Proshop.nl

Gebruikers over webshop Proshop.nl

Website is redelijk overzichtelijk met goed aanbod en werkt makkelijk. Bestelling plaatsen ging zonder problemen.

De verzending duurde wat lang aangezien het uit denemarken moest komen, maar verder geen problemen.

Beste roflpantoffel.

Wat fijn om te horen de website en het plaatsen van een bestelling zo makkelijk is.

mvg Proshop

Bestelling geplaatst voor een product wat volgens de website op voorraad was in extern magazijn. Vervolgens dagen niks gehoord en een dag voor de geplande leverdatum een mail dat het product toch niet op voorraad is en mijn bestelling geannuleerd wordt.

Als je voorraadinformatie toont, zorg dan dat die klopt.
Het geld is gelukkig wel meteen geretourneerd.

Beste bigbass,

Wat jammer om te horen dat er iets is misglopen met de bestelling.

De voorraad status moet inderdaad altijd accuraat zijn, gelukkig is dit in 95% van de gevallen ook zo.

Ik hoop dat we nog een keertje een betere klant ervaring mogen meegeven.

mvg Proshop

De prijs was prima alleen de levering is langer dan verwacht, maar uiteindelijk wel prima. Er zat geen deuk in de doos alles was strak verpakt en dat zie je toch wel anders bij andere leveranciers.

Duurde iets langer dan verwacht maar was uiteindelijk prima. Geen beschadigde dozen zoals ik wel vaak meemaak bij amazon en via postnl

Prima webshop met goede prijzen, alleen duurde bij mij de levering wel erg lang.
De webshop vermeldde dat het 3-5 werkdagen zou duren, bij mij duurde de levering 10 werkdagen.

Zoals ik hierboven zei, de levering duurde 10 werkdagen, dat is veel langer dan verwacht. Daarnaast is website van de bezorgdienst (DPD) erg onduidelijk, de track en trace is daar moeilijk te volgen en niet up-to-date.

avatar van Mtp
Mtp Karma 5,83K

2 producten van Lian Li gekocht bij proshop. 1. Lian Li Strimer Plus V2 16-8 - 16-pins 12VHPWR ARGB cable artikel elders niet verkrijgbaar en 2. Lian Li O11 Dynamic EVO Verticaal GPU Kit goedkoper dan bij een concurrent waarbij ik nu wel moet zeggen op het moment van schrijven dit niet meer het geval is. Bestelling kon ik na 3 dagen al ophalen bij een pickup point. Uiterst tevreden met de service van proshop.

3 dagen na bestelling kon ik mijn producten al ophalen op het pickup point. De gestelde levertijd is hiermee ruimschoots voldaan.

Beste Mtp,

Ik zag net dezelfde beoordeling op Turstpilot voorbij komen wat super om de reactie op Tweakers terug te vinden.

mvg Proshop

Bestelling moet opgehaald worden bij een DPD afhaalpunt, niet eens in de eigen woonplaats (terwijl die wel is), bij thuisbezorgen moet je € 2 meer betalen.

Op 14 mei een telefoon besteld met een levertijd van 3-4 dagen. Uiteindelijk kwam de telefoon 30 mei, 16 dagen na de bestelling.

De levertijd was 3-4 dagen en daar hield ik rekening mee omdat ik de telefoon graag had meegenomen op reis een week na de bestelling.
Tevens was de telefoon na levering ondertussen elders goedkoper.

Een email naar de klantenservice over de levertijd levert niet veel op: "het komt eraan".

Beste verytallman,

Ik zie dat de bestelling inderdaad vertraging heeft opgelopen.

Als het goed is heb je daar ook een mail over ontvangen met de nieuwe leverdatum.

Gelukkig heb je de telefoon als extra service thuis gekregen ipv bij een pickup shop.

mvg Proshop

Ninebot F40I gekocht. Was veel goedkoper dan bij andere sites. Levering was prima gezien het helemaal uit Denemarken moest komen. Ik wist bij bestellen niet dat het uit Denemarken kwam maar achter af geen enkel probleem, netjes een track and trace gekregen dus weet je wanneer het geleverd gaat worden. Prima site met prima levering.

---

Geen ervaring want niet nodig gehad. Alles werkt en de doos is geleverd volgens afspraak.

