Proshop.nl

Gebruikers over webshop Proshop.nl

Initieel twijfelde ik licht vanwege een aantal shopreviews hier (m.n. vanwege de verzending), en omdat de shop in Denemarken zit. Alles verliep echter zonder problemen, en het bestelde product werd netjes verpakt en vrij snel bezorgd, dus ik ben tevreden.

Omdat de winkel niet in Nederland maar in Denemarken zit duurt de levering iets langer, maar hiermee rekening houdend viel het mij alleszins mee. 5 dagen na bestelling (er zat een weekend bij) had ik het product in huis.

Beste Ghost Dog,

Bedankt voor je review.

We waarderen je eerlijkheid over de initiële twijfels, deze kunnen wij vanuit onze eigen gedachte ook wel begrijpen.

Gelukkig viel alles uiteindelijk mee, en hebben wij je zo te horen tevreden achtergelaten. Mede door jouw review, zullen potentiële klanten in de toekomst hopelijk ook de keuze maken om ons een kans te geven. We gaan uiteraard ook ons best doen om hen tevreden achter te laten.

We zien je graag terug als klant, zodra er weer een leuke aanbieding voor je langskomt.

Bestellen is makkelijk. Site overzichtelijk en snel verzonden.
Omdat bedrijf in het buitenland is, uit veiligheids overweging met creditcard betaald.

Helaas kreeg ik geen bevestigingsmail waarbij ik het pakket in het ophaalpunt kunt afhalen. Na 2 dagen ben ik zelf langs gegaan.

Beste Chor,

Bedankt voor je review.

Al met al was het bestelproces naar wensen, wat wij natuurlijk graag horen.

De verzending was wel een dingetje, inderdaad. DPD had de laatste weken problemen met het verzenden van de bezorgbevestiging, waardoor veel klanten op het verkeerde been zijn gezet. Wij willen hiervoor onze excuses aanbieden, het lijkt inmiddels opgelost.

Hopelijk zien we je, ondanks de problemen met de verzending, in de toekomst weer terug bij een leuke aanbieding.

Vreselijke site, lijkt wel ali. Zit niet in NL en Gaf geen vertrouwen. Door positieve reviews en scherpe prijs toch geprobeerd.

Sneller dan verwacht en prima. DPD heeft zeker niet onze voorkeur maar ook dit ging goed. Had graag meer verzendopties gehad.

Beste elmoxx,

Bedankt voor je review en feedback.

We proberen continu onze site te verbeteren, en zijn ervan op de hoogte dat de standaarden in Nederland qua design best hoog liggen. Het is voor ons geen verrassing dat mensen niet tevreden zijn met de layout.

Verder hebben we hopelijk alsnog voor een goede ervaring kunnen zorgen. De verzending was goed verlopen, alhoewel je toch liever meer bezorgopties had. Dat is iets waar we in de toekomst wel naar willen kijken, maar waar onze markt nu nog te klein voor is helaas.

We hopen dat deze ervaring het toch makkelijker maakt voor je om in de toekomst ook voor Proshop te kiezen (bij een goede aanbieding). ;)

Webshop zit in het buitenland. Retouren is daarom buitensporig duur. Dit is oneerlijk voor de consument en de concurrentie omdat ze minder retour producten krijgen.

Retouren is niet haalbaar

Retouren wordt onnodig moeilijk en duur gemaakt. Ontmoedigen van retourzenden zou verboden moeten worden.

Bedankt voor je review.

Bij herroeping worden inderdaad verzendkosten in rekening gebracht wanneer klanten een retourlabel bij ons aanvragen.

Je kunt er als klant voor kiezen om een pakket op een andere manier te retourneren, maar dit is over het algemeen duurder, en brengt bovendien het risico met zich mee dat pakkettten verkeerd of helemaal niet bezorgd worden.

Dat er kosten verbonden zijn aan een retourzending in verband met herroeping is overigens duidelijk aangegeven in onze algemene voorwaarden die toegankelijk zijn op onze website onder het kopje algemene voorwaarden.

Het aanmaken van een herroeping kan binnen een mum van tijd gedaan worden via de klantaccount via enkele stappen.

Is er sprake van een defect product of heb je als klant een verkeerd product ontvangen dan is de retour uiteraard gratis.

Proshop

Leuke aanbieding en vlotte levering van een nieuw mobieltje. Ik kende het bedrijf nog niet, maar goede recenties bij Tweakers dus toch de knoop maar doorgehakt.
Zeer tevreden.

Bedankt voor je review.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je nieuwe telefoon.

Proshop

Zeer snelle levering, interessant geprijsde producten en prima, overzichtelijke website. Ik was echt verbaasd over de snelheid vd levering, gezien het feit dat het product uit het buitenland moest komen.

