Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet ging om een Synology NAS (923+) die voor een mooie prijs werd aangeboden. De meest recente reviews van de website waren goed en aangezien het artikel op voorraad was (volgens de site), de bestelling geplaatst. Meteen daarna orderbevestiging en de order zelf ook binnen. Dit alles was prima. Er zou een email komen met de verzenddetails als die beschikbaar waren. Levertijd zou 3-5 werkdagen zijn.
VerzendingAangezien ik nog zou reizen de week na de bestelling, was het voor mij van belang dat er 3-5 werkdagen stond, want dat zou ruim op tijd zijn. Maar aangezien ik na 3 werkdagen nog geen verzenddetails had ontvangen, besloot ik te informeren bij de website.
Daar kreeg ik te horen dat er een onvoorziene vertraging was en dat het niet bekend was wanneer wel geleverd zou worden. Ik vroeg om meer details maar dat kon niet worden gegeven.
De levering zal nu door deze vertraging wellicht in de periode vallen dat ik weg ben en dat is erg lastig. Ik voorzie dat ze er een aantal keren mee voor de deur staan met niemand thuis en dat het dan in een niemandsland terecht komt omdat ik niet thuis ben voor het afleveren. Ik vermoed dat het dan ook nog eens mijn schuld zal zijn.
Veel verder dan "sorry voor de vertraging" kwam het niet. Ik heb aangedrongen meer details te geven over wanneer de levering dan wel zou plaatsvinden, maar het bleef bij "sorry voor de vertraging". In mijn optiek best wel onproffesioneel zo.
AlgemeenIk had 's ochtends een 9060xt videokaart besteld voor € 386, waarvan in de titel van de pagina stond dat het inderdaad een 9060 xt was. In de beschrijving stond echter dat het een 9070 xt was. Voor mij was duidelijk dat het ging om een 9060xt, juist ook vanwege de gangbare prijs. Via pricewatch geselecteerd op de videochip 9060xt kwam ik op deze pagina terecht.
Eerst na je bestelling en betaling krijg je een juridisch twijfelachtige e-mail (ik ben zelf advocaat) over hoe er pas een overeenkomst tot stand komt na uitdrukkelijke acceptatie van het aanbod. In hun logica is het kopen van een product en daarvoor betalen alleen een aanbod aan hen, terwijl het volgens mij juist de aanvaarding van hun aanbod is. Maar dat is niet zo erg natuurlijk als je uiteindelijk gewoon het product krijgt dat je wil.
Daarna kreeg ik een mailtje met de bevestiging van mijn aankoop, prima. Maar kennelijk hadden ze veel aankopen gekregen van mensen die toch een 9070xt verwachtten. Ik kreeg enkele uren na mijn aankoop en betaling een mail met de vraag of ik inderdaad de 9060xt wilde kopen. Dat was het geval, maar er is toen niet op mijn reactie gewacht, maar de overeenkomst is door hen dezelfde dag nog ontbonden. Ik heb overdag niet zoveel tijd om mijn privé e-mail in de gaten te houden.
Ik heb toen alsnog gereageerd en gevraagd om de koop te herstellen, omdat de fout in de beschrijving in mijn optiek geen reden is voor ontbinding. Dan hadden ze mijn reactie moeten afwachten, vond ik. Dat kon niet, maar ik kon het product natuurlijk wel opnieuw bestellen. Ik kreeg een aanbod van een korting van €25 en een vraag om begrip voor de situatie. Maar de kaart die ik wilde werd inmiddels aangeboden voor €420. Lekker dan.
Voor mij was het wel klaar met NBB en ik heb de kaart ergens anders gekocht. Ik heb het geld netjes teruggekregen, dat wel. Ik vind ik dat NBB mij in dit stadium het originele aanbod had moeten doen, dan had ik op mijn beurt begrip gehad voor de ontbinding vanwege de situatie aan hun kant. Dan zou ik ook niet moeilijk doen en zou ik hier een vijf sterren recensie achter hebben gelaten. Dat heeft niet zo mogen zijn, nooit meer NBB voor mij ben ik bang.
