Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen tweetal processoren besteld.
de 5700X3D.
Alle prima in orde, ze draaien allebeide goed.
Verzending ook helemaal goed en dat het even kon duren werd goed gecommuniceerd.
Goed verpakt, en ook de omdoos was prima qua dikte.
Processoren zaten in een aparte verpakking met dik schuim dus er kon niks mis gaan.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review, en fijn te horen dat je zo tevreden bent.
Proshop
AlgemeenPaar keer besteld. Niets spannends gebeurd, saai = prima.
Product komt uit Denemarken dus duurt 2 dagen langer om aan te komen.
Levering komt uit Denemarken, maar track en trace werkt prima.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review, en we zijn blij te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad.
Proshop
AlgemeenIk had me vergist bij het plaatsen van een bestelling, en wilde daarom kort daarna de bestelling annuleren. Dit was echter op de website niet meer mogelijk, dus ik heb het bedrijf onmiddellijk een e-mail gestuurd. Het bedrijf schreef terug dat het product reeds verzonden was --op zondag... Ik moest het product zelf, op eigen kosten, retourneren en zou dan een refund krijgen. Dit heb ik gedaan, het product is lang en breed terug bij Proshop, maar ik heb de terugbetaling nog steeds niet ontvangen.
KlantenserviceIk kreeg enige tijd later een tweede e-mail waarin me werd "uitgelegd" dat ik bestelling kon annuleren zolang er een "vuilnisbakje" naast het product stond in het overzicht. Nog afgezien van de vraag of dit zo'n duidelijke manier is om "annuleren" aan te geven: het punt was nu juist, dat annulering kort na de bestelling al *niet meer mogelijk* was! Inhoudelijk ging men niet op mijn bericht in, vandaar 1 ster.
Beste Marcel Feenstra,
Bestellingen worden bij ons zeven dagen per week verwerkt, en omdat ons magazijn grotendeels geautomatiseerd is, worden ze vaak al binnen enkele minuten verpakt en verzonden.
Omdat onze klantenservice enkel bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag (zoals aangegeven op onze website) is het voor onze klantenservice daarom vaak niet mogelijk een bestelling nog tijdig te annuleren. In dit geval heb je de bestelling zaterdagavond geplaatst, en is deze de volgende dag verpakt en verzonden.
Wanneer je een product terugstuurt zonder gebruik te maken van ons retourlabel, zijn we ervan afhankelijk dat je ons informeert betreffende de track & trace gegevens. Staat bijvoorbeeld het bestelnummer niet op het adreslabel vermeld, dan bemoeilijkt dat het verwerken van een retourpakket. Daarom bieden we klanten de mogelijkheid een retourlabel aan te vragen bij herroeping en garantieclaims.
In dit specifieke geval hebben we je pakket op 28 Januari ontvangen. Het is echter zo dat we met klanten uit acht landen niet elk pakket precies op de dag van aankomst kunnen crediteren. Dat kan een paar dagen duren tot bijvoorbeeld een week al naar gelang hoe druk het is.
Je ontvangt in ieder geval bericht via email (met kredietnota inde bijlage) zodra de terugbetaling is uitgevoerd.
Proshop
AlgemeenBestelling plaatsen ging makkelijk.
Besluit hiertoe n.a.v. ervaring andere tweaker.
Verzending en track&trace minder duidelijk door Deense postdienst en hergebruik aan info.
Al met al positief
Bezorging duurde ongeveer 6 dgn. Had ik niet op gerekend
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. De informatie met aangetekende brieven kan soms onduidelijk zijn, maar je kan altijd de track&trace code bij PostNL invullen, om je pakket te volgen.
We hopen desondanks dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenProshop was gunstig geprijsd en kwam betrouwbaar over. Bestelde product kwam uit Denemarken. Gevraagd om uitleg verzendproces bij klantenservice, vriendelijk geholpen. Product kwam in tact aan. Voor herhaling vatbaar.
VerzendingVerzending met Deense en NL post combinatie is niet perfect maar het werkt.
KlantenserviceKlantenservice telefonisch bereikbaar (dat is tegenwoordig al een plus in mijn beleving) spreekt Nederlands en lijkt klantgericht. Gevraagd om uitleg verzendproces, behulpzaam en correct antwoord gekregen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat we je goed te woord hebben kunnen staan, en we hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenBestelling (mobiele telefoon) makkelijk te maken en binnen enkele dagen geleverd op DPD punt. Pakket was goed verpakt. Prijstechnisch zeer gunstig.
VerzendingSnel geleverd en op juiste manier verpakt,
Fijn dat het standaard naar een DPD pickup point gaat.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenToetsenbord besteld dat in Nederland moeilijk te verkrijgen is (Lenovo ThinkPad TrackPoint II). Het product was niet op voorraad leverbaar, maar is wel binnen de op de website aangegeven termijn binnengekomen. Erg blij mee!
VerzendingPakketje werd verzonden met DPD. Geen overbodig grote doos, maar wel goed verpakt verzonden.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review, en we zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenDeze review plaats ik voor mijn vader, gezien ik hem geholpen heb via de pricewatch een telefoon aan te schaffen.
De telefoon was toen uitverkocht. "niet op voorraad - is nabesteld.". We hebben even gebeld, en de verwachte leverdatum was anderhalve week. Helemaal prima, telefoon, en accessoires besteld.
Een week later krijgen we een de telefoon niet meer leverbaar is en dat het bedrag terug gestort wordt, gevolgd met een track-en-trace, dat alle accesoires wel verzonden zijn.
Nu zijn die dus onderweg, zonder telefoon, waar we dus niks aan hebben.
--Update
zojuist een mail ontvangen van de klantenservice om het pakket niet op te halen. Het wordt dan automatisch terug gestuurd. Wanneer ze het pakket weer hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag van de accessoires ook terug gestort.
Een deel van de bestelling was niet leverbaar, dus is die automatisch geannuleerd. De rest is wel direct verzonden.
De producten horen bij elkaar, dus wat er verzonden is mag weer direct terug.
--Update
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het is jammer te horen dat dit niet helemaal goed is gecommuniceerd. Aan alleen telefoonaccessoires, en geen telefoon, heb je natuurlijk niet zoveel.
We hopen dat de zaak zo snel mogelijk wordt afgehandeld, en onze excuses voor het ongemak.
Proshop
AlgemeenVia de pricewatch van Tweakers de producten( monitor en 2 x 2tb nvme) bij Proshop gevonden en besteld. Duidleijke website en goede prijzen.
VerzendingDe verzending was wat later vanwege de feestdagen maar dat was te verwachtten. Alles netjes ingepakt.
KlantenserviceEnige opmerking is dat ik zelf even achter de zending aan moest bellen maar dat werd daarna meteen goed opgepakt en geregeld
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je een goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenEen monitor die ver afgeprijsd was gekocht nadat ik hem op pepper had gezien. Ik had eigenlijk niet op levering gerekend. Maar hij is toch binnen twee dagen geleverd en helemaal dik in orde.
VerzendingGeleverd uit Denemarken binnen twee dagen, met goede updates van de DPD, En een extra plusje voor de aardige bezorger.
Beste Remanus,
Bedankt voor je review.
We zijn blij om te horen dat je ons het voordeel van de twijfel hebt gegeven en wensen je veel plezier met de monitor.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot je bestelling of tips wat we kunnen verbeteren, dan ben je uiteraard van harte welkom om contact met ons op te nemen via email, chat of telefonisch.
Proshop
AlgemeenIk heb een beeldscherm bij Proshop besteld. Levertijd op de website was 3-5 werkdagen. Na 3 keer de levering uitgesteld te hebben, heb ik de order via de website geannuleerd.
VerzendingInformatie over de levertijd was in mijn geval niet accuraat. Wel redelijk goed op de hoogte gehouden via automatische e-mails. Maar na 3x uitstellen had ik toch wel echt behoefte aan het beeldscherm en heb ik hem ergens anders besteld.
KlantenserviceIk heb geen ervaring met bijv. garantieafhandeling. Maar direct na het bestellen heeft de webshop contact met mij opgenomen omdat ik heb besteld op e-mailadres A en met Klarna heb betaald op e-mailadres B, en ze zeker wilde zijn dat het geen fraude betrof. Daarna ook fijn zelfstandig de order kunnen annuleren via het inlogportaal.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. We vinden het jammer te horen dat je je bestelde product niet hebt ontvangen vanwege vertraging. We proberen altijd accurate informatie te geven, maar vaak helpt het even om contact op te nemen voor meer duidelijkheid.
