Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEnkel goede ervaringen mee. Ze staan scherp in de markt en de leveringen (vanaf 2022, 3 bestellingen) zijn altijd prima en op tijd.
VerzendingHele proces verliep soepel en op tijd. Tot zoverre geen klachten over de verzendingen.
AlgemeenWe hadden 2 CPU's gekocht waarbij met een grote banner bovenaan de pagina stond dat BF6 game inbegrepen zou zijn, maar deze weigeren ze te geven.
De CPU's waren slecht verpakt waarvan 1 los gewoon uit de verpakking was gevallen en los in de doos was gekomen. Ik moet nog testen of die werkt, of die gaat misschien beter gewoon retour.
Reactie op ProShop: Proshop zegt dat ze al door de voorraad waren, maar de promotie stond pas een uur of 2-3 online op het moment van het plaatsen van de bestelling en er stond bovendien met grote banners overal dat de promo van 25-08-2025 tot 14-09-2025 zou duren. Overigens zijn we ook niet per e-mail geïnformeerd dat ze door de voorraad waren.
Levering duurde ruim 3 weken in plaats van de beloofde 7-10 dagen.
KlantenserviceReageert na 2 dagen en zegt simpelweg dat de CPU niet in aanmerking zou komen, ondanks dat er een grote banner bovenaan stond. Volgens hun eigen website en de Intel Redemption pagina komt de CPU echter wel in aanmerking.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. De tray/OEM CPU's die je hebt gekocht, komen niet in aanmerking voor gamebundels. De CPU was wel in de aanbieding wat betreft prijs, maar dus niet wat betreft een bijkomende gamelicentie. Alleen de boxed CPU's komen hiervoor in aanmerking.
Helaas was je bestelling verder vertraagd, waardoor je hem inderdaad pas later dan verwacht hebt ontvangen.
Groet, Proshop
AlgemeenDozenschuiver met concurrerende prijzen, prima service en snelle verzending. Bestellingen komen altijd op tijd aan, en zijn naar behoren verpakt. Niet heel veel op aan te merken verder.
AlgemeenWebshop heeft prima prijzen soms lager dan vergelijkbare shops. Levering vannuit Denemarken is snel, helaas wel via DPD. Klantenservice is voldoende, maar mis communicatie naar de klant over status van een retour. Geen melding gekregen dat mijn pakket aangekomen is en de T&T van DPD heeft mij in de steek gelaten waardoor ik het gevoel had dat mijn pakket verloren was. Deze bleek dus al wel bij Proshop te zijn.
Retour naar pakketshop sturen is ook wel vervelend. Vooral als orginele bestelling naar eigen adres gestuurd is. (Betreft een monitor dus het zou dan wel fijn zijn dat ik deze zelf kan ontvangen ipv een pakketshop).
Verzending via DPD. Deze laat het nog soms van zich weten. Verzending prijzig maar voor verzending uit Denemarken snel genoeg. Wel jammer dat retour naar pakketshop automatisch is gestuurd, gelukkig niet naar een automaat want daar zou ik helemaal geen vertrouwen in hebben dat deze daar aankomt (groot pakket)
T&T was wel dezelfde dag ontvangen. Daarnaast ook geen gezeur met retourlabel aanmaken gehad.
Product was ook verzonden in eigen verpakking. Opzich voor een monitor kan ik dit wel begrijpen maar het is voor iedereen duidelijk wat het product is, dat wil je liever minder opvallend maken.
Klacht is serieus genomen (Vele subpixels in monitor defect) Helaas jammer van de weinige communicatie naar de klant. Mis daar echt meer van, proces heeft lang geduurd maar kan dit door de vingers zien aangezien er een jubileumactie was (met erg scherpe prijzen)
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Je krijgt pas bericht over een garantieclaim als deze is verwerkt door onze technische dienst. Dat kan soms pas een aantal dagen na aankomst van het pakket in het magazijn zijn. We begrijpen dat dat vervelend kan zijn. Je mag ook altijd even direct contact opnemen met onze klantenservice, om te vragen naar de status van je retourpakket. Onze medewerkers kunnen je daar dan bij helpen.
Desondanks zijn we blij te horen dat je klacht naar tevredenheid is opgelost.
Proshop
AlgemeenVia de pricewatch bij deze Deense shop uitgekomen.
Mooie prijs voor wat ik zocht, dat het iets langer duurde (2-3 werkdagen levertijd) t.o.v. een NL webshop maakte mij niet uit. Dat next-day-delivery hoeft voor mij niet zo in het algemeen.