Op zich werd ik keurig te woord gestaan per mail, dus de klantenservice is volgens mij welwillend. Desondanks vind ik dat NBB niet goed met de klant meedenkt, althans in mijn geval. Ook vind ik het rommelig overkomen dat ze eerst een mail sturen met de vraag om te bevestigen dat ik inderdaad de betreffende videokaart wilde, dat was een prima vraag in deze situatie, maar daarna werd mijn reactie niet afgewacht en dezelfde dag de koop nog ontbonden. Dat is rommelig en valt de klantenservice wel aan te rekenen. Juridisch klopt het ook niet wat zij doen (volgens mij althans) .
Beste Peer van Eersel,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad bij onze klantenservice en willen hiervoor onze excuses aanbieden.
Helaas hebben we de laatste tijd meerdere problemen gehad met de grafische kaarten, zo ook de betreffende dag. Hierbij hebben we ervaren dat vanwege de foutieve informatie, in principe iedereen juist de 9070 xt kaart wilde hebben in plaats van de 9060 xt kaart. We hebben daarom actief de mensen gemaild die de kaart met foutieve informatie hadden besteld, om te vragen of ze de 9060xt of 9070xt kaart wilden pakken. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om de bestellingen alsnog preventief te annuleren van de mensen die niet hebben gereageerd, zodat we voor hen moeite en voor ons kosten konden sparen. Dit was dus naar aanleiding van de verwachting dat iedereen de 9070xt kaart wilde hebben, zoals we in eerdere situaties hebben meegemaakt.
We bieden onze excuses ervoor aan dat jouw bestelling hierdoor werd geannuleerd, maar hopen dat je onze gedachtegang kunt begrijpen en dat we juist het beste voor onze klanten voor hebben. We hebben je ook de mogelijkheid geboden om met een voucher opnieuw te bestellen.
Onze elektronica prijzen bewegen echter ook mee met de markt en kunnen ook dagelijks veranderen. We vinden het jammer om te horen dat de prijs omhoog is gegaan en dat de aangeboden korting daarom niet meer voldoende was. We hadden dit graag gehoord, zodat we de originele prijs konden matchen. We nemen deze situatie ook zeker mee als feedback en bieden nogmaals onze excuses aan hiervoor.
We horen het graag via een privébericht op Tweakers of als antwoord op je mailwisseling met onze klantenservice of we nog iets voor je kunnen betekenen. We hopen ook dat je alsnog veel plezier hebt van je videokaart die je gelukkig elders hebt kunnen bestellen.
NBB.com
AlgemeenVia tweakers bij NBB terecht gekomen. Veel keuze en goede prijzen. Bestellen was gemakkeijk zoekfunctie werkt goed.
Werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling, factuur en leveringsupdates.
Materiaal van goede kwaliteit en mooi op tijd bezorgd.
Kom vaker terug als ik iets nodig heb.
Op de hoogte gehouden over de levering, die op tijd werd bezorgd
Verpakking echt goed en stevig.
Beste M_H,
Bedankt voor je bestelling en je review. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij het bestellen op onze website en het proces erna. We waarderen het ontzettend dat je hierover een review schrijft.
We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant en hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenIk kwam bij NBB uit vanwege de gunstige prijzen en beschikbaarheid van producten.
Bestellen ging vlot. Kritiekpunt is wel dat de site van NBB heel gebruiksonvriendelijk is.. er zijn geen goede filters of zoekfuncties aanwezig om een overzicht te krijgen van bepaalde productcategoriën... gelukkig kon ik door de pricewatch wel alles vinden wat ik nodig had.
Levering ging soepel en zeer vlot. Ik was een beetje in de war doordat er twee losse leveringen kwamen, ik heb daarvoor de klantenservice benaderd, die mij zeer correct te woord stonden.
Uiteindelijk bleken er netjes twee mails voor de afzonderlijke levering te zijn gestuurd, my bad!
Snel en correct geleverd binnen twee dagen. Geen verzendkosten is ook erg prettig,
KlantenserviceUitstekend te woord gestaan en helder antwoord op mijn vragen gekregen.
Overigens in het Nederlands, netjes voor een Duitse webwinkel!
