Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp basis van eerdere positieve reviews op Tweakers besteld bij Prosoft gezien ze de laagste prijs hadden voor de 32" Dell S3222DGM monitor.
Website werkt prima, verzending en voortgang is duidelijk.
Klantenservice nog niet nodig gehad, maar ze voldoen netjes aan de 14 dagen bedenktijd die ze ook netjes meesturen in de algemene voorwaarde bij je bestelling bevestiging email.
Verzonden zoals aangegeven, dit kost een dag extra gezien het uit Denemarken moet komen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenProshop.nl is de Nederlandstalige variant van het Deense Proshop.dk. Ze zijn ook actief in enkele andere landen telkens via een lokale website. De Nederlandse website is alvast goed geschreven, duidelijk en overzichtelijk met actuele (en voor zover ik weet, correcte) informatie.
Belangrijk beperking is dat Proshop enkel verzend naar het land van de lokale website. Hierdoor kon ik bijvoorbeeld mijn bestelling niet plaatsen bij de Proshop.nl doordat ik in België woon. Echter kon ik dit wel via de klantendienst, maar wel enkel met levering in Nederland.
Jammer dat ze bij Proshop niet naar meer landen versturen en ze een artificiële beperking opleggen. Dit was mij in eerste instantie ook niet helemaal duidelijk, totdat ik een bestelling wou plaatsen. Gelukkig kreeg ik van de klantendienst wel de optie om in een Nederlandse Pickup Parcelshop te laten leveren, waar ik het pakje zelf kon ophalen.
Buiten het hierboven beperking, liep het verzenden vlot. Ik werd per e-mail op de hoogte gehouden en ook de transporteur (DPD) voorzag mij rechtstreeks per e-mail van informatie wanneer het pakje in het afhaalpunt beschikbaar zou zijn e.d.
De bestelling zelf was oké ingepakt en kon niet los bewegen.
Buiten het niet kunnen verzenden naar België (dpd is hier trouwens ook actief), verliep alles vlot en was ik tevreden.
Het contact met de klantendienst verliep in het Nederlands en was vlot, professioneel en vriendelijk. Op het eerste antwoord diende ik even te wachten, maar dit was wel mooi binnen de 48u zoals aangegeven in de ontvangstmelding.
Het antwoord was zeer duidelijk en volledig. Nadien heeft dezelfde medewerker de vervolg opvolging uitgevoerd en mij daarvan telkens in kennis van gesteld. Dit maakte dat ondanks de bestel / verzend problemen het toch een aangename schopervaring was.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. Het klopt dat levering naar België momenteel niet mogelijk is. Wij zijn hiermee bezig, maar het heeft wat voeten in aarde.
In enkele gevallen kunnen wij levering naar een Nederlandse pickup shop aanbieden voor klanten in België. Hiervoor mag je altijd een aanvraag indienen via onze klantenservice, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.
We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenGoedkoopste Iphone 13 128GB van dat moment.
Bestellen, betalen gaat prima alleen verzenden duurt langer dan aangegeven. Wanneer je geen geduld hebt zou je elders kunnen gaan kijken.
Duurder langer dan aangegeven . Zou op voorraad zijn, bleek niet zo te zijn. Beetje vaag
Beste iglo,
Bedankt voor je review.
Omdat we reviews op Tweakers.net niet kunnen zien om welke concrete bestelling het gaat, is het lastig om de oorzaak van de vertraagde levering the achterhalen.
We hebben de iPhone 13 128GB op dit moment in ieder geval in vrijwel alle kleuren op voorraad - alleen de rode niet.
Voor producten die we op voorraad hebben bedraagt de verwachte levertermijn twee tot drie werkdagen. Wanneer je op donderdag besteld, kan dat dus betekenen dat het pakket op maandag (de derde werkdag) bezorgd wordt.
In sommige gevallen kan het voorkomen dat we een bestelling niet meteen verzenden omdat er een afwijking bestaat tussen de aangegeven persoonsgegevens bij de bestelling ten opzichte van de betaalmethode.
Wanneer een bestelling bijvoorbeeld geplaatst is met een hotmail account, en de betaalmethode (bijvoorbeeld Klarna of PayPal) gekoppeld is aan een gmail account, willen we er zeker van zijn dat de bestelling inderdaad geplaatst is door de eigenaar van het PayPal of Klarna account.
In dat soort gevallen, en zeker bij Iphones of grafische kaarten, nemen wij dan contact op via het aan de betaalmethode gekoppelde emailadres.
Tenslotte kan het uiteraard voorkomen dat er vertraging is ontstaan bij de bezorger. Dat gebeurt gelukkig vrij zelden.
