Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe shop komt veruit als voordeligste uit de Pricewatch, met producten die net op de markt zijn. Het is duidelijk dat de shop in Denemarken zit. De verzending is razendsnel: twee dagen! Kortom: kerst was gered.
VerzendingWaar je verzendduur en -kosten niet in de aankoopsprijs terugziet, worden die bij retour pijnlijk duidelijk. Het betrof een degelijk werkend product, dat echter in mijn setup niet ondersteund werd. Dit zou me ca. 10 euro pakketverzending kosten, plus dat ProShop in haar algemene voorwaarden spreekt van een kleine 10 euro 'retourkosten', die bij verwerking ingehouden worden op het restitutiebedrag. Totaal ~ 20 euro, dat maakt dat proces onaantrekkelijk. Ik koos ervoor het product in mijn kennissenkring te verkopen. Ik loop die financiële schade liever op een vriendenprijs dan op verzend- en twijfelachtige verwerkingskosten. Voor mij is dit een shop waar ik in het vervolg met voorzichtigheid bestel: retourneren pakt duur uit.
KlantenserviceDe klantenservice is vlot en geestig in hun reacties. In mijn verzoek mijn retour weer te annuleren, ontspon zich nog een leuk gesprek over Bluetooth en andere Deense quirks.
Beste Dark Blue,
Ik kan mij dat gesprek nog zeker voor de geest halen!
Het komt weleens voor dat wij de lolbroek aan hebben!
Het is inderdaad weleens lastig met de retourkosten om er nog een redelijk bedrag aan over te houden, hopelijk zal je dat niet weerhouden om nog een volgende keer bij ons te kijken!
Algemeentop score, ze zijn goedkoop en hebben snel geleverd ze hebben mijn vraag snel beantwoord en exact dat geleverdwaar ik ook om gevraagd had,
Verzendingprima, via DPD goede tracking.en precies op dat moment geleverd die ook aangegeven was.
Beste s_dasia
Bedankt voor je goede review.
Wij zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is.
AlgemeenWat een verademing!
Deze webshop komt steeds vaker voor bij searches naar de strakke deals. Het was even wennen aan het idee dat het van Deense origine is. De shop heeft leuke koopjes, heeft NL support, snelle afhandeling/verzending en vandaag heb ik ervaren dat ze ook perfecte after sales service hebben.
Per abuis heeft DPD (nor surprise there) een foutje genaakt en mijn pakje retour gestuurd vanaf mn pickup punt. Ik heb Pro-shop gebeld om te kijken wat er te doen viel. Normaal is dat een nieuwe bestelling met alle gedoe van dien.
Een zeer vriendelijke, behulpzame en pientere kerel genaamd Vincent heeft ervoor gezorgd dat, omdat het pakje toch al retour was, er direct een nieuwe CPU opgestuurd werd, zonder hassle. Carefree zaken doen. Ik was bang voor gedoe met shop en DPD, en misschien ben ik daarom zo opgetogen met normale service, maar in de tegenwoordige markt ben ik blij dat een webshop meedenkt en kordaat handelt. Ik ben een pro-shop fan en hoop dat de service en shop blijven zoals ze zijn.
Complimenten!
Na bestelling direct verzonden, was binnen enkele dagen op pickup punt. DPD heeft er een rommeltje van gemaakt; maar dat ben ik gewend van DPD.
KlantenserviceZie omschrijving hierboven: luisteren, meedenken en doortastend handelen! Als de service zo blijft, blijf ik een fan! Verfrissend om een webshop mee te maken die normaal goede service levert.
Beste ijzer7,
Bedankt voor je super leuke review!
Bij Proshop houden wij niet zoveel van gedoe.
Met de Deense soberheid en Nederlandse directheid komen wij al heel dichtbij het carefree zaken doen.
Wat betreft de levering van DPD, wij doen uiteraard ons best om DPD alle feedback punten door te sturen en denken wij mee om onze klanten zonder zorgen te laten bestellen op onze webshop.
Wij hopen je snel weer te zien op onze website.
mvg Proshop
AlgemeenPrima webshop, leuke black friday deals. Opvallend puntje: ze zitten in Denemarken. Maakte voor het bestellen niets uit overigens.
VerzendingBij het ophalen van mijn pakketje bij een pakketpunt was één zijde van de doos niet goed dichtgeplakt en was er dus een kier. Als de doos op de kop had gestaan had een kleine adapter er zo uit kunnen rollen. Gelukkig was alles heel aangekomen (er zat verder ook geen vulling in de doos).
AlgemeenLaagste prijs voor Samsung 990 pro en geleverd binnen 3 dagen, track en trace makkelijk te volgen
Beste twa_14
Bedankt voor je review.
Wat mooi om te horen dat je een leuke deal hebt kunnen vinden bij ons.
Snelle levering is waar wij heel veel focus op leggen bij Proshop.
Het is dus altijd fijn om te horen dat het ook gelukt is!
