Proshop.nl

Gebruikers over webshop Proshop.nl

Eerst wilde ik de ASUS HYPER M.2 X16 CARD V2 bestellen via amazon, maar op het laatste moment besloot ik dit te doen bij Proshop. Werd snel geleverd en werkt uitstekend. Zit nu in mij HP Z440 met bifuccation enabled. De tijd zal leren hoe goed de kaart blijft functionneren,

Uitstekend verpakt, geen opmerking nodig.Gewoon netjes afgeleverd zoals het hoort.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review, en we zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.

Proshop

Goed verpakt en goede prijzen. Ik had geen haast en daarom een goede waardering, maar als ik spullen snel nodig heb in de toekomst zal ik ze niet hier bestellen. Dit komt deels omdat DPD de onderdelen ruim een halve week in hun bezit had, maar die hebben zij als bezorgdienst gekozen, dus that's on them.

Zeer goed verpakt, maar DPD is ongeveer de slechtste (langzaamste) bezorgdienst die er is. Daardoor een veel langere levertijd dan op de website vermeld was.

Goedemiddag,

Bedankt voor je positieve review. Omdat wij vanuit Denemarken verzenden, kan levering soms wat langer duren. Als het echter te lang duurt, mag je contact met ons opnemen, zodat wij kunnen achterhalen wat er misgaat bij de bezorging. We kunnen dan ook de gepaste oplossing bieden.

We hopen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling.

Proshop

Meerdere malen dezelfde " aanbieding " online en telkens wordt de order geannuleerd met de melding geen voorraad.

Het artikel wordt niet verzonden, tot tweemaal toe. (Niet genoeg woorden ingevuld)

Geen service

(niet genoeg woorden ingevuld,niet genoeg woorden ingevuld, niet genoeg woorden ingevuld)

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Het product was onze website gehaald omdat het niet meer leverbaar is. Daarom is je eerste bestelling geannuleerd. Door een menselijke fout was het product daarna wederom op de website gekomen (wij hebben echter geen fysieke voorraad), maar is nu definitief van onze website gehaald. Het artikel kan nu dus niet meer gekocht worden.

Door een foutje aan onze kant was het artikel alsnog eventjes digitaal beschikbaar (en dus niet fysiek), maar dat is inmiddels gerectificeerd.

We hopen daarmee op je begrip.

Proshop

Bedrijf levert snel. Groot minpunt is de verzendkosten ontvangst (€4.95) en retour (€9.99). 15 piek kwijt op een bestelling van €50 waar de omschrijving fout bleek te zijn (over-ear headset was on-ear) is absurd, maarja het pakket moet terug naar Denemarken.

EDIT: Heb een terugzend label per mail gekregen, 20 minuten gereden naar een pakket automaat en het de barcode is verlopen of onbekend... fijn. Dus -1 ster en nu 2 sterren.

Verzending op tijd, 5 euro verzendkosten is prima, 10 retour is te pittig.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. Indien je problemen ervaart met je product, of wij een foutieve beschrijving hebben op onze website, hoef jij daar uiteraard niet voor op te draaien.

Je mag via onze klantenservice contact met ons opnemen, dan kunnen we de retourkosten naar je terugstorten.

Proshop

Twee Canton speakerstandaards besteld, snel geleverd.
Alleen DPD is nog steeds niet aan staat de bestelling op het juiste adres te leveren, maar daar kan Proshop ook weinig aan doen.

Doos waarin de bestelling zat was enigszins beschadigd, maar dat had geen impact op de standaards

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. Als je problemen ervaart met de levering van DPD, mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen dan kijken wat we voor je kunnen doen.

We hopen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling.

Proshop

Lage prijs, maar de service is ook enorm traag en slecht. Monitor besteld, was defect. RMA aangemaakt, moest pakket via DPD terug sturen.

Krijg na een ruime week pas bericht dat er een nieuwe monitor komt, word afgeleverd bij de parcel shop? terwijl ik extra had betaald voor bezorging aan huis..

Wil je een artikel retour sturen? Mag je zelf de verzendkosten gaan betalen.. en die lopen flink op als je een groot/zwaar artikel als een monitor verzend..

Betaal voor thuis bezorging, bij RMA word artikel alsnog bij parcel shop geleverd en moet ik extra dagen wachten omdat die shop beperkte openingstijden heeft voor ophalen van pakketten.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Wij zijn bezig met een oplossing voor de RMA's die worden teruggestuurd naar een pakketshop, omdat dat niet altijd ideaal is.

Je mag hier ook altijd contact met ons over opnemen, zodat we je qua kosten tegemoet kunnen komen.

Als je een artikel retourneert voor een RMA als particuliere klant, hoef je niet zelf voor de verzendkosten te betalen. Je kan dan via onze website een gratis label verkrijgen.

Proshop

Op basis van eerdere positieve reviews op Tweakers besteld bij Prosoft gezien ze de laagste prijs hadden voor de 32" Dell S3222DGM monitor.

Website werkt prima, verzending en voortgang is duidelijk.

Klantenservice nog niet nodig gehad, maar ze voldoen netjes aan de 14 dagen bedenktijd die ze ook netjes meesturen in de algemene voorwaarde bij je bestelling bevestiging email.

Verzonden zoals aangegeven, dit kost een dag extra gezien het uit Denemarken moet komen.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.

Proshop

Proshop.nl is de Nederlandstalige variant van het Deense Proshop.dk. Ze zijn ook actief in enkele andere landen telkens via een lokale website. De Nederlandse website is alvast goed geschreven, duidelijk en overzichtelijk met actuele (en voor zover ik weet, correcte) informatie.

Belangrijk beperking is dat Proshop enkel verzend naar het land van de lokale website. Hierdoor kon ik bijvoorbeeld mijn bestelling niet plaatsen bij de Proshop.nl doordat ik in België woon. Echter kon ik dit wel via de klantendienst, maar wel enkel met levering in Nederland.

Jammer dat ze bij Proshop niet naar meer landen versturen en ze een artificiële beperking opleggen. Dit was mij in eerste instantie ook niet helemaal duidelijk, totdat ik een bestelling wou plaatsen. Gelukkig kreeg ik van de klantendienst wel de optie om in een Nederlandse Pickup Parcelshop te laten leveren, waar ik het pakje zelf kon ophalen.

Buiten het hierboven beperking, liep het verzenden vlot. Ik werd per e-mail op de hoogte gehouden en ook de transporteur (DPD) voorzag mij rechtstreeks per e-mail van informatie wanneer het pakje in het afhaalpunt beschikbaar zou zijn e.d.

De bestelling zelf was oké ingepakt en kon niet los bewegen.
Buiten het niet kunnen verzenden naar België (dpd is hier trouwens ook actief), verliep alles vlot en was ik tevreden.

Het contact met de klantendienst verliep in het Nederlands en was vlot, professioneel en vriendelijk. Op het eerste antwoord diende ik even te wachten, maar dit was wel mooi binnen de 48u zoals aangegeven in de ontvangstmelding.

Het antwoord was zeer duidelijk en volledig. Nadien heeft dezelfde medewerker de vervolg opvolging uitgevoerd en mij daarvan telkens in kennis van gesteld. Dit maakte dat ondanks de bestel / verzend problemen het toch een aangename schopervaring was.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review. Het klopt dat levering naar België momenteel niet mogelijk is. Wij zijn hiermee bezig, maar het heeft wat voeten in aarde.

In enkele gevallen kunnen wij levering naar een Nederlandse pickup shop aanbieden voor klanten in België. Hiervoor mag je altijd een aanvraag indienen via onze klantenservice, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.

Proshop

Goedkoopste Iphone 13 128GB van dat moment.
Bestellen, betalen gaat prima alleen verzenden duurt langer dan aangegeven. Wanneer je geen geduld hebt zou je elders kunnen gaan kijken.

Duurder langer dan aangegeven . Zou op voorraad zijn, bleek niet zo te zijn. Beetje vaag

Beste iglo,

Bedankt voor je review.

Omdat we reviews op Tweakers.net niet kunnen zien om welke concrete bestelling het gaat, is het lastig om de oorzaak van de vertraagde levering the achterhalen.

We hebben de iPhone 13 128GB op dit moment in ieder geval in vrijwel alle kleuren op voorraad - alleen de rode niet.

Voor producten die we op voorraad hebben bedraagt de verwachte levertermijn twee tot drie werkdagen. Wanneer je op donderdag besteld, kan dat dus betekenen dat het pakket op maandag (de derde werkdag) bezorgd wordt.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat we een bestelling niet meteen verzenden omdat er een afwijking bestaat tussen de aangegeven persoonsgegevens bij de bestelling ten opzichte van de betaalmethode.

Wanneer een bestelling bijvoorbeeld geplaatst is met een hotmail account, en de betaalmethode (bijvoorbeeld Klarna of PayPal) gekoppeld is aan een gmail account, willen we er zeker van zijn dat de bestelling inderdaad geplaatst is door de eigenaar van het PayPal of Klarna account.

In dat soort gevallen, en zeker bij Iphones of grafische kaarten, nemen wij dan contact op via het aan de betaalmethode gekoppelde emailadres.

Tenslotte kan het uiteraard voorkomen dat er vertraging is ontstaan bij de bezorger. Dat gebeurt gelukkig vrij zelden.

Proshop

Na goede reviews hier op Tweakers heb ik 3 Nest rookmelders gekocht. Bestelproces ging heel vlot. Door Proshop wordt je dmv Nederlandse e-mails op de hoogte gehouden van het leverproces. Producten waren binnen een week bezorgt..
Helaas bleken het oude rookmelders te zijn van meer dan 3 jaar oud. Wetende dat deze rookmelders een levensduur hebben van 10 jaar na productiedatum en 90 euro per stuk kosten is dat niet acceptabel. Ik heb een klacht neergelegd bij Proshop en wacht op een reactie. Vandaar dat ik klantenservice nog niet beoordeeld heb.

Verzending is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Verzending naar huisadres door DPD (8,99). Je hebt de keuze om het thuis op een centrale plek te laten bezorgen (laatste is 2 euro goedkoper)

Beste Houthak,

Bedankt voor je review. Indien je klachten hebt over producten die je hebt ontvangen, kan je een RMA-verzoek indienen en de producten opsturen. Zolang je de producten niet opstuurt, en de klantenservice niet direct via email of telefoon contacteert, zal je geen reactie krijgen.

We hopen dat we je alsnog spoedig kunnen helpen.

Proshop

Dell Ultrasharp U4025QW besteld op zaterdag 26 juli en ontvangen op woensdag 1 augustus. Beeldscherm was scherp geprijsd. Bestellen ging simpel, betaald met Visa. Met verzendkosten kwam deze op €1701.18. Status updates aangaande de bestelling per email is prima.

Was even huiverig om zo'n groot beeldscherm vanuit Denemarken naar Nederland te laten verzenden, Het verzendlabel is op de originele Dell doos geplakt. De doos is door DPD keurig thuis afgeleverd, de live tracker van DPD klopt vrij aardig en de doos heeft de reis ongeschonden doorstaan. Het beeldscherm werkt perfect. Communicatie is trouwens gewoon keurig in het Nederlands, zowel Proshop als ook DPD.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat alles goed is gegaan, en we hopen dat je tevreden bent met je bestelling.

Proshop

Ik zocht naar een CyberPower UPS (CyberPower VP1600ELCD 1600VA / 960W met 5x Schuko-uitgang), omdat deze met mijn Synology zou werken en via de PriceWatch kwam ik bij ProShop.nl uit.

Tot mijn verbazing was dit geen Nederlandse shop maar een Deense, maar omdat ik goede reviews las, heb ik daar toch besteld en in mijn achterhoofd rekening houdend met een wat lastiger retour proces, indien nodig.

Tot nu toe nog niet nodig in ieder geval.

Redelijk snel ontvangen met DPD, uiteraard duurt dit iets langer dan met een NL-shop, maar zeer acceptabel.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent. Wij leveren inderdaad uit Denemarken. Indien je een retour wil aanmelden, kan dat gemakkelijk via je klantaccount. Wanneer je product dan weer terug is, ontvang je een terugbetaling. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Proshop

Deze winkel heeft regelmatig prima aanbiedingen. Verzenden duurt iets langer en kan soms gratis zijn maar soms ook 7 euro.

Soms zou ik een aanschaf willen combineren maar de site is niet erg zoek-vriendelijk.

Net als altijd wel helemaal tevreden met de aanschaf en verzending.
Geen ervaring met de helpdesk.