Lekker snel, product was zeer goed verpakt en mooi een track-and-trace erbij.

Bedankt voor je review.

Als deens bedrijf ligt ons bedrijf in de stad Aarhus (het Rotterdam van Denemarken, maar wel kleiner), en met de auto is het van Aarhus naar Amsterdam ongeveer 6-8 uur rijden, afhankelijk van het verkeer.

De reden dat onze levertijd gemiddeld 1-3 werkdagen is, ligt eraan at we twee logistiekbedrijven gebruiken. Bij de overname van het pakket door DPD duurt het even voordat het pakket een nieuwe scan krijgt.

Mooi om te horen dat je tevreden bent met onze levertijd.

We hopen dat je veel plezier zult beleven met je product(en).

Proshop

Bestellen geen probleem, alleen het verzenden schijnt lastig te zijn. Misschien een andere vervoerder zoeken? Komen de levertijd zo niet na.

Vrijdagavond besteld. Ik hoopte verzending dezelfde avond, eventueel de zaterdag (mogelijk 24/5 en niet van toepassing), maar toch uiterlijk maandag op de post. Pakket stond vrijdag al wel overgedragen aan DPD, maar de status van de track&trace is nog steeds hetzelfde. Waardeloos dat het pakket nog steeds niet onderweg is. Het moet uit Denemarken komen, dus die relatief 'snelle' levering valt in werkelijkheid vies tegen. Daar mag wel een rood vrachtwagentje bij ipv een groene.

Bedankt voor je review.

We betreuren dat je ontevreden bent met de levertijd van je bestelling.

Bij ons is het zo dat pakketten die vrijdagavond besteld worden, op de maandag erna verstuurd worden (vandaar levertijd x aantal werkdagen, en niet dagen).

Voor verzending wordt gebruik gemaakt van twee logistiekpartners, namelijk PostNord tot de deens-duitse grens, waarna DPD het pakket overneemt. Bij het updaten van de track&trace kan er hierdoor vertraging ontstaan.

Voor vragen kun je ons bereiken via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Wanneer je het bestelnummer hebt, dan kunnen wij je verder helpen.

Proshop.

RTX 3060 Ti op woensdag besteld en vanochtend vroeg al ontvangen. Ruim binnen de gestelde levertijd. Communicatie in emails is helder en men legt ook uit dat de levering van uit Denemarken komt.
Wanneer een volgend artikel waar ik interesse in heb bij deze webshop te koop staat dan kom ik terug!

Goede stevige verpakking en levering via DPD, waar ik niet altijd goede ervaringen mee heb, was ruim binnen de gestelde tijd!

Bedankt voor je review.

Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Mocht je evetnueel voorstellen hebben voor iets wat we beter kunnen doen, dan horen we dat graag :)

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met ons via support@prohop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Mvg.

Proshop

Dinsdag avond laat mijn S21+ besteld en vandaag ... dus donderdag ochtend stond de DPD koerier al voor mijn deur. Pakketje zeer degelijk verpakt. Ben nu mijn S9+ aan het overzetten. Dit is echt een super snelle levering. Hoe is het mogelijk vanuit Denemarken. Top!

Zeer degelijk verpakt in stevig karton en omringd met bubbeltjes plastic.

Bedankt voor je review.

Altijd prettig om the "horen" wanneer klanten hun product sneller dan verwacht ontvangen.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je S21.

Proshop

Bestelling plaatsen was gemakkelijk en product kwam binnen een paar dagen binnen. Wel was de verpakking aan één kant helemaal zwart van het vuil. Ik denk dat er mee geschoven is.

Bedankt voor je review.

We betreuren dat je je bestelling in een vuile doos hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Was je product verder wel in orde? Zo nee, zou je dan contact met ons op willen nemen via support@proshop.nl?

Proshop

Vanuit de Pricewatch direct naar de productpagina gelinkt en ik heb eenvoudig het bestelproces kunnen doorlopen.

Geen opmerkingen over de verzending. Dat ging gewoon prima en het product wat goed verpakt. DPD heeft het relatief snel geleverd.

Bedankt voor je review.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je product(en).

Proshop

Proshop heeft unieke prijzen en ook aanbiedingen van bv schaarse videokaarten met een beperkte dagelijkse oplage. Zodoende kan je bijna dagelijks toch een betaalbare videokaart kopen. Verzenden is relatief duur. Naar een verzendpunt kost het 7 euro, aan huis 9 euro. Dit komt doordat deze shop in Denemarken zit.

Goede verpakking en snelle verzending vanuit Denemarken. Wel wat duurder en het duurt ook een dag langer dan binnen Nederland. Naar een verzendpunt kost het 7 euro, aan huis 9 euro.

Bedankt voor je review.

De langere verzendtijd heeft er, naast het feit dat we vanuit Denemarken versturen, ook mee te maken dat we van twee logistiekpartners gebruik maken.

Voor het vervoer tot de deens-duitse grens wordt gebruik gemaakt van PostNord. De rest van het vervoer naar onze Nederlandse klanten wordt door DPD geregeld. Tijdens de overname van het pakket door DPD onstaat enige vertraging, omdat het pakket dan een nieuwe scan moet krijgen en in een andere vrachtauto geladen moet worden.

We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons bereiken via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Proshop

Het bestellen ging erg makkelijk, sommige dingen zijn nog niet helemaal perfect vertaald op de Nederlandse site maar alles is duidelijk genoeg dat het geen groot probleem is.
Betalen kon met Ideal en PayPal dus dat was ook gewoon prima

Het duurde een paar dagen voordat de bestelling in huis was aangezien het pakket uit Denemarken werd verstuurd.
De verwachte leverings datum op de site klopte wel gewoon dus je weet wat je te wachten staat als je oplet.
Levering was via DPD, toevallig heb ik nooit problemen gehad met DPD maar liever heb je meer keuzes.

Beste Darnell560,

Bedankt voor je review.

We waarderen de feedback, en halen er natuurlijk ook uit dat je tevreden bent met het bestelproces.

We zien vrij nieuw op de Nederlandse markt en werken in het Engels op de werkvloer. Daardoor gaan er soms wat dingen fout met de vertalingen, wat we continu proberen te fixen.

Hopelijk kun je in de toekomst weer een leuke aanbieding vinden op onze site, je bent in ieder geval van harte welkom!

Website gevonden via de Pricewatch, de webpagina is nog een beetje chaotisch waardoor het lastig is om e.e.a. te vinden. Gebruik gemaakt van de zoekmachine op de website om te kijken of andere producten die ik zocht in de Hue serie ook beschikbaar waren op deze site. Prima.

De producten zijn goed verpakt verstuurd en veilig aangekomen. De reden van 4 sterren is dat de tracking code in de mail niet juist was waardoor track/trace niet zichtbaar was.

Beste GoldenFlame,

Bedankt voor je review.

Hopelijk heb je alles wat je nodig had kunnen vinden op onze site. We doen ons best om het voor klanten zo makkelijk mogelijk te maken om vergelijkbare producten te vinden, dus we vinden het ook fijn om feedback van je te krijgen.

Het Track&Trace verhaal blijft een probleem waar we continu mee worstelen. Doordat wij met twee verschillende vervoerders werken, gaat het soms mis met een correcte status geven op de Track&Trace-nummers. We kunnen echter wel bevestigen dat de Track&Trace-nummers kloppen, ze zijn echter alleen leesbaar na 1-2 werkdagen als je de link gebruikt die in de mail staat aangegeven.

Mocht je nog meer feedback hebben, horen wij het graag. We staan open voor kritiek, daardoor kunnen we alleen maar beter worden. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail: support@proshop.nl of telefoon: 085 - 301 55 55.

Makkelijk besteld via de link in de pricewatch. Verschillende kleuren waren op de website niet te vinden, wel via de pricewatch.

Verzending was alleen mogelijk via dpg waarbij de meerprijs voor thuisbezorging aanzienlijk was (€15). Pakketpunt alleen aan de andere kant van de stad.

Beste JorisV,

Bedankt voor je review.

In ieder geval goed om te horen dat de Pricewatch werkt. De meeste mensen kennen ons namelijk nog niet.

We zouden graag wat feedback willen krijgen over de verzendkosten en de verschillende kleuren die niet te vinden zijn op onze site. Dit is mogelijk een fout, die we graag zouden willen oplossen.

Je kunt de feedback sturen in de vorm van een mail naar: support@proshop.nl of telefonisch via: 085 - 301 55 55.

Na de bestelling direct een bevestiging. De volgende werkdag de track/trace code. Keurig voor elkaar. Scherpe prijzen. Pakket precies na 3 werkdagen in huis. Kortom zo als het hoort als je iets via internet besteld. Hier kunnen nog heel wat bedrijven van leren.

Keurig op tijd bij het ophaalpunt.

Beste Marto58,

Bedankt voor je review.

We proberen het inderdaad te doen zoals het hoort. Webshops en klanten moeten elkaar helpen, want ze hebben elkaar ook even hard nodig.

Mocht er toch iets zijn wat we kunnen verbeteren aan onze site, dan horen wij het graag. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon: 085 - 301 55 55 of e-mail: support@proshop.nl.

Vlot besteld en duidelijke communicatie vanuit proshop.nl wanneer de producten geleverd zouden worden.
Allemaal lekker vlot en zonder problemen.

Producten besteld op 2 maart en 3 dagen later (5 maart) geleverd.

Bedankt voor je review.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je product(en).

Voor vragen of opmerkingen kun je ons bereiken via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Proshop

Ze hebben hele scherpe prijzen en een hele goede service. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen.

Veel bedrijven leveren direct de volgende dag, hier zaten 2 werkdagen tussen. Probleem? Nee, maar men is zo gewend geraakt aan direct bezorgen dat ik daarom 4 ipv 5 sterren geef.

Mijn bestelling was door de pakketbezorger enorm beschadigd (de hoek van de doos en van de monitor waren helemaal verbogen en het scherm was totaal onbruikbaar). Telefonisch contact gehad en wat foto's opgestuurd en direct hebben zij een nieuwe monitor gestuurd. Fantastische service!

Beste Stumperkoek,

Bedankt voor je review.

Omdat ons bedrijf in Denemarken ligt, is een levertijd van 1-3 werkdagen de snelste die we momenteel kunnen bieden. In de toekomst hopen we magazijnen in het buitenland te kunnen openen, zodat de levertijd naar Nederland ook korter wordt.

We hopen dat je veel plezier zult hebben van de nieuwe, onbeschadigde monitor.

Proshop

Prima shop, makkelijk bestellen, vlot geleverd. Duidelijke statusupdates.
Ik kwam er pas bij het aanmaken van een account achter dat ze producten niet vanuit Nederland leveren, maar je kunt wel gewoon via iDeal betalen en ze hebben een contactadres in Nederland.
Versturing helaas alleen via DPD - deze versturen voor de geadverteerde prijs naar een pickup-point. Die zijn bij mij nooit op de gewenste tijden geopend. Om naar je huisadres te versturen kost weer wat extra, waardoor het prijsverschil met andere webshops weer verdween. Dat was wel een tegenvaller.
Heel vervelend vond ik wel dat ik verplicht Bullguard Internet Security moest kopen. Uiteindelijk kreeg ik korting gelijk aan de aanschafwaarde waardoor het per saldo gratis was, maar ik kon het niet verwijderen uit de winkelwagen. Voor mij een reden om de order in eerste instantie te annuleren - dit soort praktijken zie je normaal alleen bij discutabele webshops.
Omdat het de enige webshop met voorraad was uiteindelijk toch maar besteld.

Levering alleen via DPD - kosten voor bezorging op thuisadres is 8,99; behoorlijk hoger dan bij andere webshops, waardoor de lagere productprijs teniet gedaan wordt.
Minimale verpakking (intel boxed processor was in originele doos met dunne kartonnen verpakking zonder extra bescherming verstuurd).

Beste Perboemski,

Bedankt voor je review.

We zullen je feedback in acht nemen. Er zijn echter wel een aantal punten die we kunnen verklaren.

We leveren inderdaad onze producten allemaal vanuit ons magazijn in Denemarken, waar ons hele bedrijf ook gevestigd is. Het contactadres, wat onderaan onze site staat, is een Deens adres.

De BullGuard licentie geven wij de klant gratis mee. Deze licentie is compleet vrijblijvend te gebruiken en je zit aan niets verbonden als je het niet activeert. Geen reden voor paniek, het is alleen een extratje van ons.

Wat betreft de verpakking van je product; We schatten voor ieder product in of het zonder bescherming veilig zal aankomen bij de klant. Dit hangt af van het product en van de veiligheid binnen de doos. Ik hoop dat het product verder gewoon netjes in de doos zat, anders dan horen wij het graag via mail (support@proshop.nl) of telefoon: 085 - 301 55 55.

Breed assortiment, website qua zoekfunctie en filters kan wat moderner, maar stoort mij niet genoeg voor puntaftrek. Prima communicatie en status-updates.

DPD is qua track-and-trace minder dan DHL of PostNL, rest prima. Gelukkig is het geen GLS in ieder geval :-)

Bedankt voor je review en je feedback betreffende de layout van onze site.

Omdat ons bedrijf in Denemarken ligt, is het momenteel helaas niet mogelijk om PostNL punten als bezorgadres aan te kunnen bieden.

Dat zou betekenen dat er nog een derde logistiekbedrijf aan te pas komt voor het bezorgen van pakketten. Nu worden deze door de Deense uitgave van PostNL tot de Deens-Duitse grens bezorgd, en hierna neemt DPD het pakket over voor de bezorging bij onze klanten in Nederland.

Het is niet gelukt om een logistiek partner te vinden die tot aan de Nederlandse grens levert waarna PostNL het pakket kan vervoeren naar de eindbestemming. Vandaar onze keuze voor DPD.

Scorekaart voor Proshop.nl