Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNieuw Samsung telefoontje besteld bij Proshop. Komt helemaal uit Denemarken.... In één dag bezorgd, hoe dan!
VerzendingGoed verpakt en snel bezorgd, duidelijk informatie via DPD track & trace
Beste Eguna,
Bedankt voor je review.
Dat is inderdaad wel heel snel. Woon je misschien in het noorden van Nederland? Normaal gesproken duurt het gemiddeld 2-3 werkdagen, dus altijd prettig om te horen wanneer dit sneller gebeurt.
We hopen dat je veel plezier zult beleven van je telefoon.
Proshop
AlgemeenDuurt wat langer maar als de prijs goed is heb je er altijd iets voor terug.
VerzendingPrima geregeld,strakke prijs was de reden dat ik bestelde bij deze shop.
Had nog nooit van ze gehoord maar ik game regelmatig met een persoon uit Denemarken.
Dus toen ik uitgevogeld had dat ze had Denemarken kwamen vroeg ik of hij bekend was met deze winkel.
Dat zit wel goed zei die want het is 1 van de grootste van Denemarken schijnt.
Dat was dus mijn overtuiging dus dacht ok,scheelt te veel om niet ff te wachten dan.
Retour heb ik geen ervaring mee maar kwa verzending was het prima en het product is ook zoals gewenst.
Beste Virtua,
Bedankt voor je review.
Wij zijn inderdaad een van de grootste webqwinkels in Denemarken, en ook Scandinavië met een omzet van pakweg 300miljoen euro.
Naast Denemarken zijn we actief in nog 7 landen, en sinds de zomer van 2021 ook in Nederland.
We bieden 14 dagen herroeping die ingaan vanaf de dag dat je het pakket ontvangen hebt. Dit is op eigen kosten. Bij technische problemen, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, en krijg jij een gratis retourlabel.
We hopen dat je veel plezier zult beleven van je bestelling,
AlgemeenBestelling snel ingepakt en verzonden, tegen een hele scherpe prijs een telefoon besteld. Ik zal hier zeker weer bestellen, ben er dik tevreden over.
VerzendingDPD levertijden zijn echt heel goed, 3 dagen vanuit Denemarken vind ik heel netjes. Goeie planning dus, wat niet zo goed is is de software die ze gebruiken. Het was voor mij totaal onduidelijk of het pakket was afgeleverd, ik ben er een dag later naar heen gegaan, en het pakketje lag er al. Dus dat kan echt veel beter. Proshop heeft meteen actie ondernomen richting DPD. Dus ook dat is prima geregeld. Review naar 5 sterren gezet voor de aflevering.
Beste Sijberman,
Bedankt voor je review.
Normaal gesproken zou je als klant een bericht moeten ontvangen van DPD zodra het pakket bezorgd wordt of klaar is om afgehaald te worden.
Er was sprake van enige problemen bij DPD en we hebben samen met hen een onderzoek in gang gezet om de oorzaak te achterhalen. Het zou inmiddels verholpen moeten zijn.
In ieder geval veel plezier met je bestelling.
Excuses voor het ongemak.
Proshop
AlgemeenHeeft regelmatig goede aanbiedingen, die echter wat moeilijk te vinden zijn op de wat rommelige website. Ze staan gelukkig ook in de Tweakers pricewatch!
VerzendingOp 6 juli besteld, kon het 8 juli al ophalen bij een DPD point in de buurt. Nogal snel aangezien dit uit het buitenland moest komen (Denemarken).
Beste M. Schaap,
Bedankt voor je review.
Mooi om te horen dat je tevreden bent met onze aanbiedingen en levertijd.
Wat je opmerking over de rommelige website betreft, stellen we prijs op feedback van onze klanten. Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen via support@proshop.nl om dit nader toe te lichten, of met eventuele verbeterpunten te komen
Proshop
AlgemeenMeestal net iets goedkoper dan de gemiddelde webshop. Betaling, verzending en communicatie verliep prima. Verzending duurt wat langer omdat de winkel in Denemarken ligt.
VerzendingPrima verpakt, verzending met DPD. DPD track en trace loopt altijd achter maar daadwerkelijke bezorging is prima.
Beste Zarkov,
Bedankt voor je review.
We doen ons best om onze klanten kwaliteit tegen scherpe prijzen te leveren.
De reden dat de track & trace van DPD vertraagd is, komt omdat we bij verzending naar Nederland gebruik maken van twee logistiekpartners. PostNord tot aan de grens met Duitsland, waar DPD het pakket overneemt, en pas dan werkt de track & trace. Dit duurt over het algemeen inderdaad wat langer.