Verzenden via deze shop kan een dagje langer duren doordat het uit Denemarken moet komen, maar dat is voor mij geen enkel probleem. Wel lastig is dat je soms best hoge verzendkosten moet betalen en soms is het gratis. Ik heb er nog geen patroon in kunnen ontdekken.

Beste Keuringsdienst,

Bedankt voor je review.

We stellen feedback van onze klanten erg op prijs.

Wat de verzendkosten betreft hebben we vooralsnog geen vaste grens betreffende"bestel voor x aantal euro voor gratis verzending".

Wat bijvoorbeeld Samsung producten betreft wordt vaak gratis verzending aangeboden wanneer je als klant kiest voor bezorging bij een DPD afhaalpunt. Deze producten ontvangen we over het algemeen direct van Samsung en dat is dan een afspraak die we met hen hebben.

Op dit moment bieden wij drie verzendopties:

Thuisbezorging met DPD voor €9,99
Bezorging bij een DPD afhaalpunt voor €6,99
Thuisbezorging met PostNL voor €4,99

Laatstgenoemde is voornamelijk van toepassing bij kleinere en goedkopere producten zoals bijvoorbeeld een adapter voor je smartphone.

Wat je opmerking over de zoekfuncties betreft zijn we erg benieuwd naar input wat we zouden kunnen verbeteren.

Je bent in verband daarmee van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Proshop

Goed assortiment met aantrekkelijke prijzen. Ik moest helaas een item terugsturen, dit werd snel en netjes afgewikkeld en terugbetaald.

Levering zoals je kan verwachten, tijdig, goed verpakt en te volgen.

Afwikkeling teruggestuurd artikel (1 van de 3) verliep zonder problemen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Proshop

Lenovo M9 tablet besteld is de actie. mooie prijs vergeleken met de concurrentie.
Duidelijke site en goede prijzen. Aanrader als webwinkel

Pakket was goed verpakt. Levering duurde 5 dagen (maar weekend zat er tussen)
dus netjes optijd.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review, en we hopen dat je tevreden bent met onze bestelling.

Proshop

Heldere website met mooie aanbiedingen.
Bestelproces eenvoudig, snelle verzending en bestelling goed te volgen
Daarnaast mooie prijs kwaliteit.

Snelle levering. Goed te volgen via track and trace.
Goed en stevig verpakt.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review. We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.

Proshop

Proshop was de goedkoopste, inclusief verzendkosten, voor de HDD die ik wilde.
En het was op voorraad.

Verder een duidelijke site. Makkelijk te bestellen.

Via DPD afgeleverd bij een afhaalpunt.
DPD is soms hit and miss, maar deze keer prima.

Goedemorgen,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je zo'n goede ervaring hebt gehad, en hopen je weer te zien.

Proshop

Product was onderweg zoek geraakt. Daar kon proshop natuurlijk niks aan doen. Ze hebben het keurig afgehandeld en gelijk geld terug betaald.

Kwam niet aan, maar was wel snel verstuurd en goed opgelost.

Klantenservice was vriendelijk, reageerde snel en betaalde gelijk terug toen ik meldde dat het pakketje bij bezorging ergens in het magazijn bleef hangen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review. Helaas komt het soms voor dat er iets misgaat bij de bezorging. Desondanks zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen.

Proshop

Gewoon tijdig ontvangen, prijzen waren beter dan bol.com
Erg tevreden over de producten, de koptelefoons waren duurder dan die van de action, maar gaan beiden ook al veel langer mee.

Prima verpakt, verpakking boeit me niet.
Hoeveel woorden heb ik nodig om een normale webshop te beschrijven?

Beste Nystran,

Bedankt voor je review.

Bij Proshop streven we ernaar onze klanten de beste prijzen te kunnen bieden, en we zijn blij om te horen dat we daar in ieder geval deels in geslaagd zijn.

We wensen je veel plezier met je bestelling.

Proshop

Spullen komen duidelijk, goed verpakt, netjes en onbeschadigd aan. Zonder enige problemen en bezorger was vriendelijk en duidelijk.

Levering op tijd zonder vertraging, je krijgt ook een mail met direct de link naar de verzendcode en een real-time tracking pagina. Het pakket wordt verzonden met dpd. Prima en duidelijk bedrijf.

Beste BytePunk,

Bedankt voor je review.

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het verloop van je bestelling.

Mhct je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Veel plezier met je bestelling.

Scorekaart voor Proshop.nl