Beste postvanbart,
Bedankt voor je bestelling en je review! Goed om te horen dat je eerste indrukken van ons positief zijn. Wij verzenden zo veel mogelijk de producten in één pakket, maar vooral bij grotere producten is dat niet altijd mogelijk, zoals bij monitoren.
We snappen ook je opmerking over de gebruiksonvriendelijkheid van de site en vinden dit zelf ook nog een groot verbeterpunt. Onze IT-experts werken elke dag hard aan de voor- en achterkant van de website, maar het blijkt dat de zoek- en filteropties nog meer werk zijn dan we in eerste instantie hadden verwacht. Het kan daarom helaas nog wel een tijdje duren voordat deze in onze shop zijn geïntegreerd. We kunnen ook niet zeggen op welke termijn dit wel zal gebeuren.
Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt om te vinden wat je zocht en we vinden het fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice ook goed is verlopen. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen, zeker als onze filteropties live zijn!
NBB.com
AlgemeenRTX 5080 met ratelende fan werd na 16 dagen gemeld bij deze webshop. Ondanks dat normaal gesproken na 14 dagen enkel fabrieksgarantie voor reparatie geclaimd kan worden kreeg ik alsnog netjes mijn geld terug. Verzend en retourproces werkte eenvoudig.
Ik ben dus tevreden met de service.
Ik ga er zeker nog eens bestellen.
Prima verpakt, geen aanmerkingen op verzending. . . . . .
KlantenserviceAl kan de klantenservice iets duidelijkere mails sturen. Ze zijn nogal kort van stof waardoor niet alles direct duidelijk wordt.
Beste Frez,
Bedankt voor je bestelling en je review. We vinden het vervelend om te horen dat je helaas een grafische kaart met een ratelende fan hebt ontvangen van ons. Hiervoor bieden we ook onze excuses aan.
We vinden het fijn om te horen dat je wel een fijne ervaring hebt gehad toen je dit bij ons hebt gemeld en dat we je een goede oplossing hebben kunnen bieden.
Daarnaast nemen we je opmerking over de klantenservice ook zeker mee en zoeken altijd naar manieren om onze service te verbeteren. Zou je misschien in een privébericht op Tweakers je mailadres en ticketnummer willen doorsturen? Hiermee kunnen we jouw ervaring gebruiken om specifiek te kijken waar we onze hulp kunnen verbeteren.
We hopen je in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen!
NBB.com
AlgemeenMakkelijk om een bestelling te plaatsen en te betalen met bijvoorbeeld creditcard en iDEAL. Wat ik alleen een beetje mis, is kosteloze betaalmethode Paypal en (wat eigenlijk standaard zou moeten zijn) bankoverschrijving -- we leven allemaal in de EU dus met een IBAN# moet het lukken).
Prijstechnisch (in mijn geval voor een APC UPS) is dik in orde.
Heb het nog niet ontvangen dus even een inschatting van de verzending
KlantenserviceHeb klantenservice nog niet gebruikt dus even een inschatting van deze service
Beste Boldiekopf,
Bedankt voor je review en je bestelling! Ook je feedback wordt absoluut gewaardeerd. We willen in de toekomst zeker meer betalingsmethoden toevoegen, zodat onze klanten meer keuze hebben dan alleen creditcard of iDeal. Op dit moment kunnen we helaas nog niet aangeven wanneer we dit in onze webshop kunnen integreren. We vragen hierom dus nog een beetje om je geduld.
We hopen dat je in ieder geval veel gemak en plezier ervaart van je bestelling!
NBB.com
Algemeen64 GB DDR5 ongeveer 50 euro(!) goedkoper dan bij NL shops. Gekocht en snel geleverd. Ook al ging het om DDR 5 geheugen: zeer goed verpakt! Ze hebben een nieuwe klant erbij 😀
VerzendingUitstekend, kreeg dezelfde dag nog een verzendbevestiging. Via de koeriersdienst een aanpassing gemaakt mbt het niet thuis zijn en vandaag zending opgehaald. Was supergoed verpakt
Beste Bkim,
Bedankt voor je review en je bestelling. We zijn blij om te horen dat je zo positief bent over je ervaring bij ons! We waarderen dat je het vertrouwen hebt gehad om bij ons te bestellen.
We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe RAM!
NBB.com
AlgemeenSSD besteld omdat de prijs laag was. Had ik beter niet kunnen doen, zie verzending.
VerzendingProduct besteld op de 11e. Het is nu de 21e en nog steeds niet ontvangen.
Probleem lijkt DHL te zijn, misschien moeten ze een andere bezorgdienst gaan gebruiken.
Hoi duderuud,
Bedankt voor je review. Onze excuses dat je bestelling nog niet verstuurd is. Vaak hebben we hier last van een vertraagde levering vanuit onze leverancier. We snappen dat dit vervelend is.
Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres en bestelnummer willen doorsturen? Als je al contact met onze klantenservice hebt gehad, ontvangen we ook graag het ticketnummer. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen en waarom je bestelling nog niet is ingepakt.
NBB.com
AlgemeenWaren de goedkoopste maar vond altijd een paar euro meer bij de Nederlandse bedrijven altijd iets vertrouwder. Maar dit pakketje was goed verpakt, veilige verzending met DHL en handtekening geen reden om meer te betalen bij een ander bedrijf.
VerzendingKwam via DHL met handtekening en dat klopte als een bus.
Beste RonaldV1963,
Bedankt voor je bestelling en je review. Fijn om te horen dat je voor ons hebt gekozen en dat alles goed is gegaan met het uitleveren van je bestelling.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en dat we je in de toekomst weer bij ons als klant mogen verwelkomen!
NBB.com
AlgemeenHad nog nooit van deze webshop gehoord, maar aangezien hij bij de Tweakers winkels stond dacht ik dat het wel te vertrouwen was. Ondertussen hier nu al meerdere producten hier weg besteld, o.a. laptops, cpu's en moederborden, en ben uitermate tevreden! Gewoon doen dus, ga zo door NBB!
VerzendingHet verzenden duurt ietsje langer omdat het uit Duitsland moet komen.
KlantenserviceSoms zijn bepaalde woorden op hun website en e-mails nog in het Duits, maar hun service is prima. Had hier helaas een 9800x3d weg die kapot is gegaan, maar werd goed geholpen na het terugsturen van de processor en heb een vervanging toegestuurd gekregen. Ook wel eens iets standaard geretourneerd en ook daar heb ik geen problemen ervaren.
Hoi Kamen,
Bedankt voor je bestelling en je review. We waarderen het dat je hiervoor de tijd neemt!
Mocht je een ergens een foutje hebben gespot, vinden we het natuurlijk alleen maar fijn als je dit bij ons meldt. Soms glipt een tekst door het vertaalproces heen, waardoor een foutje al snel gemaakt is. Daarom is het alleen maar goed als onze klanten ons hierop willen wijzen.
We hopen dat we je in de toekomst nog vaker van dienst mogen zijn en dat je veel plezier hebt van je bestellingen!
NBB.com
AlgemeenOp 4 juni heb ik de AIO Liquid Freeze III Pro besteld voor een prima prijs. Het enige minpuntje was de levertijd van twee weken, maar aangezien het product nergens anders verkrijgbaar was, besloot ik toch te bestellen.
Na een paar dagen wachten, ontving ik op 12 juni onverwacht mijn geld terug op mijn rekening, zonder enige toelichting. Ik heb toen netjes contact opgenomen per mail om te vragen of mijn bestelling geannuleerd was.
Ik kreeg snel een vriendelijke reactie, waarin werd uitgelegd dat dit niet het geval was. Ze wachtten nog op een levering en verwachtten het product in week 25 binnen te krijgen. Op 16 juni ontving ik echter opnieuw een bericht, waarin werd aangegeven dat de levering vertraagd was naar week 26.
Toevallig was het product op dat moment wel bij een andere winkel beschikbaar, dus besloot ik mijn bestelling bij NBB te annuleren. Ook dit werd snel en probleemloos afgehandeld.
