Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBlack Friday deal besteld, stukken goedkoper dan andere webshops. Betrouwbaar, goedkoop en overzichtelijke webshop. Dit was de eerste keer dat ik had besteld, indien goede prijs, ga ik hier vaker bestellen.
VerzendingVanuit Denemarken verzonden, binnen 3 dagen binnen. Was van tevoren aangegeven.
Beste pheijms
Onze black friday deals waren inderdaad geweldig!
Wist je dat we elke week weekend deals hebben?
We zien je graag weer terug bij Proshop,
AlgemeenMoto G71 als Black-Friday aanbieding gekocht.
Bestellen ging snel. Levering duurde iets langer. Dit was net jes aangegeven. Pakket kwam uit Denemarken.
Pakket kwam netjes binnen de aangegeven periode
Beste peterkps1,
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat alles naar behoren is verlopen!
Daar worden wij bij Proshop heel blij van!
AlgemeenOnverwacht was ik gevoelig voor een blackfridaydeal: Lenovo 31" Monitor D32q-20 -31.5" IPS - 2560x1440
Zakelijke aankoop dus ex. BTW 161,- Euro.
Op tijd geleverd, compleet en werkend.
Beste the noise,
Bedankt voor je review.
Wij zijn zelf ook weleens gevoelig voor die deals.
Dit is ook wel een deal om over naar huis te schrijven!
Wij hebben ook elke week weekend deals, die zijn soms bijna te mooi om waar te zijn!
Hopelijk mogen wij jou weer blij maken met een mooie deal.
AlgemeenGoede black Friday aanbiedingen van diverse Philips Hue verlichting units, vlotte levering en degelijk verpakt.
Verzendingpakket was goed en degelijk verpakt en op tijd geleverd.
Beste Jojobuitenzorg,
Bedankt voor je toffe review!
Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn!
AlgemeenGeen problemen met de levering en alles netjes op tijd kunnen afhalen.
Het DPD afhaalpunt op de Zakkendragersteeg in Utrecht... hmm, neem misschien in overweging samenwerking met een andere te kiezen. Je mag in een klein winkeltje van een ongeinteressererde meneer gaan rommelen in een rek met allerhande pakketjes. Kostte me 10 minuten om mn telefoon te vinden, en daarna hoefde ik me niet eens te legitimeren. Toen ik daar een opmerking over maakte mocht ik dat wel even doen, maar ik geloof niet dat hij ervan geleerd heeft.
Beste bzijp,
Dat is een hele onderneming bij dat pickup point.
Dit zijn wel dingen waar wij mee aan de slag kunnen gaan want dit kan en moet beter!
Zou je ons kunnen een email kunnen sturen met je ebstelnummer ?
Dan gaan wij met DPD aan de slag om dit in het vervolg beter te doen.
AlgemeenAanrader!
Mooie aanbieding voor een robotstofzuiger kunnen vinden.
Direct twee stuks besteld en zonder problemen thuisbezorgd.
Producten goed verpakt en snel verzonden.
Ondanks verzending vanuit Denemarken waren beide pakketten binnen 3 werkdagen bezorgd.
Beste J_OW
Bedankt voor je review.
Wat mooi om te horen dat je bij ons terecht bent gekomen!
Heel veel plezier met de stofzuigers.
AlgemeenIk heb er via tweakers al een paar keer besteld. Makkelijk, betrouwbaar en een goeie prijs.
VerzendingIs wat langer onderweg vanuit Denemarken maar wel voor een goeie prijs.
Beste D.J.P,
Bedankt voor je review.
Die 3 woorden horen wij graag van onze klanten.
Tot een volgende keer!
AlgemeenPerfect verlopen bestelling van de robotstofzuiger. Mooie prijs en goede kwaliteit. bestelling snel in huis vanuit Denemarken.
VerzendingSnelle verzending in sterke verpakking.
Beste A.v.Alphen,
Bedankt voor je review.
Veel van onze collega's hebben ook zo'n robot stofzuiger.
Nu zijn de huishoudklusjes iets gemakkelijker.
AlgemeenPrima service, goede (de beste!) prijs; levering uit het buitenland, maar snel. Product voldoet prima aan de verwachtingen.. Aanrader.
Beste bmszabo
Bedankt voor je leuke review!
Denemarken klinkt altijd heel ver weg, gelukkig werkt onze koerierdiesnt 24/7 om snel te kunnen leveren.
AlgemeenIk wachtte al een tijdje tot de Motorola moto e20 een keertje in de aanbieding was. Nu kon ik m krijgen voor €77,77; erg goeie aanbieding en het kon ook naar een afhaalpunt dus gelijk besteld.
VerzendingGing goed; ook al kwam het uit het buitenland. Het werd ook netjes en op tijd op het afhaalpunt bezorgd.
Beste Ruikersnaam,
Bedankt voor je Review!
Altijd fijn om te horen dat alles so soepel verloopt.
AlgemeenDuurde een paar dagen maar kwam goed en wel aan (uit Denemarken). robotstofzuiger was prima in orde, dus heb geen ervaring met klantenservice gehad tot dus ver.
VerzendingDuurde een aantal dagen, maar de communicatie daarover was helder. Dus het proces was goed.