Bij vragen over de verzendstatus kun je altijd bij ons terecht, via support@proshop.nl (van maandag t/m vrijdag tussen 8-16 uur, of telefonisch via 085 301 55 55 (normaal gesproken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 -16:00, maar vanwege ziekte, is dit tijdelijk van 9:00-15:00).
Proshop
AlgemeenZe waren de goedkoopste voor wat ik zocht op dat moment (G.Skill Ripjaws en Ryzen 5600x) en het was makkelijk te bestellen+betalen
VerzendingWas er binnen de verwachte levertijd, krijgt een track en trace ook, dus helemaal prima
Beste Huangar,
Bedankt voor je review.
We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met het vinden wat je zocht tegen een goede prijs.
Onze inkoopafdeling doet zijn uiterste best om onze klanten de mogelijkheid te bieden producten tegen goede prijzen aan te kunnen schaffen.
Veel plezier met je bestelling.
Proshop
AlgemeenBestelling in goede orde ontvangen. Het was een stuk goedkoper dan andere bij andere bedrijven. Je moet wel iets langer wachten.
Beste MatthieuB,
Bedankt voor je review.
Levering duurt inderdaad iets langer, omdat pakketten vanuit Denemarken verstuurd worden - bij producten die we zelf op voorraad hebben duurt dit 2-3 werkdagen.
Proshop
AlgemeenVia Tweakers de Gigabyte RTX 3080 Aorus Master gevonden in de pricewatch. Gekozen vanwege de prima prijs/kwaliteitsverhouding, gelukkig worden de kaarten ook weer betaalbaarder. Bestellen ging soepel met ruim voldoende informatie.
VerzendingVerzending zoals beloofd, binnen de genoemde termijn en keuring verpakt.
Beste Cobus1962,
Bedankt voor je review.
Het lijkt er inderdaad op dat de problemen met de productie van chips voorbij zijn. Daarom kunnen we grafische kaarten inmiddels ook weer tegen een betere prijs aanbieden.
We hopen dat je veel plezier zult vbeleven van je product.
Proshop
AlgemeenSamsung Galaxy S20 4G FE besteld, alles perfect gegaan en goed geleverd. Duidelijke shop met veel keuze. Geen moeite met DPD levering of lange leverduur. Niet alles hoeft dezelfde dag geleverd worden, zeker niet als Proshop de goedkoopste was (lang leve Pricewatch).
---
Goed geleverd door DPD, en alle kosten waren mooi inbegrepen.
KlantenserviceGeen direct contact gehad want niet nodig, maar de mails die je krijgt om de bestelling te volgen zijn goed en duidelijk, en ook niet overdadig veel.
Beste Double You,
Bedankt voor je review.
Mooi om te horen dat je tevreden bent met het bestelproces en de communicatie van onze kant.
Onze klantenservice zit klaar van maandag tot vrijdag, mocht je vragen of problemen hebben met betrekking tot een bestelling.
We hopen dat je veel plezier zult beleven van je smartphone.
Proshop
AlgemeenVreemde webshop die Proshop. Maar soms hebben ze goede aanbiedingen. Eerder al een smartphone gekocht voor goede aanbiedingsprijs. Netjes geleverd zonder extra kosten. Thuiskopieheffing zit in geadverteerde prijs. Nu weer smartphone gekocht, maar loop tegen onverwachte extras aan.
VerzendingVerzendkosten. Niet verwacht dat voor thuisbezorgen 9 euro gerekend wordt bij bestelling van bijna 300 euro. Volgens Tweakers is het gratis, fout dus. Voor gratis levering alleen naar DPD pickuppoint, waar ik geen goede ervaring mee heb, en om daarvoor 10 minuten te rijden vind ik het ook nog een slechte oplossing.
Beste Bluelion,
Bedankt voor je review.
Uit je review kan ik niet opmaken om welke smartphone het gaat, maar als het om een Samsung gaat, dan bieden we enkel gratis verzending bij levering aan een DPD pickup shop - dat is een speciale afspraak die we met hen hebben als officiële samenwerkingspartner.
In welk opzicht zijn wij trouwens vreemd? Bedoel je vreemd als in onbekend, of raar?
Wat betreft de onverwachte extra's, zou je dat nader willen toelichten, of bedel je daar de verzendkosten mee?
Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt over producten of de verzending via support@proshop.nl, of telefonisch via 085 301 55 55.
Proshop
AlgemeenVia Tweakers forum getipt op deze webshop. Bevindt zich in Denemarken maar is verder in alle vormen Nederlands. Uitstekende prijzen en ook goede communicatie.