Doos was in prima staat. Alles was heel. Op afgesproken tijd geleverd. track and Trace.

Beste BWoudsma,

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Gelukkig hoefde de bezorger niet met zo'n zelfde scooter het product te leveren. Dan merk je wel dat het helemaal uit Denemarken komt. 😂

Wij zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen, wij wensen je veel plezier met je nieuwe scooter!

mvg Proshop

Duidelijke site, duidelijk besteltraject. Netjes op de hoogte gehouden. Product "action camera" voldoet aan verwachtingen.

Product was keurig, netjes en degelijk verpakt. Informatievoorziening van DPD, klopte helaas niet (zit nog te wachten op het finale afhaal mailtje). Pakketje was al netjes afgeleverd bij de lokale Expert.

Beste MrRoubos,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het uitermate fijn om te horen dat alles zo naar wens is.

Het is inderdaad aan te raden om zelf een oogje in het zijl te houden met betrekking tot de levering.

mvg Proshop

Gewoon heel goed. Goede prijzen, goede levering, goede service.
De website heeft behoorlijk concurrerende prijzen t.o.v. de nederlandse webshops c.q. winkels.

Beste Robbie65,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat fijn om te horen dat je zo'n positief beleveing hebt.

Wij zien je graag weer terug op Proshop.nl

mvg Proshop

Prima webshop met scherpe prijzen. Bestellingen komen uit Denemarken, dus houd rekening met een iets langere levertijd.

Verpakking 100% in orde. Gratis verzenden alleen naar afhaalpunt (DPD). De site van DPD is onoverzichtelijk en werkt slecht op mobiel, track & trace is wordt niet goed ge-updatet.

Beste Damoklez,

Bedankt voor je positieve beoordeling.

Het is fijn om te horen dat ons harde werk beloont word met een tevreden klant!

mvg Proshop

Videokaart besteld bij Proshop, ik had er nog nooit eerder besteld, maar ze hadden de beste prijs, goede recensies en nette webshop dus ik was nieuwsgierig.
Vrijdag besteld en na het weekend verzonden.
Ik vond het ook prettig dat er een optie was om het op te halen bij een ophaalpunt waar ik gebruik van heb gemaakt.
Nette mail communicatie om je op te hoogte te houden.

Bij levering trof ik een goed verpakt pakket aan.
6 dagen na de bestelling, het pakket kunnen ophalen.
Doordat er een weekend tussen zat en uit Denemarken kwam heeft het wat langer geduurd dan verwacht.
Het kwam wel binnen de beloofde tijd binnen.

Voor het eerst bij deze webshop besteld omdat de prijs van het gewenste artikel hier het laagst was en omdat deze webshop later betalen via Klarna aanbiedt. Verzending liet even op zich wachten omdat het product vanuit Denemarken werd verzonden, maar die leverdatum was vooraf gecommuniceerd. Berichtgeving was duidelijk en prima.

Transport via DPD verliep deze keer prima. De levering heeft plaatsgevonden binnen de vooraf gecommuniceerde termijn, en het product is onbeschadigd gearriveerd. Toch vier sterren, omdat ik artikelen normaliter graag next-day of uiterlijk binnen twee werkdagen in huis heb.

Beste Viriidaoutlaw,

Bedankt voor je review.

Het is altijd spannend om een eerste bestelling te plaatsen bij een bedrijf dat je niet kent. We zijn blij om te horen dat je het product voor een leuke prijs hebt kunnen vinden en dat je tevreden bent met onze communicatie.

Mvg

Proshop

Alweer een goede ervaring met Proshop bij het bestellen van 2 M.2 SSD's.
Vlot geregeld en het scheelt behoorlijk met de prijs.

Verzending gaat met DPD en over de verpakking ook geen klagen.
Een stuk beter dan de schamele kartonnetjes van Bezos.

Overzichtelijke webshop met goede voorraadweergave. Videokaart (RTX 4070 Ti) voor een actieprijs aangeschaft, €60,- goedkoper dan alle concurrentie. Betaling via PayPal verliep zoals (bij mij) altijd prima.

26 april besteld en afhaalpunt van DPD gekozen. NVIDIA voucher voor een game-actie kwam direct na bestelling binnen. Ik had het pakket niet voor het weekend verwacht, gezien het 27 april koningsdag was en dit invloed zou kunnen hebben op de verwerking van de bestellen en/of het pakket. 29 april was het pakket aangekomen op het afhaalpunt, dus mooi snel! Goed verpakt, niets op aan te merken.