Conform aangegeven verwachting. Niks op aan te merken, netjes track & trace ontvangen, al hecht ik ook daar geen waarde aan. Het komt, wanneer het komt. En dan zie ik wel of ik thuis ben of niet.
Voor een order van €300+ had de verzending wellicht goedkoper/gratis gemogen. €9 is wat aan de hoge kant eerlijk gezegd.
AlgemeenDe aangegeven levertijd zou ~5-8 werkdagen zijn, maar na 2 weken wachten denken ze dat het minimaal 3 weken gaat duren.
AlgemeenKreeg een price alert dat de Samsung Tab S9 die ik zocht hier voor de laagste prijs ooit te koop was. Ik kende deze webshop nog niet dus heb eerst de reviews gecheckt. Die waren redelijk goed dus ik besloot het te wagen.
Wel jammer dat ze alleen uit Denemarken verzenden waardoor de levertijd 3 dagen was. Gezien de aantrekkelijke prijs toch de moeite waard.
Bestellen en betalen was eenvoudig. Ik ontving snel een bevestiging per email en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending en status updates.
Ik koos voor verzending naar een DPD punt omdat verzending dan gratis was. 3 dagen na bestellen kon ik het daar afhalen, precies op tijd. Ik zag pas na bestellen dat mijn ophaalpunt veel slechte reviews had van mensen die voor niets langskwamen omdat de pakketten man er niet was. Maar ik had gelukkig geen enkel probleem.
De tablet was netjes verpakt. Inhoud precies zoals verwacht, nieuw met verzegeling. Werkt ook perfect!
Al met al een prima ervaring!
AlgemeenIfixit pro tech schroevendraaierset proberen te bestellen. Bestelling werd echter geannuleerd omdat ik niet door een veiligheidscheck kwam.
KlantenserviceDesgevraagd kwam mijn naam (pseudoniem) niet overeen met mijn bankrekening. Blijkbaar vind de verkoper het noodzakelijk om mijn naam te weten. Volgens mij is dit niet noodzakelijk. Als ik een schroevendraaier bij de lokale bouwmarkt koop, hoef ik me ook niet te identificeren.
AlgemeenOp 26 augustus een bestelling geplaatst voor de Honeycomb Aplha Flight Yoke die in de aanbieding was (bijna de helft van de reguliere prijs). Dit lokkertje had al een signaal moeten zijn, maar afgaande op de redelijke reviews heb ik alsnog een bestelling geplaatst. Dit met een duidelijke levertijd van 2-3 werkdagen.
De volgende dag kreeg ik een onverwachts mailtje om te bellen: bel ons asjeblieft in verband met je bestelnummer XXX.
Dezelfde dag heb ik een email gestuurd dat ik overdag aan het werk ben en het voor mij heel lastig is om even tussendoor te bellen. Of de vraag via de email gesteld zou kunnen worden, zodat ik die rustig en zsm zou kunnen beantwoorden.
De volgende dag ontvang ik de volgende reactie: We zouden de bestelling via telefonisch contact willen bevestigen vanwege een geconstateerde afwijking ten opzichte van de aan de betaalmethode gekoppelde gegevens.
Daarom willen er zeker van zijn wie de bestelling geplaatst heeft en dit uit veiligheidsoverwegingen telefonisch. bevestigd willen hebben.
Daarop heb ik gereageerd dat de bestelling klopt en dat het vrij gewoon is in het betaalverkeer dat iemand met een bepaald persoonsgegeven bestelt (partner, vriend, kennis, huisgenoot, etc.), maar dan voor iemand anders of dat iemand anders ervoor betaalt, etc. Daarom stelde ik de vraag ook over om wat uitleg over de veiligheidsoverwegingen. Daar is nimmer antwoord op gekomen, behalve dat er bijna dagelijks door mij van Proshop berichten werden ontvangen met een vertraging in de levering. Na nog een aantal malen hetzelfde bericht te hebben ontvangen om 'asjeblieft te bellen' is door Proshop na ruim 10 dagen de bestelling onverwachts geannuleerd en het betaald bedrag teruggestort.
Online bestel ik al tientallen jaren, maar heb deze vraag nog nooit in deze vorm of enige vorm die erop lijkt ontvangen. Maar ook na beantwoording daarvan nooit duidelijkheid gekregen over deze herhaalde vraag om te bellen en ivm 'veiligheidsoverwegingen'.
Voor mij in ieder geval duidelijk een webshop die je moet vermijden door de zeer aantrekkelijke prijzen (oftewel lokkertjes), vele vertragingen en uiteindelijk de annulering van de bestelling zonder duidelijke reden waardoor je met lege handen komt te staan.