VerzendingBestelde artikel was tijdelijk niet op voorraad maar wel netjes geïnformeerd dat het levermoment niet gehaald kon worden inclusief nieuwe prognose.
Beste Wuzzy,
Bedankt voor je review.
Ons bedrijf is inderdaad in Denemarken gevestigd, maar de klantenservice spreekt Nederlands. Qua garantie en herroeping volgen we de Nederlandse wet, en onze prijzen zijn incl. 21% btw.
Proshop
AlgemeenEr wordt vanuit Denemarken verzonden naar Nederland. De verzendingsduur op de site is prima. Als je niet perse vandaag al of morgen iets nodig hebt, dan is dit een prima optie. De prijzen zijn scherp.
VerzendingGoed verpakt en het pakket werd geleverd binnen de aangegeven tijd.
Beste Hans,
Bedankt voor je review.
We doen ons best om onze klanten de beste prijzen te kunnen bieden.
De verzending duurt inderdaad iets langer omdat pakketten vanuit Denemarken gestuurd worden.
Over het algemeen 2-3 werkdagen, tenzij er iets anders aangegeven is bij een product. De levertijd is verdeeld in twee categoriën, namelijk "op voorraad" en "extern magazijn". In dit laatste geval is de levertijd wat langer dan 2-3 werkdagen. Dit is op de website voor ieder product aangegeven.
Proshop.
AlgemeenUitstekende afhandeling van mijn bestelling. Product was verder slecht verkrijgbaar maar bij Proshop wel en snel geleverd.
VerzendingZeer snel geleverd, terwijl het uit Denemarken moest komen. Track en trace direct beschikbaar.
Beste Webjoker,
Bedankt voor je review.
We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het aanschaffen van een moeilijk verkrijgbaar product. We maken o.a. gebruik van Scandinavische en Duitse leveranciers, en kunnen misschien juist daarom producten verkrijgen die in Nederland niet (meer) te vinden zijn.
Proshop
AlgemeenPrima ervaring. Producten op de aangegeven dag bezorgd en keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
VerzendingZeer stevige doos die niks verraadt over de inhoud. Het enige minpuntje vind ik de grootte van de doos waarin de producten zaten. Ik denk dat het half plastic luchtzak, half product was. Daar is nog wat winst te behalen.
Beste Ridicuul,
Bedankt voor je review.
Mooi om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met het verloop van je bestelling. Je opmerking betreffende de verpakking van je bestelling heb ik doorgegeven aan onze logistiekafdeling.
We hopen dat je veel plezier zult beleven van je producten.
Proshop
AlgemeenVia het ([url=http://"https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2054702/last"]Hue topic[/url]) kwam ik erachter dat Proshop goede aanbiedingen had voor o.a. Hue verlichting. Omdat ik al tijden zoek naar een goede aanbieding voor de Hue Resonate, viel het mij op dat de aanbieding bij Proshop zeer goed was.
Het bestel proces ging in het begin niet goed, bij de eerste poging kreeg ik bij het afrekenen dat het product niet in voorraad was. Dag erna nogmaals geprobeerd, en alles was op voorraad. Uiteraard besteld met een CC, ingeval van problemen.
Verzending ging goed, het duurde even voordat het op de DPD site zichtbaar was. Dinsdag 16 aug besteld, donderdag 18 aug binnen. Keurig!
De vier Hue Resonate lampen zaten goed verpakt in een doos, hierin zaten de vier lampen in de originele Hue verpakking.
Beste TFZ61,
Bedankt voor je review.
We betreuren dat je problemen had bij het bestellen. Mooi om te horen dat het uiteindelijk toch gelukt is om je bestelling te plaatsen tegen de campagneprijs.
De vertraging met de track & trace heeft ermee te maken dat we twee logistiekpartners gebruiken, en de track & trace werkt pas zodra DPD het pakket heeft gescand. Dit kan 1-2 werkdagen duren.
Proshop
AlgemeenProduct op een maandag besteld (Samsung A52) en de donderdag erna al binnen, voor het prijsverschil vind ik die paar dagen extra wachten geen enkel probleem.
VerzendingNetjes verpakt en verklapt ook niet dat er iets van waarde inzit.
Beste Vinpaq,
Bedankt voor je review.
Mooi om te horen dat je tevreden met onze orijzen en dat de iets langere levertijd geen probleem voor je was. Omdat we producten vanuit Denemarken versturen, duurt dit gemiddeld 2-3 werkdagen voor producten die we zelf op voorraad hebben.
