Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb voor het eerst wat besteld bij NBB.com. Vond het een goede ervaring.
Ik vind de website niet heel overzichtelijk, deze voelt wat 'rommeling' aan omdat soms er nog Duitse woorden in staan (bijv. de status op je bestellingen pagina). Ook vind ik het lastig om te filteren op een product, omdat er weinig filteropties zijn.
Ik ben ontzettend blij verrast door de verzending van mijn laptop. Het zat in een grote doos (met vulling), met daarin een kleinere doos waarin de laptop doos zat vastgeklemd. Tuurlijk verwacht je dat een duur en kwetsbaar product goed verpakt is, maar zo'n goede verpakking had ik niet verwacht.
Nitpick: ik had wel graag meer informatie willen ontvangen over de status van de bestelling (je krijgt geen update o.i.d. als het pakket naar UPS in Nederland is verstuurd bijv.).
Tijdens mijn iDEAL-betaling ging er wat fout. Helaas kon ik de bestelling niet alsnog betalen. Ik heb toen de klantenservice een berichtje gestuurd, maar een uurtje later werd de order al automatisch geannuleerd, waardoor ik de bestelling opnieuw heb geplaatst.
Ik heb toen een berichtje gestuurd dat ze mijn vorige berichtje konden negeren. Om heel eerlijk te zijn: ik had het fijn gevonden als ze in ieder geval een reactie gegeven hadden (zoiets als: 'Wat fijn dat het alsnog gelukt is'). Ik heb tot op heden namelijk geen idee of ze de berichtjes überhaupt hebben binnengekregen.
AlgemeenSamsung A17 gekocht, ging snel en duidelijk. I.v.m. pasen niet volgende dag bezorgd, maar dat is prima.
VerzendingGing goed, netjes ingepakt en goed geleverd door bezorgdienst. Verder geen punten te benoemen, cfr. verwachting.
AlgemeenGoede, scherpe prijzen. Duidelijk website met prima aanbod. Ik heb er nu 2x wat besteld.
VerzendingTja, de eerste keer snel geleverd na bestelling, niets te klagen. Afgelopen vrijdag (goede vrijdag, Paasweekend) vind ik de gang van zaken niet meer van deze tijd.
Pas op dinsdag na Pasen (had iedereen daar op goede vrijdag al verlof ofzo?) pas melding dat de order verwerkt zou worden, een paar uur later een verzendbevestiging. Als postnl meewerkt dan moet mijn bestelling vandaag komen. Maar eerlijk gezegd vind ik het niet meer van deze tijd als je op vrijdag rond 12 uur 's-middags wat hebt besteld, dat ondanks Pasen, dit pas naar verwachting op woensdag geleverd wordt.
Uiteraard bestel je omdat de prijs veel interessanter is, maar bij iedere telefoonwinkel had ik die dag, of anders op zaterdag of gisteren met het product de deur uit gelopen.
Beste dimi_v,
Bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat ons distributiecentrum op Goede Vrijdag dicht was, omdat deze zich in Duitsland bevindt. Daar is naast Tweede Paasdag ook Goede Vrijdag een officiële feestdag en kunnen we daardoor onze gebruikelijke levertijden niet aanhouden. We vragen hiervoor om je begrip.
We hopen dat je alsnog veel plezier mag hebben van je nieuwe elektronica!
NBB.com
AlgemeenBestelling ging vlot, nadat de monitor niet geleverd werd op de verwachte tijd, snel en adequaat contact met de klantenservice per email.
VerzendingLevering bleef erg lang uit, daardoor PostNL het pakket niet gescand had, snel opgelost door de klantenservice.
KlantenserviceSnel en adequaat antwoord op mijn vragen, binnen 30 minuten per mail!
AlgemeenVoor een goede prijs werden mijn componenten op tijd thuis bezorgd. En als bonus kans op een prijs 🥳
VerzendingZoals afgesproken en op tijd waren mijn pakketen binnen. Allemaal netjes afgeleverd.
KlantenserviceKlanten- en klachtenservice waren niet nodig, want alles verliep gesmeerd.
AlgemeenBest snel geleverd vanuit duitsland, dus prima levering. Goede doos en duidelijke tracking, maar dat mag wel voor een groot bedrijf als dit
VerzendingSnel vauit duitsland, goede doos en duidelijke tracking, maar dat mag wel voor een groot bedrijf als dit
KlantenserviceGeen contact nodig gehad, dus alles liep goed. Service hield mij op de hoogte van de levering.
Beste fitgear,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenPerfecte uitleg, scherpe prijs en snelle correcte levering
Dus echte aanrader om er te bestellen.
Goed verpakte levering die netjes op tijd geleverd werd.
Top
Klantenservice niet extra nodig gehad omdat alles correct verlopen is
AlgemeenIk heb bij NBB de AMD Ryzen 7 7700X processor en Asus PRIME Radeon RX 9070 XT 16GB videokaart besteld. Voor deze producten had NBB de scherpste prijzen wat voor mij belangrijk was om binnen mijn budget te blijven bij het uitkiezen van mijn componenten voor mijn nieuwe PC.
De twee componenten zijn nette staat samen tegelijk afgeleverd, goede winkel voor het aanschaffen van qualiteit componenten voor scherpe prijzen.
