Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima, wat je van een webshop verwacht. Doet wat outdated aan maar verder prima, hadden een leuke black friday aanbieding voor een Tab8.
VerzendingHet pakket zou afgeleverd zijn. In Veenendaal. Ik kom daar nooit en heb ook geen ander afleveradres dan de plaats waar ik wél woon..
Gebeld met Proshop, ik kreeg iemand aan de lijn dat is al heel wat tegenwoordig. Wat ik vervelend vond is de toon waarin ik te woord werd gestaan. Het kwam op mij over als 'nou meneertje we zullen wel even zien wat er uit ons onderzoek komt, misschien moeten we het wel uitzoeken in Denemarken, ja ja u bent nog neit jarig'. Er werd me dwingend verzocht een DPD formulier MET PEN int vullen want het MOET met pen. Ik heb geen printer dus heb het digitaal ingevuld. Print screens erbij met alle datums. Een dag later reactie dat ik de verzenddatum niet heb ingevuld. Dat klopt, ik heb het nog makkelijker gemaakt en een heel overzicht met alle data toegevoegd.
Jammer dat ik het niet heb ontvangen voor SInterklaas, nu hopen dat ik het alsnog spoedig krijg. Wat een gedoe, Ik lees ook bij andere reviews dat het vooral DPD is die het verpest voor Proshop. In de drop down van deze reviewmodule staat bij 'ontvangen' niet de optie 'nog niet' daarom gekozen voor 'te laat'.
ze zijn bereikbaar dus een voldoende. Aardige kerel gesproken, het ontbrak hem aan wat empathie. Kreeg ook relatief snel een reactie terug op miijn mail met het DPD 'ik ben het écht kwijt-formuliertje'.
AlgemeenWaardeloos, enkel en alleen door de slechte levering van DPD. misschien zou een ander bedrijf beter zijn en minder woede opwekken bij cliënten. Voor proshop zelf heb ik alleen goede ervaringen.
VerzendingDe 1e x dat ik iets bij jullie besteld heb, heeft DPD niet afgeleverd bij het aflevering en gelijk teruggestuurd naar denemarken. Ik heb toen contact gezocht met proshop met Suzanna.
Een zeer kordate vriendelijke dame.
Zij heeft toen een nieuwe bestelling geplaatst en vermeld dat dit op mijn adres moest worden afgeleverd. Ik heb een paar dagen later ook netjes mijn geld terugontvangen van de 1e bestelling.
Bij de 2e levering ging het eigenlijk ook mis, omdat ik had aangegeven dat ze 7-12 moesten leveren.omdat ik niet thuis was 6-12 gelukkig had ik er bij gezet dat ze het anders op 7-12 bij de buren konden brengen als ik er per ongeluk niet zou zijn. De levering heeft vandaag plaatsgevonden, gelukkig bij de buren, want anders vrees ik dat deze levering ook retour zou worden gestuurd.
Ik hadme ook voor genomen dat als het weer mis zou gaan, ik niet meer zou bestellen proshop.
Ik heb toen contact gezocht met proshop met Suzanna.
Een zeer kordate vriendelijke dame.
AlgemeenProshop heeft mij gevraagd een review te geven via standaardmail. Geen wederdienst of iets dergelijks.
VerzendingIk had aangegeven rechtstreeks naar een DPD afhaalpunt te versturen. Dit werkt het best, omdat het nog wel eens mis gaat als de bezorger voor een dichte deur staat. Dit werkte allemaal naar behoren. Eén product was DOA en moest worden teruggestuurd. Retourlabel plakken en daarna gelijk weer bij DPD op de post.
KlantenserviceEén product is DOA aangekomen. Kreeg het met geen mogelijkheid aan de praat. Het betrof smart-kerstverlichting. Hiervoor moest een RMA worden aangemaakt. Daarna relatief snel een retour-label op de email.
De RMA voorwaarden zijn stringent in de zin dat er 3 A4'tjes voorwaarden zijn opgenomen waarbij men nadruk legt op mogelijke onderzoekskosten alsook "testkosten" die in rekening kunnen worden gebracht als de retour onterecht wordt bevonden. Ik ken het bedrijf verder niet dus dat zal even afwachten worden. Ik mag aannemen dat een DOA gewoon netjes onder garantie wordt vervangen.
Het product werd overigens teruggestuurd naar een Deens postadres, dus het is nog even afwachten van hoe en wat. Voor nu 3 sterren.
Algemeen(Beste Tweakers, ProShop vraagt mij expliciet om een review te schrijven maar die mogelijkheid staat niet in het motivatiedropdownmenu).
Ik heb bij ProShop in het verleden fijn gewinkeld want ze hebben een boel (bij elkaar). Meestal gaat dat goed maar hun vervoerder DPD maakt er een rommeltje van. Het kan niet anders dan ProShop hierop verliest aan klanten en omzet.
Ik heb aangeven dat verzending naar DPD-servicepunt prima was omdat ik verwachte toch niet thuis te zijn. Maar er werd toch een poging gedaan om het pakketje thuis te bezorgen. Niemand thuis natuurlijk en ik kan mij voorstellen dat de bezorger er zo de dampen in had, hij ook geen zin meer had om het dan maar naar het dichtstbijzijnde servicepunt te brengen. In plaats daarvan werd mijn pakketje weer terug naar de afzenden gestuurd. Dat schiet natuurlijk niet op.
KlantenserviceWat ik wel vreemd vond dat - nadat het pakketje bij ProShop werd afgeleverd - zij meteen het geld hebben teruggestort. Dat is natuurlijk fijn maar ik had liever gezien dat er iets van een oplossing zou worden gezocht. Aan commentaren hier en elders is te lezen is dit schering en inslag is bij DPD en daar zou iets aan gedaan moeten worden.
Uiteindelijk het artikel bij een Nederlandse shop besteld en de levering via DHL liep prima en behoorlijk snel. Dus de volgende keer kijk ik wel uit met het bestellen bij ProShop, wat ik wel een fijne winkel vind maar als ik mijn spullen niet op een normale manier thuis kan krijgen, hoeft het niet meer van mij.
AlgemeenProces van aankopen verliep eenvoudig en intuïtief. Bestelling kan worden gevolgd zonder een overdaad aan onnodige mailwisseling. Bestelling de volgende dag af kunnen halen omdat het niet afgeleverd kon worden op het huisadres.
VerzendingBestelling kan worden gevolgd zonder een overdaad aan onnodige mailwisseling. Bestelling de volgende dag af kunnen halen omdat het niet afgeleverd kon worden op het huisadres.
AlgemeenRedelijk goed product op hun webshop gevonden voor een mooie prijs. De levertijd was langer dan 1 dag.
VerzendingIk weet niet of het aan mij gelegen heeft maar ik zag mijn pakket bij aankomst aan mijn huis voor de voordeur liggen. Ik weet niet of ik dit ooit zo aangewezen heb aan de bezorgdienst. Verder zou mijn pakket nog steeds onderweg zijn maar deze heb ik al.
KlantenserviceIk heb niks negatiefs ervaren dus heb ook geen bijzondere dienst kunnen ervaren van hun. Daarom geef ik geen laag en geen perfecte score. Ik kan mij verder niet herinneren of mij een verwachting is gegeven wanneer mijn pakket zou aankomen.
AlgemeenPrettige wijze van communiceren, goede prijzen op de website.
Goed verpakt en ook de snelheid van levering (black-friday) was meer dan behoorlijk.
Opmerking: de lage prijs van de CPU is wel een dingetje, de snelheid van de 2 CCD's zijn flink verschillend. En dat verklaart een hele hoop.
Nou ben ik toch niet van plan tot overclocking , dus is dat geen probleem.
1 negatief puntje, de keuze voor DPD, slechte communicatie is de standaard.
Zou graag een keuze hebben voor ook andere vervoerders.
Een beloofde afhandeling van een creditering van verzendkosten werd snel en zorgvuldig gerealiseerd. Tom reageerde prettig, maar vooral snel op een verzoek.
AlgemeenScherpe prijzen, bezorgen duurde wat langer, maar niks mis mee, netjes verpakt. Klanterservice niet nodig gehad. Alles werkt let op dat je (ondanks de .nl) niet in NL koopt...
Op aangegeven tijd, wel wat langer onderweg, maar had geen haast...verder netjes en goed verpakt.
AlgemeenKoopproces bij hun website is weinig op aan te merken.
Goede website met prima prijzen.
Verzending duurde in mijn geval langer dan normaal, moest meer dan een week wachten op levering. Het kan zijn omdat ik een Dell 34" AW3423DWF monitor had besteld en deze nogal lomp groot is in de doos. Maar ze hebben zelf nooit de gestelde levertijd hiervoor bijgewerkt.