Proshop
AlgemeenNa goede reviews hier op Tweakers heb ik 3 Nest rookmelders gekocht. Bestelproces ging heel vlot. Door Proshop wordt je dmv Nederlandse e-mails op de hoogte gehouden van het leverproces. Producten waren binnen een week bezorgt..
Helaas bleken het oude rookmelders te zijn van meer dan 3 jaar oud. Wetende dat deze rookmelders een levensduur hebben van 10 jaar na productiedatum en 90 euro per stuk kosten is dat niet acceptabel. Ik heb een klacht neergelegd bij Proshop en wacht op een reactie. Vandaar dat ik klantenservice nog niet beoordeeld heb.
Verzending is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Verzending naar huisadres door DPD (8,99). Je hebt de keuze om het thuis op een centrale plek te laten bezorgen (laatste is 2 euro goedkoper)
Beste Houthak,
Bedankt voor je review. Indien je klachten hebt over producten die je hebt ontvangen, kan je een RMA-verzoek indienen en de producten opsturen. Zolang je de producten niet opstuurt, en de klantenservice niet direct via email of telefoon contacteert, zal je geen reactie krijgen.
We hopen dat we je alsnog spoedig kunnen helpen.
Proshop
AlgemeenDell Ultrasharp U4025QW besteld op zaterdag 26 juli en ontvangen op woensdag 1 augustus. Beeldscherm was scherp geprijsd. Bestellen ging simpel, betaald met Visa. Met verzendkosten kwam deze op €1701.18. Status updates aangaande de bestelling per email is prima.
VerzendingWas even huiverig om zo'n groot beeldscherm vanuit Denemarken naar Nederland te laten verzenden, Het verzendlabel is op de originele Dell doos geplakt. De doos is door DPD keurig thuis afgeleverd, de live tracker van DPD klopt vrij aardig en de doos heeft de reis ongeschonden doorstaan. Het beeldscherm werkt perfect. Communicatie is trouwens gewoon keurig in het Nederlands, zowel Proshop als ook DPD.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat alles goed is gegaan, en we hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenIk zocht naar een CyberPower UPS (CyberPower VP1600ELCD 1600VA / 960W met 5x Schuko-uitgang), omdat deze met mijn Synology zou werken en via de PriceWatch kwam ik bij ProShop.nl uit.
Tot mijn verbazing was dit geen Nederlandse shop maar een Deense, maar omdat ik goede reviews las, heb ik daar toch besteld en in mijn achterhoofd rekening houdend met een wat lastiger retour proces, indien nodig.
Tot nu toe nog niet nodig in ieder geval.
Redelijk snel ontvangen met DPD, uiteraard duurt dit iets langer dan met een NL-shop, maar zeer acceptabel.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent. Wij leveren inderdaad uit Denemarken. Indien je een retour wil aanmelden, kan dat gemakkelijk via je klantaccount. Wanneer je product dan weer terug is, ontvang je een terugbetaling. Voor vragen mag je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Proshop
AlgemeenDeze winkel heeft regelmatig prima aanbiedingen. Verzenden duurt iets langer en kan soms gratis zijn maar soms ook 7 euro.
Soms zou ik een aanschaf willen combineren maar de site is niet erg zoek-vriendelijk.
Net als altijd wel helemaal tevreden met de aanschaf en verzending.
Geen ervaring met de helpdesk.
Verzenden via deze shop kan een dagje langer duren doordat het uit Denemarken moet komen, maar dat is voor mij geen enkel probleem. Wel lastig is dat je soms best hoge verzendkosten moet betalen en soms is het gratis. Ik heb er nog geen patroon in kunnen ontdekken.
Beste Keuringsdienst,
Bedankt voor je review.
We stellen feedback van onze klanten erg op prijs.
Wat de verzendkosten betreft hebben we vooralsnog geen vaste grens betreffende"bestel voor x aantal euro voor gratis verzending".
Wat bijvoorbeeld Samsung producten betreft wordt vaak gratis verzending aangeboden wanneer je als klant kiest voor bezorging bij een DPD afhaalpunt. Deze producten ontvangen we over het algemeen direct van Samsung en dat is dan een afspraak die we met hen hebben.
Op dit moment bieden wij drie verzendopties:
Thuisbezorging met DPD voor €9,99
Bezorging bij een DPD afhaalpunt voor €6,99
Thuisbezorging met PostNL voor €4,99
Laatstgenoemde is voornamelijk van toepassing bij kleinere en goedkopere producten zoals bijvoorbeeld een adapter voor je smartphone.