Onze pakketten bevatten inderdaad geen informatie over de inhoud, alleen het adreslabel.
We hopen dat je veel plezier zult hebben van je telefoon.
Proshop
AlgemeenIk zat netjes ingelogd om de smarthome days af te wachten, klikte gauw alle artikelen in het winkelmandje die ik wilde hebben en onder het winkelmandje verscheen de tekst dat alle artikelen 10 minuten voor me werden gereserveerd.
Bij betalen bleek het belangrijkste artikel inmiddels opeens uitverkocht. De verzendkosten voor de overige artikelen is vervolgens zo hoog dat ik nauwelijks nog van voordeel kan spreken. Ik ben teleurgesteld.
Update: na reactie met Proshop heb ik gebeld. Artikel kon helaas niet meer tegen de aanbiedingsprijs worden geleverd. Wel krijg ik ter compensatie de verzendkosten teruggestort.
Bedankt voor je review.
We betreuren dat het je niet gelukt is om alle producten te bestellen.
Zou je contact met ons op willen nemen via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55 (onder vermelding van je bestelnummer) zodat we je kunnen helpen met het vinden van een oplossing?
Proshop
AlgemeenOverzichtelijke website en product wat ik zocht snel gevonden. De zoektermen voldoen en op de site staat veel informatie.
VerzendingProducten paste netjes in de doos zonder opvulling, perfect dus!
Op moment van verzenden (08-08) zag ik geen update in DPD tracking system. Pas na ruim 2 dagen kon ik zien dat het pakket verstuurd was. Daarna ging het snel en heb ik het zojuist opgehaald bij DPD punt.
Mijn huisadres bestaat uit een straatnaam + nummer en huisnummer. Een beetje verwarrend. Voorbeeld: Straat; straatnaam01 huisnummer 49. Dit kenbaar gemaakt bij ProShop en binnen enkele minuten een reactie dat het huisnummer juist in het systeem staat.
3 dagen later kwam het pakketje daadwerkelijk binnen.
Top!
Beste Eppo16,
Bedankt voor je review.
Mooi om te horen dat je tevreden bent met het overzicht op onze website en dat het pakket goed bij je is aangekomen.
Wat de track & trace betreft, is er een verklaring waarom deze niet meteen werkt. We maken voor onze verzendingen vanuit ons hoofdkwartier in Denemarken gebruik van twee logistiekpartners; PostNord tot de grens met Duitsland, en hier neemt DPD het pakket over. Omdat de track & trace in de email die van DPD is, werkt deze pas op het moment dat DPD het pakket scant.
Proshop
AlgemeenScherm besteld vanwege de goede prijs. Echter kwam ik er pas laat in het bestelproces achter dat dit bedrijf niet in Nederland zit.
Ik was dus ook wat huiverig voor de bezorging. Maar die was gewoon netjes binnen 3 dagen binnen.
Wel jammer dat de enige info die je krijgt die van de track en trace is. Er is verder geen communicatie vanuit DPD wanneer je het kan verwachten.
Bedankt voor je review.
Wij zijn inderdaad een deens bedrijf en sinds vorig jaar zomer actief op de nederlandse markt. Mooi om te horen dat je tevreden bent met de prijs en levertijd.
Wat betreft je opmerking over de communicatie van de kant van DPD, nu kan ik op basis van je username niet achterhalen of je destijds voor een pickup shop hebt gekozen of levering op je eigen adres, maar in beide gevallen zou je bericht moeten ontvangen over het tijdstip op de dag van levering.
Dat is iets waar we verder mee gaan.
Proshop
AlgemeenDe bestelling plaatsen ging top hier dan ook geen klachten over alleen de doos die geleverd is was beschadigd
VerzendingEen beeldscherm besteld, vervolgens krijg je het scherm pas een goede 3 dagen later dat is tot daar aan toe maar als je dan de doos ziet, een scherm van 500 euro en dan een doos met deuken en scheuren, dit is wel echt teleur stellend
Beste jurien117,
Bedankt voor je review.
We betreuren dat je de monitor in een beschadigde doos hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Is de monitor verder wel intact?
Blijkbaar was de doos niet goed bevestigd tijdens het transport.
Zou je eventueel contact met ons willen opnemen via support@proshop.nl met je bestelnummer? Dan kunnen we de zaak verder behandelen mocht de monitor ook beschadigd zijn.
Wat betreft de levertijd is dit overigens duidelijk aangegeven op onze webshop bij ieder product. Omdat wij als deens bedrijf pakketten vanuit Denemarken versturen, duurt de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen.