Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKoopproces bij hun website is weinig op aan te merken.
Goede website met prima prijzen.
Verzending duurde in mijn geval langer dan normaal, moest meer dan een week wachten op levering. Het kan zijn omdat ik een Dell 34" AW3423DWF monitor had besteld en deze nogal lomp groot is in de doos. Maar ze hebben zelf nooit de gestelde levertijd hiervoor bijgewerkt.
Uiteindelijk allemaal niet zo erg, de bestelling is keurig netjes aangekomen. Alleen een paar dagen later dan vermeld. (17-11 besteld, 27-11 ontvangen)
AlgemeenHad een HYTE Y60 - Sneeuwwit - Case - Miditower besteld bij Proshop.nl. Het bestellingsproces ging makkelijk en vlot.
VerzendingDe verzendtijd is niet accuraat. Nadat ik het product op 17-11-2023 had besteld, stond in de bevestigingsmail vermeld dat de verwachte levertijd tussen 28-11-2023 en 29-11-2023 zou zijn. Op 22-11-2023 ontving ik echter een e-mail van DPD waarin stond dat het pakket binnen 1-2 werkdagen zou worden bezorgd. Een dag later kreeg ik opnieuw een e-mail waarin stond dat het pakket 'later beschikbaar' zou zijn op die dag. Sindsdien heb ik niets meer van DPD vernomen. Toen ik de track en trace bekeek, zag ik dat het pakket geretourneerd was. Het is mogelijk dat het afhaalpunt de bezorging heeft gemist of heeft geweigerd. Op 27-11-2023 ontving ik een e-mail waarin stond dat Proshop het bedrag wilde terugstorten. Al met al, veel gedoe en weinig update.
KlantenserviceBieden geen excuses aan of zoeken niet naar een alternatief (bezorging aan huis), maar ik ben op zijn minst tevreden dat het geld snel is teruggestort.
AlgemeenIntel Core i7-13700K Raptor Lake CPU besteld via blackfriyday....levering en verpakking waren okey..
t&t werd gegeven
snel verstuurd
niet echt perfect verpakt maar alleen omdoos en artikel en voor een proccessor is dat in mijn ogen net iets te weinig daarom geen 5 sterren
verder okey
AlgemeenWebsite van Proshop is overzichtelijk. Product was goed beschreven en was flink afgeprijsd. Bestelling en betaling waren zo verricht.
VerzendingVanwege locatie in Denemarken duurt de verzending iets langer, maar dit was ook duidelijk vermeld op de productpagina en tijdens het bestellen. Product was dan ook binnen een aantal werkdagen ontvangen, waar niets op aan te merken is.
AlgemeenWas prima! Allemaal standaard, maar niks op aan te merken. Vullen voor de minimale eis
VerzendingWas prima! Kan ze moeilijk de nukken van de normale levering door een pakketdienst aanrekenen, maar het was dit keer zonder problemen
AlgemeenDuidelijk proces met meerdere betaalmogelijkheden, inclusief credit card. Duidelijke informatie over voorraad en levertijd. Optie voor langere inruiltijd in verband met kerst.
VerzendingDe levertijd was meerdere dagen, maar dat was van tevoren bekend en ik werd goed op de hoogte gehouden
AlgemeenPrima website, Binnen 1 dag verzonden en keurig track and trace in de mailbox.
Goed verpakt.
Bestelling vanuit denemarken keurig binnen 4 werkdagen in huis via DPD zoals aangegeven. Prima verpakt.
AlgemeenZocht een tweedehands tablet. Proshop leverde hem tegen een zelfde prijs als de gebruikte hier op Tweakers, maar dan nieuw.
VerzendingSnel geleverd in een exact passende doos. Om kosten te besparen laten bezorgen bij een afhaalpunt.
AlgemeenIk kreeg een prijsalert van Tweakers en kon het bijna niet geloven, zo veel korting op een Samsung Galaxy Watch 6, dat ik er zelfs aan twijfelde of het wel waar kom zijn. Ik bestelde de watch op vrijdag en had niet in de gaten dat op weekend en Deense feestdagen niet gewerkt werd. Daarom werd ik nerveus en stuurd ip maandag een berichtje naar de helpdesk. Ik kreeg keurig antwoord en op dinsdag had ik het horloge al om mijn pols. Zeer tevreden.
VerzendingIk had ervoor gekozen om het bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Het pakje was goed verpakt en werd keurig op tijd ongeschonden afgeleverd.
KlantenserviceOmdat de prijs zo laag was vertrouwde ik het niet helemaal. Daarom stuurde ik vrij snel een berichtje naar de helpdesk. Deze gaf snel en adequaat antwoord via email.
AlgemeenBestelling verliep soepel en werd vlot geleverd bij een DPD pick-up point. Prijs van het product was op het moment van kopen de laagste van alle anderen op tweakers.