De leveringsproblemen waren vervelend, maar ik heb niets aan te merken op de klantenservice. Ze reageerden snel, vriendelijk en eerlijk, en waren duidelijk in hun communicatie. Uiteindelijk heb ik elders gekocht, maar het contact met NBB was uitstekend en professioneel.
Beste djsupers,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het jammer om te horen dat de levering van het product is uitgesteld en dat je daarom langer hebt moeten wachten op een oplossing.
We waarderen dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice en we zijn blij om te horen dat we samen de vervelende situatie hebben kunnen oplossen door je bestelling te annuleren.
We wensen je nog veel verkoeling toe met je nieuwe AIO Liquid Freeze III Pro en hopen je in de toekomst toch weer bij ons te mogen verwelkomen als klant.
NBB.com
AlgemeenLet goed op voordat je hier iets bestelt. Mijn retour loopt is al sinds 1 mei vast bij PostNL. Ik heb het pakket netjes afgegeven bij een PostNL-kantoor met de label die ik van NBB kreeg, in het begin waren ze wel behulpzaam, ze startten een onderzoek, maar nu na ruim een maand, hoor ik helemaal niks meer. Ik heb alle bewijzen gestuurd en netjes alles ingevuld wat ze vroegen. Toch blijft het verdacht stil. Dit geeft mij wel een onbetrouwbaar gevoel...
VerzendingDe verzending naar mij toe ging prima met DHL, maar toen ik mijn bestelling had herroept ging het toen mis. Het pakket is blijven hangen bij PostNL en ondanks dat ik dit meteen heb gemeld en bewijs heb aangeleverd, is er tot op heden niets opgelost. De afhandeling van mijn retour is zwaar teleurstellend.
KlantenserviceIk heb meerdere keren contact gezocht. In het begin kreeg ik nog reacties, maar daarna bleef het stil. Het is nu meer dan vier weken geleden en ik weet nog steeds niet of ik mijn geld terugkrijg. Toen ik reviews ging opzoeken zag ik dat veel mensen dit probleem hebben. Helaas kan ik het nu ook zelf bevestigen. De klantenservice is onbereikbaar en laat je in de steek. Ik ben echt bang dat dit nooit opgelost gaat worden. Kijk goed uit als je bij hun gaat bestellen!!
Beste Rikkiedel,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat je nog geen oplossing hebt voor je opgestuurde retour en hiervoor bieden we onze excuses aan.
Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer willen doorsturen? Zo kunnen we meekijken of er ondertussen misschien al een update is over de retourstatus van je pakket.
NBB.com
Algemeenqua prijs toch 9 van de 10 keer goedkoper dan elders, het versturen duurt wel iets langer maar als je dat ervoor over hebt dan is het toch prima?
ben er superblij mee
omdat het vaak vanuit het buitenland(DL) komt duurt het gewoon even.
Klantenserviceprima, snel en duidelijke klantenservice. reactie komt vaak wel in het Duits, maar tegenwoordig is dat geen probleem
Beste Audi-RS4,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan met je bestelling. We zijn op dit moment ook bezig om te onderzoeken hoe we onze verzendtijd omlaag kunnen halen, omdat we merken dat onze klanten dit ook fijn vinden.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en dat we je in de toekomst weer bij ons mogen verwelkomen!
NBB.com
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe monitor en zag dat meerdere modellen hier fors goedkoper waren dan elders. Aanvankelijk terughoudend vanwege de reviews hier - maar keurig binnen gekomen!
VerzendingAanvankelijk was een verzendtijd van 10-15 werkdagen aangegeven. Product was binnen 3 dagen ontvangen.
Hoi Aubergine,
Bedankt voor je bestelling en je review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je ons toch het vertrouwen hebt gegeven om bij ons te bestellen. Dit waarderen we absoluut.
We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe monitor!
NBB.com
AlgemeenZeer slecht bedrijf. Levering okay, maar klanten & service 0!
Zit inmiddels een maand met een defect 9800x3d (die ook net een maand oud is) . Per mail krijg je alleen standaard antwoord mails retour. Technische kennis via de chat is ook ver te zoeken. inhouse kunnen ze niets kwa onderzoek en moet alles naar een leverancier gestuurd worden. Via mail word doodleuk nogmaals gemeld dat ik 4 tot 6 weken mag wachten.