Beste Lekkerbekdier,
Afgezien van je leuke username - ook bedankt voor de goede review!
Nu kan je net als ons op deze afdeling kijken hoe je niet oheft te stofzuigen door je robovac
AlgemeenDuurde een paar dagen maar kwam goed en wel aan (uit Denemarken). Monitoren waren prima in orde, dus heb geen ervaring met klantenservice gehad tot dus ver.
VerzendingVerzending kon wat sneller want de monitoren die ik bestelde kwamen niet uit Nederland, maar Denemarken. Als ik het me goed herinnerde duurde het 4 werkdagen.
Beste Robert1005.
Bedankt voor je review.
Als klantenservice blijven wij liever op de achtergrond, want geen nieuws is goed nieuws!
Wij zijn in ieder geval blij om te horen dat alles goed is verlopen.
AlgemeenOp zoek naar een goede deal voor Hue Philips lampen bij Pro Shop uitgekomen. Omdat de prijs ver beneden andere webshops was eerst maar even voor reviews gegoogled. Deze waren prima, wat ik enkel kan bevestigen.
Levertijd zoals beloofd, communicatie prima.
Beste Ronster,
Bedankt voor je goede review.
Daar zijn wij heel blij mee!
mvg Proshop
AlgemeenFijne webshop en in dit geval een aantal mooie Black Friday aanbiedingen. Betaling ging makkelijk en genoeg opties.
VerzendingDe levering was snel, ondanks dat het pakketje vanuit Denemarken moest komen. Netjes verpakt.
Beste Keiran,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent - wij proberen altijd om de leuke deals zo snel mogelijk te leveren.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe tablet en bij proshop een leuke aanbieding gevonden, deze Samsung A8 tablet was de goedkoopste in de pricewatch.
Hoewel ik wel twijfels had omdat andere allemaal minimaal €30 duurder waren heb ik toch besteld.
Bestelling werd vlot verwerkt, woensdag besteld en zaterdag had ik de tablet al in handen, was prima verpakt..ik zal zeker nog wel eens op de site rondklikken
Dikke prima
Zoals boven ook vermeld, prima verzending niks op aan te merken, ik had woensdag besteld en zaterdag was het geleverd bij het dpd afhaalpunt
Beste Kaklisto,
Bedankt voor je review.
Het is altijd fijn om een leuke deal te vinden en dan ook nog snel je produkt te ontvangen.
Daar doen wij het voor!
Wij hebben heel veel artikelen om op rond te klikken.
MVG Proshop
AlgemeenWebsite is overzichtelijk, al mogen meer praktische filters beschikbaar worden gesteld binnen de hoofdgroepen.
Prijzen erg netjes, zeker in de sale.
Bestelling werd vlot verwekt.
Een prima ervaring.
Beste bartpl1,
Wat fijn om te horen dat alles anar tevredenheid is.
Wat bedoel je precies met de filters?
Wij horen graag hoe het beter kan.
MVG Proshop
AlgemeenHele mooie aanbieding van Hue spots ivm black friday.
Donderdagochtend besteld en net het pakketje af kunnen halen bij een dpd pickup point. Eea zat netjes verpakt, geen opmerking daarover.
Communicatie via de mail vanuit zowel Proshop als dpd werkte goed.
Beste JeroenV_
Bedankt voor je positive review.
Wij zijn blij om te horen dat alles zo goed is verlopen.
Hopelijk zijn we jou snel weer terug.
mvg Proshop
AlgemeenGoed en snel kunnen bestellen.
Daarna ook snel geleverd en tevens werkt alles prima!
Vanwege de prijs was ik een beetje sceptisch, maar geen problemen ervaren, alles toppie!
Snel geleverd en netjes verpakt.
Niet beschadigd of half open, alles dus netjes geseald zoals het hoort.
Beste wverbeek,
Bedankt voor je mooie review!
Soms moeten wij ook twee keer kijken of de prijs daadwerkelijk zo laag is!
Heel veel plezier met je nieuwe aankoop.
mvg Proshop
AlgemeenDuidelijke website met helder bestelproces. Scherpe prijs voor mijn gewenste Samsung Galaxy S21 FE 5G.
VerzendingVerzending via DPD, met de gebruikelijke track&trace opties.
Beste Dennis74,
Bedankt voor je review.
We doen ons best om het bestelproces zo helder mogelijk te maken voor onze klanten, en we zijn blij om te horen dat je hier tevreden mee bent.
Omdat we Samsung producten direct van Samsung ontvangen, zonder tussenkomst van een derde partij, kunnen we vaak scherpe prijzen aanbieden, zeker als we in samenwerking met hen een speciale aanbieding kunnen aanbieden aan onze klanten.
Mvg
Proshop
AlgemeenAantal hue producten besteld. De prijs was echt de laagste die ik kon vinden. Verzending zoals aangegeven bij bestelling en werd bezord zoals aangegeven. Niets op aan te merken. Klantenservice niet nodig gehad, dus kan ik niet beoordelen.
Beste Wouter04077,
Bedankt voor de leuke review.
Het is altijd een fijne ervaring als je de klantenservice niet nodig hebt.
Heel veel plezier met je aankoop.