VerzendingProduct was zeer degelijk verpakt en werd snel geleverd bij een DPD pick-up point in de buurt. Niets op aan te merken.
AlgemeenProduct besteld (ASUS monitor), betaald, maar nooit geleverd.
Wel een aantal tracking berichten van van DPD ontvangen, maar het pakket is nooit geleverd. Proshop heeft uit eigen beweging de order geannulleerd.
Er is geen poging gedaan om de order leveren.
Advies: Bestel niet bij Proshop.
Reactie op reactie van Proshop:
Als het geen annulering van jullie kant was, waarom is de order dan gecrediteert, i.p.v. het product opnieuw gestuurd?
Raar verhaal om DPD de schuld te geven van het annuleren van de order.
Ook een raar verhaal dat de monitor nu een onbekende levertermijn heeft. Waar is de monitor dan gebleven die naar mij was opgestuurd?
Kortom, dit verhaal klopt van geen kanten. Ik doe daarom geen zaken meer met Proshop.
Product niet geleverd.
Wat kan ik er nog meer over zeggen om minimaal 15 woorden in te moeten vullen?
Bestelling zonder toestemming en/of overleg door Proshop geannulleerd.
Wat kan ik er nog meer over zeggen om minimaal 15 woorden in te moeten vullen?
Beste FKampues,
Bedankt voor je review.
We betreuren dat je ontevreden bent met het verloop van je bestelling.
Het betreft hier echter geen annulering van onze kant, en we vinden het jammer dat je ons negatief beoordeeld op iets waar wij geen invloed hebben gehad.
In verband met je bestelling heb je van ons een email ontvangen met daarin de track & trace welke bewijst dat wij je bestelling daadwerkelijk verstuurd hebben.
DPD zou het pakket op 24 November bij de door jou gekozen DPD shop moeten hebben afgeleverd, maar heeft het diezelfde dag nog naar ons teruggestuurd.
Ik vermoed dat het gekozen afhaalpunt vol zat, en dat DPD het pakket vervolgens heeft gertourneerd in plaats van het om te leiden naar een alternatief afhaalpunt.
Retourpakketten worden automatisch gecrediteerd bij ontvangst in ons magazijn.
Ik heb de mail die je gestuurd hebt naar onze klantenservice beantwoord met daarin o.a. een screenshot van de track & trace.
Ik zou je graag willen aanbieden de monitor tegen dezelfde prijs te bestellen, maar deze heeft momenteel helaas een onbekende leverdatum.
Proshop
AlgemeenDraait mn creditcard betaling na een halve week terug (wanneer het product al geleverd had moeten zijn) en wil dat ik nogmaals per bankoverschrijving ga betalen. Moet dan wel even nog een halve week wachten tot ze dat gaan verwerken en dan versturen ze pas... Wat een bedrijf
VerzendingLevertijd niet gehaald omdat een halve week aan het 'verwerken' waren. Als ze geen betalingen via creditcard willen moeten ze hun site aanpassen
KlantenserviceDoen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat je 2x betaald en zeker via onverzekerde methode
AlgemeenBestelling betrof de R-Go Tools R-Go HE Break M - Ergonomische muis. Artikel was eenvoudig te vinden en de bestelling verliep eenvoudig en vlot. Motivatie voor Proshop was de prijs van het artikel.
VerzendingEr werd gemeld dat het artikel ongeveer 15 dagen na bestelling bezorgd zou kunnen worden. Ik heb de app van Proshop gedownload om de verzending te kunnen volgen. Tot mijn verbazing stond na een week of twee ineens een koerier voor mijn neus met het artikel. Het was geheel niet aangekondigd dat het op die bewuste dag en tijdstip zou worden bezorgd. Dus het was louter toeval en geluk dat ik thuis was om het in ontvangst te nemen. Dat moet beter kunnen.
AlgemeenWas al langer aan het kijken naar een nieuwe monitor. Had meerdere opties en een van de opties was in de aanbieding. Daarom besloten deze te bestellen.
Bestelproces verliep eenvoudig en bestelling was snel geplaatst. Ook keurige mails met bevestiging
Levertijd stond 2-3 werkdagen aangegeven. Ik heb maandagmiddag besteld en hoopte op bezorging op Woensdag omdat ik dan thuis zou zijn. Dit werd helaas donderdag waardoor het pakket naar een DPD-punt in de buurt ging. Maar voor mij binnen de verwachte levertijd omdat de shop vanuit Denemarken verstuurd. Dus prima.
Ik vind het wel een nadeel dat het pakket lang op de status 'aangemeld' blijft staan. Dat komt dat DPD pas het pakket scant zodra het in Nederland is. Onderweg van Denemarken naar Nederland heb je dus geen zicht op waar het pakket is.