Zeer slecht! |
ik bestel hier nooit meer vanwege de klantenservice die totaal geen service bied. het is echt ronduit slecht te noemen! al met al een maand verder waar mijn cpu net een maand oud is. als antwoord krijg je letterlijk wacht nog maar 4 tot 6 weken tot de leverancier onderzoek gedaan heeft. inmiddels 9x gebeld. 15 mails gestuurd, maar men denkt totaal niet met de klant mee en houd vast aan procedures,ook al is je item zo goed als nieuw..
Ook is er beloofd afgelopen vrijdag dat er een leidinggevende terug zou bellen wat niet is gebeurd. Al met al loze beloftes en geen service. Weest slim, geef 10 euro meer uit en bestel bij een erkende nederlandse leverancier met technische know how!
Hoi jvl07,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je een defecte processor hebt gekregen en bieden hiervoor onze excuses aan. Bij een defect artikel is het gebruikelijk dat we eerst kijken of het artikel gerepareerd kan worden. Dit kunnen wij als verkoper niet zelf, maar laten dit door een servicepartner doen. Helaas hebben we op dit moment te maken met langere wachttijden, waardoor het uiterlijk 4-6 weken kan duren voordat het artikel beoordeeld en waar mogelijk gerepareerd kan worden.
We vinden het vervelend om te horen dat je ervaring met onze klantenservice niet positief is en we zouden graag meer willen weten over je ervaring, om te kijken hoe we onszelf kunnen verbeteren. Ook controleren we graag voor je of er op dit moment al een statusupdate over de processor voor je hebben.
Zou je daarom in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer naar ons willen sturen? Dan kijken we voor je mee.
NBB.com
AlgemeenMijn avontuur begon hoopvol in februari. ik kon een paar tientjes besparen door enkele van mijn nieuwe pc onderdelen te bestellen via NBB. als krenterige Nederlander heb ik dat natuurlijk gedaan. (big mistake)
de levering was vlot, daar ga je mij niet over horen klagen.
ik had een processor en een paar M.2 SSD's gehaald.
Met alle onderdelen in huis begon ik met bouwen. na een tijdje knutselen zat alles in elkaar.. het systeem boot, alle onderdelen worden herkend, bios loopt.. YAY!
windows installeren.... ja dat wilde niet... na 5% liep de boel vast
nog maar een keer proberen.. nope..
connecties controleren . forum raadplegen, nog een keer en nog een keer proberen, andere installatie stick gemaakt met een nieuwe usb stick etc etc.. niets werkte.
ik ging er mee naar een computer reparatie zaak toe, die hadden geen AM5 spullen liggen dus ze konden maar beperkt helpen zoeken. waarschijnlijk het moederbord kapot...
ik naar de verkoper van het moederbord gegaan, die hebben de boel na gekeken, dat was niet het probleem, maar wel geweldige service ( daar kan NBB nog wat van leren). zij hebben tergen een kleine vergoeding zelfs vastgesteld dat het probleem bij de processor lag.
Ik neem dus contact op met NBB ik leg het verhaal uit en zij zeggen, ok stuur maar op. dat gedeelte ging nog wel zoals verwacht. Maar ik had inmiddels al WEKEN aan ellende achter de rug met die pc.. NBB heeft er meer dan 6 weken over gedaan om vast te stellen wat de andere leverancier binnen 2 dagen had gedaan.... technisch gezien hebben ze vooral gezegd.. we sturen je een nieuwe maar we erkennen niet dat het product stuk was dus je garantie loopt vanaf de originele aankoopsdatum.
de pc die ik begin februari heb gebouwd, kan op 23 mei zijn 1e game spelen.
niet alleen heeft NBB weinig tot niks van zich laten horen en als ze wat zeiden was het.. even geduld aub... ze hebben ook niet aangeboden de door mij gemaakte kosten te dekken die nodig waren om vast te stellen waar het probleem lag. terwijl ik wel benoemd had dat ik daar aanspraak op wilde maken.
ik wilde een paar tientjes besparen, ik ben inmiddels alles bij elkaar bijna 100,- extra kwijt en ik heb 3 maanden lang in de stres gezeten.
het was prima, niks mis mee. het was niet bijzonder ofzo. gewoon was je verwacht. (lage sterren voor levering zijn omdat ik klanten service niet lager kon scoren dan een 1)
Klantenservicebeneden alle peil. het is dat 1 ster het minimum is. ik heb uiteindelijk een vervangende processor gekregen maar het duurde onacceptabel lang.