Op google las ik veel verhalen over problemen met de verzending, maar het viel echt mee! Het kwam prima aan na een paar dagen en alles is in orde. Ik ben heel blij met m'n nieuwe monitor:) Was ook nog eens goedkoper dan alle andere sites.

Ik was initieel bang dat m'n pakketje niet of pas laat zou komen, maar alles was prima

Snelle levering, goed verpakt, eigenlijk het enige jammere is dat de prijzen momenteel zo fluctueren dat ik 2 dagen later meer dan €18 goedkoper uit was op mijn order. Maar ik snap ook wel dat ze dat niet kunnen (of willen) matchen. Terugsturen enzo heeft geen zin, scheelt 1 euro en kosten voor beide partijen.

Snel aanwezig, wat op voorraad was klopte ook (en dus niet op voorraad bij een leverancies zoals andere doen) en was zo verscheept.

Na 2 dagen zag ik dat mijn bestelde RAM sticks €18,45 goedkoper waren. Helaas doen ze niet aan verschillen binnen een korte tijd matchen (of het verschil delen). Had ik ook niet verwacht, maar vragen kan geen kwaad. Antwoord van de klatenservice was snel en onderbouwt.

Ultrawide Monitor besteld bij Proshop, ik had er nog nooit eerder besteld, maar ze hadden de beste prijs in Pricewatch, dus ik was nieuwsgierig. Binnen een dag was de monitor verstuurd, levering duurde rond de 4-5 dagen (zat een weekend bij in), dus de claim van 2-3 werkdagen levertijd maken ze meer dan waar.
Gedurende het hele proces werd ik op de hoogte gehouden via mails.

Bij levering trof ik een goed verpakt pakket aan, dat volledig naar behoren was. DPD zou niet mijn eerste keuze zijn voor de levering, zelfs na tweemaal aan te hebben gegeven via de site van DPD dat de levering op een andere dag moest (ivm afwezigheid op dit adres), werd het pakket alsnog op de dag bezorgd dat ik er zelf niet was. :(
Dit is natuurlijk niet de schuld van Proshop, maar het is wel goed om te weten dat er samengewerkt wordt met DPD.

Al met al, erg tevreden met mijn aankoop bij Proshop. Prijs was uistekend, communicatie was top, verzending was netjes, alleen de aflevering had iets beter gemogen, maar daar kon Proshop in dit geval niks aan doen.

Beste JSLV,

Wat goed om te horen dat je eerste bestelling gelijk een goede is.

Wij zijn blij om te horen dat de communicatie ook top was.

mvg Proshop

Makkelijk bestelling plaatsen, duidelijke website en goed geregelde klantenservice. Bestelling annuleren was ook goed geregeld.

Verzending was snel en kwam ook snel binnen, sneller dan sommige binnenlandse zendingen. En dat terwijl het product uit Denemarken moet komen.

Ik heb bij een latere bestelling beslist dat het product een te lange levertijd had, dit was namelijk al een week en werd toen nog 2 dagen verder uitgesteld. Ik heb de bestelling geannuleerd en heb toen via mail contact binnen 24 uur mijn geld terug gekregen ( via ideal betaald ). Uiteindelijk kreeg ik zelfs mijn geld dubbel terug en heb ik dit met de klantenservice opgelost.

Beste Evvilplate,

Bedankt voor je uitstekende beoordeling, wij vinden het ook fijn als wij het samen snel en gemakkelijk kunnen oplossen.

Uiteraard helpt eerlijkheid daar ook bij en daar zijn wij uiteraard heel dankbaar voor.

mvg Proshop

Ik had bij hun een Cooler Master MasterAccessory MP860 gekocht. Een stuk voordeliger dan bij andere zaken.

Levertijd was langer dan normaal, 10 dagen. Pakket werd niet aan de deur bezorgd, maar op een DPD ophaalpunt. Was de enige optie, dus erg beperkt.

Beste RandomTox,

Bedankt voor je beoordeling, ik zie dat wij inderdaad even moesten wachten op de nieuwe voorraad, gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Scorekaart voor Proshop.nl