AlgemeenGoedkoopste optie voor mijn Moto G52. Zelf niet zo goed opgelet, maar dit is dus een Deense winkel. Merk je verder niks van, behalve...
Verzending... bij de verzending. Die duurt dus iets langer, ook al betaal je 7 euro voor levering aan een pakketpunt. Nou ben ik toch niet zo'n fan van next day delivery, van mij hoeft niemand nachtwerk te doen voor mijn instant behoeftebevrediging. Tracking was in orde.
Beste RoBo72,
De verzending kan op het moment inderdaad iets langer zijn dan wij zelf ook willen.
Gelukkig heb je verder niet veel last gehad van de drukte bij de vervoerders.
Het klopt inderdaad dat wij met z'n alle gezullig in Denemarken zitten.
AlgemeenGalaxy S21FE 256 GB. Verreweg de goedkoopste, erg betrouwbaar.
Status verzending goed te volgen. Geen overbodig grote verpakking, precies goed en afdoende.
Duidelijk aangegeven wanneer zending aan zou komen. Duurt wat langer dan gebruikelijk, maar geen probleem. Steeds mailtjes met update van status verzending. Geen onnodige, maar wel afdoende verpakking.
Beste Ndiaye,
Wat goed om te horen dat alles zo goed is verlopen!
Precies genoeg is altijd voldoende!
AlgemeenNiets op aan te merken. Makkelijk bestellen en betalen, laagste prijs op dat moment. Duidelijke communicatie tijdens het bestelproces en over de levering. Zal hier vast vaker gaan bestellen.
VerzendingProducten netjes verpakt in wat extra karton en bubbeltjes plastic. Levering via DHL zoals je dat van DHL kan verwachten. Duurde bij elkaar 4 dagen met het weekend er tussen.
Beste RayCom,
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is met het bestellen en het leveren.
Wij zien je graag weer terug bij Proshop.
AlgemeenRedelijk goede site (overzicht en zoeken kan (nog) beter). Producten gekocht tijdens black friday. Kortingen duidelijk aangegeven, ook toen producten (helaas) de dag erop buiten de korting vielen. Alles bezorgd volgens afspraak, zelfs eerder dan beloofd.
Beste Edsger,
Bedankt voor je review!
Wij horen altijd graag hoe wij (nog) beter kunnen zijn.
Wat heel fijn om te horen is, dat wij sneller hebben kunnen leveren dan oorspronkelijk is aangegeven!
mvg Proshop
AlgemeenGoed ontworpen site en zoekfuntie. Snel geleverd. En tevens was de goedkoopste aanbieder van monitor steunen.
VerzendingGoed verpakt en op tijd geleverd. Updates over de voortgang waren tijdig en duidelijk.
Beste René N.
Bedankt voor je review.
Het is altijd goed om te horen dat de website en het bestel proces goed in de smaak valt.
Hopelijk tot een volgende keer!
mvg Proshop
AlgemeenBedrijf zit in Denemarken, maar daar merk je tijdens het bestelproces en verdere afhandeling niets van. Erg fijn. Goede site, duidelijk, bestellen en afrekenen gaat feilloos.
VerzendingGoede info per mail en T&T over levering. Goed geleverd door DPD.
Beste PeepPeepPeep,
Bedankt voor de review!
Een bestelling en levering via ons is inderdaad zo gepiept! (pun intended!)
Hopelijk mogen wij jou in de toekomst weer helpen aan één van onze mooie producten.
AlgemeenDuidelijke en heldere webshop
Product was gemakkelijk te vinden en orderen
Verschillende betaal methoden aanwezig
Netjes verzonden met dpd
KlantenserviceBehulpzame klantenservice oplossing gezind
Tijdens het bestelproces liep de website vast met het tonen van dpd punten
Hiervoor werd een passend oplossing geboden
Beste Memnom,
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat alles naar is geweest, ook heel fijn dat onze klantenservice heeft kunnen helpen met het selecteren van een DPD punt.
Tot een volgende keer!
mvg Proshop
AlgemeenDuidelijke website en levering was goed geregeld. Helaas heb ik gebruik moeten van mijn herroepingsrecht omdat het product uiteindelijk niet geschikt was voor mijn doeleinden. De retourprocedure verliep soepel en ik heb mijn geld op tijd teruggekregen. Al met al een hele prettige ervaring en ik kan deze website aanbevelen! Ik kom graag een keer terug
VerzendingNetjes en op tijd geleverd, ookal zitten ze in Denemarken
KlantenserviceSnelle en behulpzame reactie bij retourprocedure. De website was hierbij ook informatief
Beste MCyclone,
Wij hebben inderdaad een soepele regeling met herroepingen.
Wij zien je graag terug bij Proshop, wellicht dat we een volgende keer iets voor je hebben wat wel bij de doeleinden past.
mvg Proshop
AlgemeenBlack Friday aanbieding was verlokkelijk maar alles was nieuw en verzegeld. Ik ben blij met deze smartfoon.
VerzendingDPD, dat is niet mijn favoriete verzendbedrijf. Ik moest een stuk fietsen om het product op te halen bij een ophaalpunt.
