Productpine

Gebruikers over webshop Productpine

Bij registratie kreeg ik 5 euro korting! Product was snel verstuurd op zaterdag besteld, maandag in huis! Echt toppers! Product werk ook naar behoren het had een deukje in de verpakking (aan de buitenkant) maar dit deed niets onder aan het product wat erin zat. Ik ben blij met mijn soundbar van Salora besteld via deze webshop. Ik zou ik mijn volgende aankoop zeker weer doen (tv in de toekomst).
Personeel is vriendelijk, service is top.

Perfect, ze kwamen snel leveren zonder problemen, sneller dan verwacht.

Goed, ik wordt gebeld met de vraag of ik een review wilde achterlaten op tweakers, vandaar dit bericht wat ik nu heb geplaatst.

Hee Ikklaarjevies,

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met ons! Erg fijn om te horen dat alles goed was verlopen tijdens de bestelling. Wanneer je op zoek gaat naar de TV, zie ik je graag weer terug!

Jamil - Team Productpine

Ik heb vrijdag een bestelling voor 10 monitoren bij ze geplaatst. Door een fout van mij bleek ik het verkeerde product besteld te hebben. Maandag heb ik contact met ze opgenomen. Ze moeten verschillende partijen bellen maar uiteindelijk is het ze gelukt om de order te annuleren voordat het verstuurd werd. Erg netjes.

Ik ben erg goed en snel geholpen. Er moest van alles gebeuren om het te regelen. Daar werd meteen achteraan gegaan.

Hoi Jasper,

Bedankt voor de positieve review. We hebben inderdaad via via het warenhuis net op tijd kunnen bereiken.

Blij dat we voor een positieve ervaring hebben kunnen zorgen.
We zien je graag nog eens terug.

Wouter - Team Productpine

Bestelling ging goed, scherpe prijs en snel in huis. Geen enkel nadeel te noemen. Ik werd zelfs gebeld of alles goed was gegaan met de bestelling en of ik tevreden was met de klantenservice. Nou mijn 5 sterren heb je!

Gewoon top! Pakket was er na 1 dag dus ruim op tijd. Gewoon netjes verpakt verder.

Goed! Goed niets op aan te merken en zelfs nog een telefoontje gehad met of ik tevreden ben.

Hee Joost2201

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren! Hier doen we het voor. Niet voor de sterren maar juist voor de positieve ervaring.

We zien je graag nog eens terug ;-)

Brian - Team Productpine

Had een product besteld via Productpine. Via via heb ik gehoord dat dit platform een groen alternatief is voor bol.com of Coolblue en besloot hier voor de verandering iets te bestellen.

Product kwam op tijd aan, maar helaas was m'n bestelling beschadigd.

Contact opgenomen met customer service, verwachtend dat ik een week moest wachten totdat ik antwoord kreeg. Deze mensen belden mij op, iets wat ik amper meemaak bij webshops.

Dit laatste heeft mij zeker overgehaald om vaker te bestellen bij deze partij.

De zending kwam op tijd aan, maar helaas was de bestelling beschadigd. Iets wat kan gebeuren, maar gelukkig dezelfde dag een vervanging opgestuurd gekregen

Ik werd opgebeld nadat ik gedeeld had dat mijn bestelling beschadigd geleverd werd. Ik kan op één hand tellen hoe vaak ik dat heb meegemaakt.

Snel en zonder poes pas het probleem opgelost en zelfde dag vervanging op de post

Hee Floosy,

Excuus voor de vertraagde reactie!

Ontzettend bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat de bestelling beschadigd was.

We staan voor de snelle en juiste service! Fijn dat je dit zo hebt ervaren.

We zien je graag nog eens terug zodat wij dit nog eens waar kunnen maken ;-)

Brian - Team Productpine

Volstrekt onbetrouwbaar. Ik raad je aan hier niets te kopen!. Ze bieden iets aan tegen laagste prijs (op de tweakers prijsvergelijking). Maar leveren niet uit. Vervolgens verschuilen ze zich dat zij het product niet geleverd krijgen. Echter bij aankoop werd vermeld dat het op voorraad is. Achteraf blijkt het ook hier een geval van backorder te zijn.
Als zij het voor een bepaalde prijs bieden, betekent het dat het elders voor die prijs leverbaar is. Zoek die andere winkel en vermijdt deze winkel

Men vraagt continu of ik de bestelling wil terugnemen. Maar dat is alleen omdat de afgesproken prijs nu niet meer haalbaar is.

Verschuilen zich achter andere winkels. Melden van tijd tot tijd dat ze het niet hebben. Het is echter bij hun leverancier verkrijgbaar maar tegen een hogere prijs. Zij willen geen verlies nemen en laten de consument wachten. De productprijs is nu (volgens tweakers pricewatch) 10% hoger. Logisch dat ze graag zien dat ik de aankoop cancel. Dat is geen service!

Beste hard-software,

Ik schrik erg van de ervaring die je hier beschrijft. Mijn oprechte excuses hiervoor.
Ook mijn excuses voor de verlate reactie, wij zagen nu pas je review.

Het lukt mij niet om te achterhalen om welke order dit gaat met de informatie die in je review staat. Ik kom graag met je in contact om dit bespreekbaar te maken en te kijken of ik nog iets kan/moet doen om dit voor je op te lossen. Zou je mij een mail willen sturen? info@productpine.com is het mailadres. Dan kijk ik graag met je mee of dit inmiddels opgelost is en hoe we dit met een positive noot kunnen eindigen.