Wat je opmerking over de zoekfuncties betreft zijn we erg benieuwd naar input wat we zouden kunnen verbeteren.
Je bent in verband daarmee van harte welkom om contact met ons op te nemen.
Proshop
AlgemeenGoed assortiment met aantrekkelijke prijzen. Ik moest helaas een item terugsturen, dit werd snel en netjes afgewikkeld en terugbetaald.
VerzendingLevering zoals je kan verwachten, tijdig, goed verpakt en te volgen.
KlantenserviceAfwikkeling teruggestuurd artikel (1 van de 3) verliep zonder problemen.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Proshop
AlgemeenLenovo M9 tablet besteld is de actie. mooie prijs vergeleken met de concurrentie.
Duidelijke site en goede prijzen. Aanrader als webwinkel
Pakket was goed verpakt. Levering duurde 5 dagen (maar weekend zat er tussen)
dus netjes optijd.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review, en we hopen dat je tevreden bent met onze bestelling.
Proshop
AlgemeenHeldere website met mooie aanbiedingen.
Bestelproces eenvoudig, snelle verzending en bestelling goed te volgen
Daarnaast mooie prijs kwaliteit.
Snelle levering. Goed te volgen via track and trace.
Goed en stevig verpakt.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenProshop was de goedkoopste, inclusief verzendkosten, voor de HDD die ik wilde.
En het was op voorraad.
Verder een duidelijke site. Makkelijk te bestellen.
Via DPD afgeleverd bij een afhaalpunt.
DPD is soms hit and miss, maar deze keer prima.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je zo'n goede ervaring hebt gehad, en hopen je weer te zien.
Proshop
AlgemeenProduct was onderweg zoek geraakt. Daar kon proshop natuurlijk niks aan doen. Ze hebben het keurig afgehandeld en gelijk geld terug betaald.
VerzendingKwam niet aan, maar was wel snel verstuurd en goed opgelost.
KlantenserviceKlantenservice was vriendelijk, reageerde snel en betaalde gelijk terug toen ik meldde dat het pakketje bij bezorging ergens in het magazijn bleef hangen.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Helaas komt het soms voor dat er iets misgaat bij de bezorging. Desondanks zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen.
Proshop
AlgemeenGewoon tijdig ontvangen, prijzen waren beter dan bol.com
Erg tevreden over de producten, de koptelefoons waren duurder dan die van de action, maar gaan beiden ook al veel langer mee.
Prima verpakt, verpakking boeit me niet.
Hoeveel woorden heb ik nodig om een normale webshop te beschrijven?
Beste Nystran,
Bedankt voor je review.
Bij Proshop streven we ernaar onze klanten de beste prijzen te kunnen bieden, en we zijn blij om te horen dat we daar in ieder geval deels in geslaagd zijn.
We wensen je veel plezier met je bestelling.
Proshop
AlgemeenSpullen komen duidelijk, goed verpakt, netjes en onbeschadigd aan. Zonder enige problemen en bezorger was vriendelijk en duidelijk.
VerzendingLevering op tijd zonder vertraging, je krijgt ook een mail met direct de link naar de verzendcode en een real-time tracking pagina. Het pakket wordt verzonden met dpd. Prima en duidelijk bedrijf.
Beste BytePunk,
Bedankt voor je review.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het verloop van je bestelling.
Mhct je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Veel plezier met je bestelling.
Proshop
AlgemeenInmiddels al 2 voedingen en een RGB case fan besteld bij Proshop en deze zijn allen keurig binnengekomen binnen de gestelde levertijd.
Geen ervaring met de klantenservice, maar met die 12 jaar garantie van Seasonic hoop ik dit ook niet nodig te hebben.
Geen opvulling in de doos, die overigens wel perfect de productdoos omsloot.
De voedingen zijn in eigen doos voorzien van een flinke laag schuim, dus ergens snap ik de besparing op allerlei extra verpakkingsmateriaal wel want dit is voldoende gebleken.
Beste Specter06,
Bedankt voor je review.
Wat de verpakking betreft is ons magazijn vrijwel volledig geautomatiseerd.
Het merendeel van onze producten wordt automatisch verpakt door een robot die een 3D scan maakt van het product en de kartonnen verpakking op basis van deze scan berekent. Hierdoor kunnen we besparen op verpakkingsmateriaal wat beter is voor het milieu.
Daarnaast hebben we tevens medewerkers die producten handmatig verpakken die te groot zijn voor deze robot of wanneer de bestelling bestaat uit meerdere producten die niet allemaal in één doos passen.
Je bent altijd van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice wanneer je vragen of problemen hebt.
Proshop
AlgemeenOp zakelijke bestelling GEEN RETOURMOGELIJKHEID.
Ik heb een bestelling gedaan en laten bezorgen bij mij werk. Bij ontvangst blijkt dat ik het verkeerde besteld heb (het onderdeel hoort bij een ander model stofzuiger). Netjes retour aangevraagd, maar PROSHOP weigert om het ongebruikte onderdeel (in verpakking) terug te nemen om dat het een zakelijke bestelling is.
Dus ik zit nu met een product dat ik niet kan retourneren en de prullenbak ik mag gooien.
Bijzonder slechte service.
WAARSCHUWING: NIET ZAKELIJK BIJ DEZE PARTIJ KOPEN WANT ZE NEMEN NIETS TERUG!
Leveren kunnen ze wel, retourneren mag niet (omdat het een zakelijke bestelling is)!
KlantenserviceOp zakelijke bestelling GEEN RETOURMOGELIJKHEID.
Beste JohnF69,
Bedankt voor je review.
We betreuren dat je niet tevreden bent met de afhandeling van je aanvraag.
Het is zo dat er inderdaad voor zakelijke klanten in principe geen herroepingsrecht geldt. Dit staat in onze algemene voorwaarden en de kamer van koophandel bevestigd dat dit over het algemeen van toepassing is voor zakelijke aankopen en dus niet alleen bij ons.
Het is overigens niet zo dat wij per definitie geen producten terugnemen van zakelijke klanten wanneer zij contact met ons opnemen. Dat hebben we je ook uitgelegd in onze correspondentie.
We bekijken van geval tot geval of we een uitzondering kunnen maken, maar in jouw geval was dit niet mogelijk.
Proshop
AlgemeenHet was een verrassing dat de monitor die ik bestelde voor mijn kameraad uit Denemarken moest komen, had ik niet verwacht, misschien wel iets voor en volgende besteller om er rekening mee te houden dat het een paar dagen langer duurt voor je bestelling er is, voor hem geen probleem en dat moet dan maar Eerst de monitor besteld bij bol dot com maar daarop ontving mijn kameraad 2 doosjes Unox Noodles dat gamet niet zo makkelijk (met een cadeaubon die je dus gewoon uit eigen zak betaald) . Daarop de monitor bij deze shop besteld. Ook omdat de monitor bij diezelfde bol gewoon opeens 50 euro duurder was.
Prima!
Prima aangekomen, lichte beschadiging aan de buitendoos, maar geen probleem met de functionaliteit van de monitor
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. We versturen inderdaad uit Denemarken, en vandaar dat het soms iets langer kan duren. Indien er schade is aan je pakket of product, mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken wat we kunnen betekenen.
Proshop
AlgemeenBBQ besteld die zwaar beschadigd aankwam. Vervolgens teruggestuurd en door klantenservice toegezegd gekregen dat het aankoopbedrag wordt teruggestort. Door een fout bij Proshop sturen ze nu toch een nwe bbq en moet ik eerst de bezorging weigeren en krijg ik mijn geld niet terug voor de nwe (ongevraagde) bbq terug is. Niet netjes!
VerzendingBBQ besteld die zwaar beschadigd aankwam. Moest eerst allerlei fotos maken voor ze akkoord gingen met retourzenden.
KlantenserviceBBQ besteld die zwaar beschadigd aankwam. Vervolgens teruggestuurd en door klantenservice toegezegd gekregen dat het aankoopbedrag wordt teruggestort. Door een fout bij Proshop sturen ze nu toch een nwe bbq en moet ik eerst de bezorging weigeren en krijg ik mijn geld niet terug voor de nwe (ongevraagde) bbq terug is. Aangegeven dat ik het niet netjes vind dat ze zelf fouten maken, maar de klant laten opdraaien voor de gevolgen. Ik kon mijn klacht nog neerleggen bij hun klachtenafdeling, maar dat was de klantenservice zelf dus ze bleven bij hun standpunt.
AlgemeenPrima levering, niet dezelfde dag maar wel binnen de verwachtte bezorgmoment. Product ook goed ontvangen
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Omdat wij vanuit Denemarken leveren, kunnen wij niet dezelfde dag nog leveren, maar meestal wel binnen 2-3 werkdagen.
We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenIk heb hier een monitor besteld. Deze is in goede orde ontvangen, met duidelijke communicatie.
VerzendingVia DPD verstuurd en op tijd geleverd, niets op aan te merken.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review, en we hopen dat je blij bent met je bestelling.