Beste Joz,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe telefoon!
Wist je da thet mogelijk is om te kizen voor ene thuis levering?
Dat scheelt weer een stukje fietsen in dit koude weer!
mvg Proshop
AlgemeenDegeljike webshop met een gemakkelijke checkout. Productinformatie liet te wensen over, maar deze informatie kan prima bij tweakers bekeken worden.
VerzendingVerzending is alleen mogelijk met DPD. Ik vind dit zelf een van de mindere partijen maar de bezorging was op tijd en het product was niet beschadigd.
Beste StevJong,
Bedankt voor de positieve review.
Wat fijn om te horen dat de bestelling goed is verlopen.
Zou je ons kunnen laten weten waar je informatie mist ?
Dan passen wij dit graag aan voor een volgende keer.
mvg Proshop
AlgemeenFijne Prijzen , is vaak de voordeligste voor Hardware- producten .Product is keurig verpakt .
Duidelijke site.
Je krijgt een email bericht , van DPD, dat het product onderweg is , maar geen bericht dat het is afgeleverd bij het DPD afhaal-punt , dat vind ik wat lastig .
Heb 2 producten ( 1 SSD ) en kortgeleden een desktop - behuizing besteld en bij beide is er geen afleverings email gestuurdf.
Beste PeeVé
Bedankt voor de goede review.
Wij zijn uiteraard blij om te horen dat alles naar wens is.
Hopelijk mogen wij je snel weer van dienst zijn.
mvg Proshop
Algemeenprima webshop, 50 euro goedkoper dan elke andere webshop ( in dit geval een motorola edge 30 neo ( Black Friday deal)) , dat de verzending dan even op zich laat wachten omdat het uit Denemarken komt, vind ik dikke prima
Verzendingduurde een dag of 5 en werd keurig gratis afgeleverd bij een dpd punt,
Beste pjottrr,
Bedankt voor je leuke review!
Hopelijk zien we je snel weer terug bij Proshop!
mvg Proshop
AlgemeenOnePlus Nord 2T Black Friday deal besteld tegen een scherpe prijs. Er wordt netjes aangegeven dat verzenden 3 tot 5 dagen duurt. Het pakket kwam na 5 dagen aan.
VerzendingPakketje komt uit Denemarken en wordt via DPD tegen een stevige extra betaling aan huis bezorgd. Onze DPD chauffeur kijkt niet zo nauw en legt pakketjes regelmatig in de tuin. Zo ook deze keer. Een handtekening is blijkbaar niet vereist voor een pakket van bijna 400 euro. Andere verzendopties zouden gewaardeerd worden.
De verpakking was wat mager. Slechts een dunne omdoos om de originele telefoonverpakking heen. Maar het is goed aangekomen, dus wat mij betreft voldoende.
Beste Razadull371
Bedankt voor je review.
Wat apart om te horen dat je niet hoefde te tekenen voor je pakket!
Dit is zeker feedback waar wij iets mee moeten doen.
Verder hopen wij dat het product wel naar wens is.
mvg Proshop
AlgemeenWilde al een tijdje de ring stick up camera’s en nu via de Black Friday sale bij proshop uitgekomen. Waren aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Ik kon de winkel niet, maar via Google hier terecht gekomen. Na eerst opgezocht hebben bij thuiswinkel.org of ze daarbij aangesloten waren overgaan tot bestellen.
VerzendingVerzenden ging snel. Zeker gezien het feit dat het uit Denemarken komt.En dat ondanks de feestdagen En spullen waren goed verpakt.
Beste WvdB1977,
Bedankt voor je goede review!
Wij vinden dit soort success verhalen altijd fijn om te horen!
mvg Proshop
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen.
Ondanks dat het product op voorraad was duurde het nog 5 dagen voordat het aankwam.
De verzend optie is gelimiteerd tot enkel DPD wat erg jammer is omdat je moet bijbetalen voor aflevering aan huis.
Verpakking: Waardeloos.
De gebruikte verpakking (een paar stukken karton om het product gevouwen en aan elkaar geplakt met tape) was niet voldoende.
Het pakketje was helemaal plat gedrukt en het doosje van het product was helemaal plat gedrukt en kapot gescheurd.
Gelukkig werkt alles nog en is het niet stuk gegaan, maar dat de product verpakking stuk is was niet heel prettig aangezien het een cadeautje was (dit was bij de bestelling aangevinkt).
Verzend opties: Slecht: enkel DPD, en je moet extra betalen voor aflevering bij huis. Terwijl het product op voorraad is duurde het nog steeds 5 dagen voordat het aankwam.
Beste k.keijzer,
Bedankt voor je review.
Opmerkingen over de verpakking en verzendingen nemen wij altijd heel serieus.
Alle bestellingen moeten namelijk heelhuids aankomen bij onze klanten.
Wij zullen verder ook onderzoeken of dit een probleem is wat voorkomt.
Hopelijk zijn de producten wel naar wens!