Hoe dan ook, we hopen dat je alsnog een positieve ervaring bij ons hebt gehad.
Proshop
AlgemeenRecentelijk heb ik wederom een specifieke koeler via Proshop besteld. Deze was (letterlijk) wereldwijd uitverkocht, en ik heb via hen, zo blijkt, de allerlaatste ter wereld weten te bestellen. Nou, ik ben zeer tevreden! De koeler werd netjes geleverd in een DPD-pakketautomaat, en de communicatie verliep ook dik in orde. Nu maar hopen dat ze de 50-serie GPU’s gaan leveren, want dan bestel ik die ook zeker via hen!
VerzendingDe verzending kwam uit het buitenland. Je wordt netjes per e-mail en via je account op de hoogte gehouden, ook van eventuele vertragingen in de verwachte levertijd. Keurig geregeld! De meeste webshops laten je gewoon wachten zonder updates. Proshop verdient hiervoor echt een pluim!
KlantenserviceDe berichtgeving via e-mail verloopt vlekkeloos. Ik hoefde niet eens te bellen, aangezien ze netjes binnen de aangegeven werkdagen op alle e-mails reageren. Altijd fijn!
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad, en zien je graag terug in onze webshop.
Proshop
AlgemeenIk heb voor de 2e keer een set lampen gekocht. Helaas is het nu ook al de 2e keer dat de bestelling zonder toelichting is geannuleerd.
Nog steeds staan dezelfde lampen aangeboden. Jammer dat mijn tijd (en dat van de winkel) verspeeld wordt!
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling wederom is geannuleerd. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice, zodat we kunnen achterhalen waar het probleem ligt?
Proshop
AlgemeenSSD's besteld met Black Friday tegen scherpe prijzen. Bestellen, betalen en ontvangsbericht e.d. ging eenvoudig en snel. WD SN850X 1TB en een SN770 2TB besteld. Van de eerste was er voorraad en van de tweede niet. Oorsponkelijke levering was verwacht tussen 10-12-2024 en 12-12-2024 volgens de orderbevestiging. Echter kwam na deze datum geen update. Na zelf een status check van het artikel op de website te hebben gedaan (leverbaar vanaf 19-12-2024 ongeveer) stond op die datum er een levertijd van 7-8 werkdagen en enkele dagen later 9-11 werkdagen (o.i.d.) en nu staat deze weer op levertijd onbekend. Dit terwijl er op moment van schrijven 22 prijsvermeldingen zijn waarvan 18 binnen 3 dagen op levering in de Pricewatch. Los van het feit dit kan gebeuren is er geen enkele update vanuit Proshop over deze levering per mail.
Update 30-12-2024: Telefonisch contact gehad met klantenservice en opheldering gekregen. Bestelling kon probleemloos aanpast worden en kon dan meteen verzonden worden.
Updates
23-12-2024: Ik heb nog een vraag per mail lopen bij de afdeling support en zal deze review aanvullen/aanpassen als daar aanleiding toe is.
30-12-2024: Algemene ervaring op basis van telefonische klantenservice aangepast van 2 naar 3 sterren.
Op 23 december een mail gestuurd met een vraag om een update. Vanwege de feestdagen vind ik het niet vreemd dat de reactie wellicht iets langer duurt dan normaal gezien het beperkte aantal werkdagen. Uiteindelijk zelf gebeld op 30 december en werd meteen te woord gestaan. Bestelling is aangepast en het was onduidelijk waardoor er geen updates per mail zijn geweest over de bestelling. Dit zou wel gebruikelijk zijn.
Telefonische klantenservice als erg vriendelijk en constructief ervaren. Herbevestiging van aangepaste bestelling ook meteen in mijn inbox.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat we je uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Proshop
AlgemeenHeb vaker hier besteld en deze keer een Dell scherm van 1700. Had via creditcard al een reservering staan, maar kreeg na verloop van tijd een nieuw verzoek om te betalen. Ik zou als ik Proshop was de uitleg daarvoor meteen geven in het verzoek opnieuw te betalen, nu heb ik ze gebeld om vervolgens een redelijke uitleg te krijgen (namelijk dat na 7 dagen de reserveringen op een creditcard verlopen vanuit Proshop en er een nieuwe betaling moet worden gedaan. Daarna verdwijnt de reservering op je creditcard die nog open stond.)