Uiteindelijk allemaal niet zo erg, de bestelling is keurig netjes aangekomen. Alleen een paar dagen later dan vermeld. (17-11 besteld, 27-11 ontvangen)
AlgemeenHad een HYTE Y60 - Sneeuwwit - Case - Miditower besteld bij Proshop.nl. Het bestellingsproces ging makkelijk en vlot.
VerzendingDe verzendtijd is niet accuraat. Nadat ik het product op 17-11-2023 had besteld, stond in de bevestigingsmail vermeld dat de verwachte levertijd tussen 28-11-2023 en 29-11-2023 zou zijn. Op 22-11-2023 ontving ik echter een e-mail van DPD waarin stond dat het pakket binnen 1-2 werkdagen zou worden bezorgd. Een dag later kreeg ik opnieuw een e-mail waarin stond dat het pakket 'later beschikbaar' zou zijn op die dag. Sindsdien heb ik niets meer van DPD vernomen. Toen ik de track en trace bekeek, zag ik dat het pakket geretourneerd was. Het is mogelijk dat het afhaalpunt de bezorging heeft gemist of heeft geweigerd. Op 27-11-2023 ontving ik een e-mail waarin stond dat Proshop het bedrag wilde terugstorten. Al met al, veel gedoe en weinig update.
KlantenserviceBieden geen excuses aan of zoeken niet naar een alternatief (bezorging aan huis), maar ik ben op zijn minst tevreden dat het geld snel is teruggestort.
AlgemeenIntel Core i7-13700K Raptor Lake CPU besteld via blackfriyday....levering en verpakking waren okey..
t&t werd gegeven
snel verstuurd
niet echt perfect verpakt maar alleen omdoos en artikel en voor een proccessor is dat in mijn ogen net iets te weinig daarom geen 5 sterren
verder okey
AlgemeenWebsite van Proshop is overzichtelijk. Product was goed beschreven en was flink afgeprijsd. Bestelling en betaling waren zo verricht.
VerzendingVanwege locatie in Denemarken duurt de verzending iets langer, maar dit was ook duidelijk vermeld op de productpagina en tijdens het bestellen. Product was dan ook binnen een aantal werkdagen ontvangen, waar niets op aan te merken is.
AlgemeenWas prima! Allemaal standaard, maar niks op aan te merken. Vullen voor de minimale eis
VerzendingWas prima! Kan ze moeilijk de nukken van de normale levering door een pakketdienst aanrekenen, maar het was dit keer zonder problemen
AlgemeenDuidelijk proces met meerdere betaalmogelijkheden, inclusief credit card. Duidelijke informatie over voorraad en levertijd. Optie voor langere inruiltijd in verband met kerst.
VerzendingDe levertijd was meerdere dagen, maar dat was van tevoren bekend en ik werd goed op de hoogte gehouden
AlgemeenPrima website, Binnen 1 dag verzonden en keurig track and trace in de mailbox.
Goed verpakt.
Bestelling vanuit denemarken keurig binnen 4 werkdagen in huis via DPD zoals aangegeven. Prima verpakt.
AlgemeenZocht een tweedehands tablet. Proshop leverde hem tegen een zelfde prijs als de gebruikte hier op Tweakers, maar dan nieuw.
VerzendingSnel geleverd in een exact passende doos. Om kosten te besparen laten bezorgen bij een afhaalpunt.
AlgemeenIk kreeg een prijsalert van Tweakers en kon het bijna niet geloven, zo veel korting op een Samsung Galaxy Watch 6, dat ik er zelfs aan twijfelde of het wel waar kom zijn. Ik bestelde de watch op vrijdag en had niet in de gaten dat op weekend en Deense feestdagen niet gewerkt werd. Daarom werd ik nerveus en stuurd ip maandag een berichtje naar de helpdesk. Ik kreeg keurig antwoord en op dinsdag had ik het horloge al om mijn pols. Zeer tevreden.
VerzendingIk had ervoor gekozen om het bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Het pakje was goed verpakt en werd keurig op tijd ongeschonden afgeleverd.
KlantenserviceOmdat de prijs zo laag was vertrouwde ik het niet helemaal. Daarom stuurde ik vrij snel een berichtje naar de helpdesk. Deze gaf snel en adequaat antwoord via email.
AlgemeenBestelling verliep soepel en werd vlot geleverd bij een DPD pick-up point. Prijs van het product was op het moment van kopen de laagste van alle anderen op tweakers.
VerzendingProduct was zeer degelijk verpakt en werd snel geleverd bij een DPD pick-up point in de buurt. Niets op aan te merken.