want ik wilde graag de producten en ik heb ze tijdens de black friday actie gekocht dus ik wil ze ook graag tegen die prijs die ik ervoor heb betaald. Als ik dat via de chat wil regelen krijg ik antwoord dat ik moet mailen. Dus ik mailen en na 2 werkdagen nog geen antwoord. Nogmaals via de chat geprobeerd, maar het enige antwoord wat ik krijg is wachten op de reactie op de mail...

Hoi,

wat vervelen om te horen. Dit is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat je pakket kwijtraakt. Zou je ons in een privébericht via Tweakers je ordernummer en emailadres willen sturen? Dan kijk ik persoonlijk met je mee om te kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen!

NBB.com

Scherpe prijs voor een Kingston KC3000 SSD. Bestellen ging gemakkelijk genoeg en ik kreeg een nette bevestigingsmail.

Verzending zou 2-3 werkdagen zijn op moment van bestelling.
Maandagochtend besteld. Track and trace leek niet te werken. Pas een week later op maandagavond werd het pakket door een DHL bezorger in mijn brievenbus gedaan, voor getekend met zijn eigen handtekening en zonder aan te bellen. Dat is niet hoe aangetekende post werkt.

Hoi, bedankt voor je beoordeling! We snappen dat het vervelend is als de bezorging niet naar wens is. Helaas hebben wij daar geen invloed meer op zodra het pakket ons distributiecentrum heeft verlaten. Hopelijk heb je wel veel plezier van je bestelling!

NBB.com

Vanwege de goede prijs hier Xiaomi pad 6 gekocht. e-mail gestuurd, adres invullen lukte niet. Volgende dag antwoord: postcode cijfers en letters door spatie scheiden. Hierna ging alles goed.
Twee dagen later tablet goed verpakt ontvangen.
Is voor Sinterklaas :-) dus nog niet geprobeerd.
NBB.com is Duits NoteBooksBilliger.de
Dus zeer tevreden.

Na bestelling het artikel binnen twee dagen ontvangen. Goed verpakt met omdoos. DHL Dus zeer tevreden

problemen met invoeren adres. e-mail, volgende dag antwoord .
Advies bij het in voeren postcode cijfers en letters met spatie scheiden, werkt goed. Duits bedrijf.

Hoi, bedankt voor je positieve review. Dat vinden we fijn om te horen! Veel plezier met je Xiaomi Pad!

Goede prijzen, en geen verzendkosten hoeven te betalen. Ik ga NBB zeker vaker gebruiken! Thx

De bestelling kwam op de tijd binnen. Doos was wel best beschadigd, gelukken zat er veel 'plastic bescherm' spul in. (Kan door DHL komen)

Hoi, bedankt voor je beoordeling, daar worden we blij van! Hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een nieuwe bestelling.

Product besteld, betaald met creditcard, bevestigingsmail ontvangen, levertijd 3 tot 5 dagen. Albeit in de mail wel al een melding dat er nog een email zou volgen zodra het product verzonden is.

Na een week niks te hebben gehoord toch maar even zoeken, geen enkele mail meer van ze gehad en als ik inlog op de website zie ik dat de bestelling geannuleerd is zonder verklaring.
Nu zie ik dat het product wat ik wilde bestellen met precies dezelfde link zomaar ~100 euro duurder is geworden.
Jammer dat de bestelling niet geleverd kon worden maar veel erger vind ik dat een order wordt geannuleerd zonder de koper in te lichten of een uberhaupt een reden te geven.
Enige lichtpuntje is dat de betaling is teruggetrokken, anders zou je daar ook nog achteraan kunnen.
Moet zeggen dat ik geen contact heb opgenomen met de klantenservice, voor mij is de kous klaar en ik bestel hier nooit meer wat.

Het product nooit verzonden dus hier kan ik weinig over zeggen. Beloofde levertijd hebben ze iig niet gehaald.

Hoi, wat vervelend om te horen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je ons een privébericht willen sturen met het ordernummer? Dan kunnen wij kijken wat we nog voor je kunnen betekenen.

Bestelling geplaatst via de nbb.de website. Ging zonder veel moeite. Wel onhandig is dat je iedere keer als je in wil loggen een code moet invullen die je per mail krijgt. Had mooier geweest als dat 1x per browser of IP is o.i.d.

Ik weet niet of dat voor de NL versie van de shop ook geldt, maar de prijzen zijn op de website in de Duitse BTW tarieven, tot je het afrekenproces in gaat. Dan komt het ineens een stuk hoger uit wegens de hogere BTW in Nederland.

Overall een positieve ervaring rondom de afhandeling.

Nadat mijn bestelling was aangenomen werd deze voorbereid voor verzending. Maar anderhalve dag later nog geen verzendbevestiging ontvangen, terwijl het product wel op voorraad was.

In de tussentijd ben ik van gedachten van veranderd en heb ik mijn bestelling geannuleerd. Via het contactformulier de winkel benaderd en binnen een uurtje in vriendelijke toon de bevestiging van mijn verzoek ontvangen. Een paar uur later zag ik het geld ook weer terug op mijn credit card staan.

Hoi!

Fijn dat je een positieve ervaring met ons had. Bedankt voor je feedback.

Ik heb een monitor van Samsung besteld bij NBB en inmiddels binnen gekregen. Zat overigens gelukkig wel zeer goed verpakt, solide. Bedrijf zit in Duitsland maar voor de verzending is dit geen probleem. de website is vertaald naar het Nederlands, je kunt er gewoon met IDEAL betalen, website is van origine duits maar voor het gemak hebben ze het voor je vertaald ;). All in all, Notebooksbilliger.de is een aanrader!

Levering was goed en ook goed verpakt! Was ook erg snel geleverd vanuit Duitsland !

Hoi Mikail!

Goed om te horen dat je bestelling bevalt!

Scorekaart voor NBB.com