Ik heb het pakket dezelfde avond nog opgehaald. De doos was helaas wel beschadigd op de hoeken en er zaten beschadigingen op de voorkant van de doos. Het leek alsof er iets met een scherpe rand langs geschuurd was. De beschadigingen op de div. hoeken deden mij denken dat het pakket op de hoeken gevallen is. Iets wat ik nog wel zorgwekkend vind, wetende dat er een monitor in zit. Uiteindelijk bleek de monitor zelf gelukkig in orde te zijn.
Dit soort dingen versturen blijft misschien altijd wel een risico, maar ik weet niet of ik zelf een monitor zonder extra buiten doos zou versturen.
AlgemeenProblemen met levering waar alle klantgegevens correct zijn ingevuld, maar toch incorrect worden verwerkt. Je blijft er voor thuis, maar je moet er helaas allemaal zelf achteraan. 2x thuis gebleven geen ontvangst. 2 weken na bestelling pas ontvangen.
Vervolgens black friday deal van ze.
Contact opnemen dat het onverstandig en logistiek duur is om een 2de plaatsing te doen en de 1e te retourneren. (380 euro +- verschil in korting)
Snelle reacties, maar geen economisch/ecologisch inzicht gericht op klantentevredenheid.
Dus ik kon beter 2de plaatsing doen...
Uiteraard op moment van de reactie de black friday deal binnen korte tijd van mailing (<3uur) "uitverkocht" en geen bereidwilligheid om de korting te verrekenen.
Hierdoor principieel maar de hele order geannuleerd.
Iedereen tijd en geld verspilt.
Kortom bestel hier maar niet!
KlantenserviceEigenlijk waardeloos door geen klantgerichtheid. Ze reageren echter wel snel.
Slecht economisch inzicht. Liever geen deal dan de geadverteerde korting berekenen
AlgemeenPrima shop. E-mail notificaties en track&trace ontvangen. Pakket zonder beschadigingen geleverd en binnen acceptabele tijd.
VerzendingPakket is 4 dagen na bestelling bezorgd in goede staat. De status van verzending bleef 3 dagen staan op ‘aangemeld bij pakketdienst’ voordat deze werd opgepikt.
AlgemeenGoede prijs voor een Ryzen 9 3900.
Snel en netjes te woord gestaan na installatieproblemen, prima service!
Levering volgens afspraak.
Keurig verpakt, in een blister waarin de processor in het schuim is gestoken.
Goede opties aangegeven om de installatieproblemen op te lossen.
Wordt snel gereageerd door de eerste lijn, met een dag extra de reactie van de tweede lijn helpdesk.
AlgemeenEindelijk een Nvidia RTX4090FE kunnen bemachtigen op de site van Nvidia.
Deze werd verstuurd door de Proshop uit Denemarken.
Incl gratis spel NVIDIA Game Bundle - Alan Wake 2
verstuurd door DPD
Vanaf Proshop a/s
Slet Møllevej 17
DK-8270 Højbjerg
Denemarken
Dinsdagavond besteld, Woensdag verzonden en vrijdag geleverd door DPD
Hoefde niet te teken voor ontvangst.
Raar voor een hele dure internationale zending!
Beste Nksen,
Bedankt voor je review.
We hopen dat je veel plezier zult beleven van je bestelling.
De feedback wat het betreft het niet te hoeven tekenen voor ontvangst zullen wij meenemen bij onze evaluatie betreffende de samenwerking met DPD.
Proshop
AlgemeenEen webshop met ruim aanbod. Was voor een Demo product gegaan, Powerplay mat van Logitech. Het werkte allemaal prima maar de stoffe muismat was echt niets meer waard. Verder was alles een beetje vies maar dat is natuurlijk zo te poetsen.
Technisch gezien klopte de beschrijving op de site; je krijgt alles in werkende conditie maar de staat waarin het verkeerde vond ik de prijs niet waard. Dus terug gestuurd. Ga wel even verder kijken.
Goed ingepakt, was netjes op tijd verzonden en ook conform afspraak op tijd binnen gekregen.
Beste joOst,
Bedankt voor je review.
Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via support@proshop.nl met het bestelnummer?
Mocht je het product nog niet retour gestuurd hebben, dan zorgen wij ervoor dat je een gratis retourlabel krijgt. Mocht je het al geretourneerd hebben, dan zullen wij eventuele retourkosten vergoeden.
Proshop
AlgemeenOp 11 oktober Deep Cool FC120 Casefans gekocht. Bestelling en betaling verliepen goed, verzending een minpuntje.
VerzendingVerzenden helaas met DPD. Op 13 oktober kreeg ik bericht dat het pakketje al ontvangen was op DPD pakketpunt. Helaas niet het geval bij een poging om het af te halen. Dag erna was het pakketje gelukkig wel ontvangen op het pakketpunt en heb ik het kunnen ophalen. Pakket was goed verpakt en heeft er uiteindelijk minder lang over gedaan dan ik bij de bestelling had verwacht.