Hoi Rcponsteen,
Bedankt voor je review. We willen onze excuses aanbieden dat je niet tevreden met het RMA-proces rondom de processor. We hebben helaas niet de capaciteit om producten zelf te onderzoeken en waar nodig te repareren. Daarom werken we samen met een servicepartner die dit voor ons uitzoekt. Helaas merken we dat op dit moment de wachttijden bij de servicepartner kan oplopen tot 6 weken en dit is iets waar we aan werken om dit omlaag te brengen.
We zouden daarom ook graag jouw casus willen gebruiken om te onderzoeken hoe we onze service kunnen verbeteren. Zou je in een privébericht je mailadres, bestelnummer en ticketnummer willen doorsturen? Daarmee zou je ons heel erg helpen.
AlgemeenKOOP HIER NIET!
Ik heb een 5060TI 16GB besteld en kreeg vervolgens ook een verificatie hiervan op mijn mail dat de bestelling is gelukt. Echter kreeg ik daarna het bericht dat ze oppeens een andere videokaart naar me gaan opsturen (RTX 5060 8GB). Ik heb snel een mail gestuurd maar deze werd genegeerd en de verkeerde kaart werd alsnog verzonden naar mij. Aan de andere reviews op het internet te lezen gebeurd dit vaak. KOOP HIER NIET!
Hoi Amin.R,
Bedankt voor je review. Op dit moment ervaren we meer problemen rondom de productbeschrijvingen van de nieuwste grafische kaarten, waardoor de verkeerde productinformatie bij de kaarten staat. Daarvoor bieden we natuurlijk onze uitgebreide excuses aan en we vinden het vervelend dat het al meerdere keren is misgegaan, ook bij andere bestellingen.
Mocht je bestelling al zijn opgestuurd en als je de kaart niet in deze versie wilt houden, kun je de bestelling weigeren aan de deur bij de afleverpoging. Daarmee wordt het automatisch naar ons teruggestuurd en krijg je je geld terug. Als het toch is afgeleverd, kun je dit aangeven bij onze klantenservice of het retourformulier op onze website invullen, zodat je een retourlabel krijgt om het pakket terug te sturen.
We bieden nogmaals onze excuses aan voor de verkeerde productinformatie en de verwarring. We corrigeren de fouten direct in onze systemen zodra we ervan op de hoogte worden gesteld, door collega's of door klanten.
NBB.com
AlgemeenAnnuleren een bestelling eenzjidig wegens "voorraadproblemen" om vervolgens hetzelfde product met een iets andere omschrijving duurder op de site te zetten.
KlantenserviceKomen niet met oplossingen. Zie de text die hier boven beschreven is.
Hoi Chickenator,
Bedankt voor je review. We bieden onze excuses aan voor het ongemak en zouden graag nog een keer voor je willen meekijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.
NBB.com
AlgemeenIk heb een grafische kaart bij hun moederbedrijf notebooksbiliger.de gekocht. De prijs was scherp en het werd supersnel verzonden.
VerzendingSuper snel verzending. Ales in orde. Snel verzonden. Geen negatieve punt
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat je bestelling goed is aangekomen.
We wensen je veel plezier met je nieuwe grafische kaart en heel veel succes bij het gamen!
NBB.com
AlgemeenGoede website, makkelijk betaalproces. Voor veel producten schelen de prijzen bijna 10%. Verder alleen maar de artikelen via Tweakers opgezocht. Maar die link werkt dus prima.
VerzendingProducten waren goed verpakt, en de bestelling was sneller binnen dan vooraf aangegeven.
Hoi,
Bedankt voor je bestelling en je review. We zijn blij om te horen dat het bestellen goed is verlopen en dat je tevreden bent met onze service.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!