Verder helemaal goed verlopen, bovenstaande deed mij alleen een beetje de wenkbrauwen fronsen. Zal zeker wel vaker hier blijven bestellen.
Levering was een paar dagen eerder dan verwacht (altijd positief). Beeldschermen van Dell zijn goed verpakt, dus niets op aan te merken.
KlantenserviceZoals al in het oorspronkelijke verhaal vermeld; prima klantenservice toen ik ze belde voor uitleg waarom ik opnieuw zou moeten betalen terwijl de reservering op mijn creditcard nog zichtbaar was voor mij, maar goede uitleg gehad en alsnog betaald. Zoals men het omschrijft gebeurt het ook, maar dat zouden ze wel in de mail mogen zetten waarin ze verzoeken opnieuw te betalen, ondanks dat je al je CC-gegevens hebt gebruikt ten tijde van bestellen
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. Het klopt inderdaad dat een creditcardreservering na 7 dagen ongedaan gemaakt wordt, en je dus een verzoek tot opnieuw betalen kan ontvangen.
We nemen de feedback om dit duidelijker aan te geven mee.
Proshop
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk, zoals het hoort, niets bijzonders. Ik ben details over het bestelproces vergeten, dus ik laat het hier maar bij.
VerzendingPro Shop heeft een pakketje voor me achterhaald dat door DPD bij het verkeerde bezorgpunt was afgeleverd.
KlantenserviceIk antwoordde op de bestelbevestiging en vervolgens kreeg ik snel een reactie.
Beste Thefoob,
Bedankt voor je review.
Ik hoop dat het na ons contact gelukt is om je pakket alsnog in goede staat te ontvangen.
We streven ernaar om emails binnen 48 uur te beantwoorden (weekend en feestdagen niet meegerekend).
Proshop
AlgemeenProduct netjes en goed verpakt afgeleverd bij een DPD pakketpunt. Alleen is de doorlooptijd tussen bestelling en levering erg lang (4 weken) én is die tijd één grote blackbox, je hebt geen idee van de status.
Gelukkig had ik dat al in de reviews meegekregen, dus had me er mentaal al op voorbereid...
Levertijden (veel) te lang, maar als je het weet is het te doen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Normaal gesproken verzenden wij artikelen binnen enkele werkdagen. Als er sprake is van vertraging vanuit ons externe magazijn of iets dergelijks, mag je altijd even contact opnemen, ook bij problemen met de levering door DPD.
We hopen dat je desondanks tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenMakkelijk zoeken en goede beschrijving. De prijzen zijn goed en ze hebben een uitgebreid assortiment.
VerzendingLigt niet aan Proshop maar DPD had aangegeven dat het in en kluijsje lag bij tankstation maar kluisje was leeg (ook te klein) en met veel moeite kunnen achterhalen dat het bij een pakketpunt lag. Slecht van DPD maar Proshop support deed ontzettend hun best om te helpen.
KlantenserviceEen fan van de levering was stuk maar Proshop heeft het zeer goed opgelost door een nieuwe te sturen. Echt top!
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. Het is vervelend te horen dat je problemen ervaren hebt met de levering, maar we zijn blij dat we je uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Proshop
AlgemeenMooie lens besteld. Duidelijke info ook over de bezorging; kan een paar weken duren.
Sneller dan verwacht bericht van Proshop over bezorging via DPD. Deze bezorgdienst is echter onnauwkeurig in berichtgeving.
Wel sneller dan verwachting bezorgd.
Goede verpakking geen beschadiging. Zeer tevreden over product tegen de laagste prijs die ik had gevonden.
Onduidelijke berichtgeving door DPD. Ene keer 'morgen bezorging' daarna weer paar dagen later.
KlantenserviceOmdat geldigheid van credit-card-reservering was verlopen moest ik opnieuw betalen!! Klantenservice gebeld en kreeg duidelijke uitleg waarom; geen dubbele betaling!
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je uiteindelijk een goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenHet is een Deense webshop dat had ik niet door.
Het was allemaal prima!
Duidelijke factuur.
Ondanks dat het pakketje uit Denemarken kwam was het er binnen een week.
Beste Kees,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je een goede winkelervaring hebt gehad.