De verzending kwam uit Duitsland, dus er werd al gemeld dat het wat langer ging duren voordat ik het zou hebben. Via de track & trace heb ik precies de status van de levering in de gaten kunnen houden en het is binnen 2 dagen geleverd. Als je rekening houd met de extra levertijd omdat de bestelling uit Duistland moet komen kan je hier prima bestellen, alleen bij spoedleveringen die je de volgende dag al moet hebben zou je ergens anders moeten kijken.
AlgemeenPrima web shop, snelle bezorging, heldere communicatie. Ik ben in ieder geval tevreden met de bestelling!
VerzendingTransparant over de bestelling en levertijden en een snelle levering
AlgemeenLevering van uit Duitsland, maar altijd max 2 dagen en scherpe prijzen, vaak lager dan veel groothandels
Verzendingaltijd snelle levering en goed verpakt, lees tevreden en ga er vaker bestellen
AlgemeenPrima bestel proces, duidelijk en eenvoudig. Geheel volgens de verwachting van 2026. Kortom prima dus.
VerzendingVerzonden en geleverd zoals tegenwoordig verwacht wordt. Verbeterpunt voor NBB: het zou prettig zijn wanneer uitgestelde leverdatum kan worden aangegeven. Ik heb voorkeur voor bepaalde dagen dat er geleverd kan worden omdat er dan iemand thuis is.
AlgemeenFijne webshop met duidelijk order proces en goede prijs/kwaliteit verhouding. De leus voor 16:00 uur besteld volgende dag in huis is zeker waar. Zodra het pakket in Nederland is ontvang je een track & trace code. Zeer tevreden dus.
VerzendingWordt tijdens het proces goed op de hoogte gehouden, erg tevreden!
Beste oghkru,
NBB.com
AlgemeenPrima winkel om bij te bestellen. Ik heb hier mijn nieuwe telefoon besteld en deze was snel binnen. Ik had verwacht dat het de volgende dag in huis zou zijn, maar aangezien het een Duitse webwinkel is, duur het een dagje langer. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling. Ik heb (gelukkig) geen ervaring met de klantenservice.
VerzendingIk had verwacht dat de telefoon de volgende werkdag in huis zou zijn. Dat was helaas niet het geval en duurde het een dagje langer.
AlgemeenBestelling en betaling was makkelijk. Feedback via mail was snel evenals de verzending van het artikel.
VerzendingDe levering van het product was sneller dan ik verwacht had.
AlgemeenBestelling snel verstuurd en in goede staat ontvangen, vriendelijke en snelle klantenservice die goed ondersteunen bij problemen.
VerzendingSnel verzonden en binnen de verwachte tijd ontvangen, product is met DHL verzonden en ik heb een track en trace ontvangen.
KlantenserviceVriendelijke en snelle klantenservice, ik had een probleem met het email adres van mijn account en dit is goed opgepakt.
AlgemeenEerlijk is eerlijk, ik maak kans op een prijs. Maar los daarvan boden ze mij mijn droommonitor - een flagship- veel goedkoper aan dan elders, dus besteld. De monitor bleek verassend genoeg al up-to-date met update. Ik heb in November ook een indrukwekkende videokaart bij hen besteld. Beiden de monitor en videokaart zijn met zorg behandeld en werken perfect.
Top!
NBB.com zelf was duidelijk over de verzending.
Alleen de informatie van DHL over de levering kan nog wat aandacht gebruiken, maar dat ligt volledige bij DHL. De monitor zelf was is perfecte staat.
Ik heb een keer contact gehad met NBB.com vanwege de leveringsdatum, maar dat bleek zo te kunnen worden opgelost via DHL.
Beste _Dario_,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe monitor en videokaart!
NBB.com
AlgemeenDe zoek- en filterfuncties op deze website zijn lachwekkend, maar zodra je het product hebt gevonden is het makkelijk bestellen en betalen. Bestelling overzicht werkt niet zo goed. Er staat nog steeds "In verwerking", terwijl ik het product al binnen heb. Een deel van deze pagina is ook niet vertaald vanuit het Duits (NBB is Duits). Maar over het algemeen een prima website, zeker met gebruik van de zoek- en filterfuncties van Tweakers.
VerzendingProduct werd geleverd binnen de aangegeven levertijd die was aangegeven op hun website. Verder niks op aan te merken.
AlgemeenVanuit Duitsland geleverd via postnl. Duidelijke info op de website. Werd goed op de hoogte gehouden, snelle soepele levering. Gewoon prima.
AlgemeenIk heb via Tweakers een DreamRouter 7 besteld van Ubiquiti.
Dit heb ik gedaan bij de firma NBB, een Duitse firma die bij mij niet bekend was.
Prijs was scherp, verzending was top. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces ten aanzien van de levering van het product en het product in goede orde ontvangen.
Ik ben dik tevreden.
Levering was top.
Het product zat goed ingepakt met beschermende folie en plastic waar lucht in zat om het product goed in de doos schadevrij te houden.
Keurig netjes op tijd. Ik kan niet anders zeggen dan dat het meer als voldoende is.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, snel geleverd. Echter geen handtekening door bezorger gevraagd oid bij aflevering. Intussen besproken met bezorgdienst.
VerzendingSnelle levering, product bevalt prima. Foutje van bezorgdienst, ondertussen opgelost.
Beste Arjan57,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het vervelend dat het pakket is afgeleverd, zonder dat je een handtekening hebt gezet. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We willen je daarom ook vragen om dit te melden bij de bezorgpartner, zodat zij de bezorger daarop kunnen aanspreken.
We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je bestelling!