Hieronder bied ik wat algemene informatie over Productpine en hoe we werken. Dit kan mogelijke vragen die je hebt beantwoorden.

Productpine is een marketplace. Dat is een platform voor merken en bedrijven om hun eigen spullen aan te bieden voor verkoop.
Je koopt dus niet bij ons, maar via ons direct bij een merk. Dit betekent dat wij geen spullen hebben waardoor we flink wat CO2 uitstoot voorkomen. Ook bied ons platform de mogelijkheid om een groen project te kiezen waar een bedrag voor je geinvesteerd wordt om CO2 uitstoot de compenseren. Meer over onze werkwijze kun je hier lezen: https://productpine.com/nl/pages/productpine-impact

Wij fungeren als tussenpersoon tussen de klant en het bedrijf waar de producten van gekocht zijn. De informatie die een merk deelt wordt daarna weer de klant gedeeld. Wij bieden daarom ook altijd de optie om het product zonder gedoe te annuleren. Dit is om de klant te beschermen. Als annuleren niet gewenst is blijven wij in gesprek met een merk om een oplossing te vinden of ervoor te zorgen dat een product uiteindelijk geleverd wordt.

Ik hoor graag van je. Ik ben ervan overtuigd dat we hier samen uit kunnen komen!

Declan - Team Productpine

Productpine reageert hier drie maanden na de publicatie van mijn review.

Ik heb de order niet geannuleerd totdat productpine heeft ingestemd om de 10% hogere prijs te vergoeden die ik nu moest betalen om het product elders te kopen. Daar heeft productpine eind augustus mee ingestemd. Op de uitbetaling van die extra 10%moest ik trouwens ook weer wachten.

Ik vind de beschreven werkwijze van productpine vreemd en onbetrouwbaar. Als een klant een product bij ze koopt dan is dat mede omdat zij de laagste prijs bieden. Zo'n koop is een contract. Zeker als productpine vervolgens direct het bedrag int. Zeggen dat de klant altijd de order kan annuleren betekent dat ze alle leveringsrisico's bij de klant leggen. Onacceptabel.

Trouwens, ik heb niet op de website kunnen lezen dat dit de werkwijze van dit bedrijf is. Ik betwijfel dat dit zelfs wettelijk is toegestaan.

Ik heb indertijd een klacht bij de ACM neergelegd. Daar hoor je als klager niets over, maar als genoeg mensen dit bespreekbaar maken, dan doet de ACM onderzoek naar dit bedrijf.

30-06-2023 AMD Ryzen 9 5900x besteld.
niet goed gezien maar levertijd 3 weken...

je kan via whatsapp de medewerkers bereiken.
uiteindelijk zelfs gebeld door medewerker fijn gesprek.
prijs was uitstekend, maar wilde wel graag annuleren i.v.m. de lange levertijd.

had hier beter op moeten letten, stond wel vermeld.
voor mij deze keer niet maar wellicht een volgende keer.

Naar een wat rommelige start, toch nog een happy end.
annulering per mail gestuurd.
Medewerker heeft terug gebeld en mijn probleem oplost.
geld wordt zonder problemen terug gestuurd.

Hoi Ipt,

Bedankt voor de review!
Mijn excuses voor de verlate reactie.

Fijn om te lezen dat je, ondanks dat je geen product hebt ontvangen, toch een fijne ervaring hebt gehad.
Ik hoop dat je de processor ergens anders hebt kunnen krijgen en dat je er tevreden mee bent!

Fijne dag en ik zie je graag terug in de toekomst!

Declan - Team Productpine

Van te voren navraag gedaan of een zakelijk besteld product ook mocht worden geretourneerd, indien het product (Aqara G4 camera deurbel) niet zou werken. Dat was geen probleem.

Deurbel werd snel en goed ingepakt verzonden. DHL leverde netjes op tijd.

Snelle vriendelijke communicatie over voorwaarden zakelijke levering. Fijn dat je een heel erg vers product zou kunnen terugsturen als het echt niet zou werken (wat wel eens het geval is in de video deurbel categorie).

Hoi Strebor,

Bedankt voor de review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat je een top ervaring hebt gehad.
Ik hoop dat de deurbel bevalt.

Fijne dag en graag tot een volgende keer!

Declan - Team Productpine

Bestellen ging simpel, nette website en overzichtelijk ontworpen. Ik heb hier de sonos arc besteld, was een 10tje goedkoper dan de rest.

Stond op de website volgende dag in huis, dit is ze vanwege black friday niet gelukt en werd het twee dagen. Wel na bestellen netjes geinformeerd via de mail over de vertraging.

Verzending liep via sonos, netjes verpakt in dubbele doos. Geen beschadigingen aan de binnen doos.

Netjes gemaild over latere levering, had zelf ook even gebeld en werd hier goed over geïnformeerd.

Producten makkelijk en snel vindbaar, prettige website. De bestelling, betaling en bevestigingen waren erg fijn. Je kreeg ook netjes een update dat het pakket verzonden was met daarin gelijk een directe link naar de track & trace. Het was gelukkig postnl en de bezorging was zoals beloofd!

Ik twijfelde wel omdat de webshop nog geen beoordeling heeft, maar ben tevreden!

Goed en netjes verpakt en op tijd! Ik had een sonos beam besteld, deze werd vezekerd verzonden. Erg netjes dus!

Scorekaart voor Productpine