Het product is nimmer verstuurd na alle emails over om telefonisch contact op te nemen en de vele emails over de vertragingen waardoor het product uiteindelijk zelfs helemaal niet meer verstuurd is en de bestelling door Proshop zonder uitleg geannuleerd is.
KlantenserviceGeen duidelijkheid gekregen over de veiligheidsoverwegingen en waarom bellen meer waarde zou hebben dan het gebruikt emailadres voor de bestelling en correspondentie.
Ook geen uitleg gekregen over de annulering en alle vertragingen, behalve een stuk standaard tekst die bij elke email werd verstuurd bij alle vertragingen.
Beste mr_amarou,
Omdat er bij de bestelling een niet bestaande naam stond en deze niet overeenkwam met de naam die aan het betaalmiddel is verbonden, hebben we je inderdaad gevraagd om telefonisch contact op te nemen.
De reden hiervoor is dat met enige regelmaat melding ontvangen van ongeautoriseerde betalingen (hoofdzakelijk bij Klarna en PayPal, maar de laatste tijd ook iDEAL) waarbij men aangeeft de bestelling niet te herkennen.
Vanwege de GDPR kan ik in deze reactie niet concreet ingaan op welke naam je bij de bestelling hebt opgegeven en op welke naam het gebruikte betaalmiddel is geregistreerd.
Daarom gebruik ik een voorbeeld.
Wanener je een bestelling plaatst onder de naam O. Leggen en een emailadres zoals order_leggen@gmail.com gebruikt, dan is het voor ons een reden om de gegevens bij de betaalmethode voor de zekerheid te checken (dat doen we bijvoorbeeld ook wanneer iemand een naam zoals Olivier B. Bommel gebruikt).
Bij deze controle is geconstateerd dat de naam bij het betaalmiddel volledig afweek, en dan willen we graag voor de zekerheid een bevestiging wie de bestelling heeft geplaatst om zowel jou als klant en onszelf te beschermen.
Dit doen we overigens ook wanneer de bestelling bijvoorbeeld is geplaatst op naam van een MyPup locatie in Amsterdam met een Proton mail, maar waarbij het betaalmiddel is gekoppeld aan bijvoorbeeld Jan Jansen met een Yahoo mail en een woonadres in Haarlem.
In ruim 99% van de gevallen stellen onze klanten het op prijs dat we hierop letten en bevestigen dan telefonisch of via email dat zij inderdaad een bestelling geplaatst hebben en geven daarbij aan welke naam er voor de bestelling gebruikt kan worden.
In onze email van 4 September hebben we je uitgelegd waarom we de bestelling op basis van de beschikbare gegevens niet konden goedkeuren, maar enkel met de bestaande naam die aan het betaalmiddel is gekoppeld.
Mvg
Proshop
AlgemeenHeb een Unifi Cloud Gateway Fiber gekocht bij Proshop. Nog nooit eerder iets bij Proshop besteld, en ik vond een bestelling bij een deens bedrijf plaatsen jammer vanwege de ecologische footprint.
Maar het prijsverschil was significant (20euro op bijna 300 euro), dus toch maar gedaan. Temeer daar de shopreviews goed waren en de website me wel vertrouwen gaf.
En dat vertrouwen hebben ze waargemaakt: de bestelling verliep soepel en zoals je mag verwachten en binnen 3 dagen had ik hem in huis.
Ze verzenden met DPD, dus dat is prima wat betreft bezorgopties (in mijn woonplaats in ieder geval). Ik heb liever PostNL, maar je kan niet alles hebben
AlgemeenHeb er een scherm van Dell gekocht. Binnen 2 dagen geleverd uit Denemarken met DPD.
VerzendingBinnen 2 dagen geleverd met DPD, niks mis mee .
AlgemeenPrima site, bestelling tot aan het betalen ging goed, maar vanaf het verzenden is er iets misgegaan.
Ook erg jammer dat ze de echte kosten voor bezorgen pas aan het einde van het bestelproces laten zien. Je ziet dan pas dat thuis bezorgen in plaats van op een pickup point 9 euro is terwijl onder het product wordt aangegeven "Goedkoopste privé verzending 6,99 €"
Di 15 juli: TWS oordopjes besteld, kleur gekozen die binnen 1-3 werkdagen leverbaar zou zijn. €8,99 verzendkosten (thuis bezorgen gekozen).
Do 17 juli: bevestiging van DPD, pakket zou tussen 11:20 en 12:20 aankomen, hierop gewacht, maar rond 11:55 gewijzigd naar "We konden je pakket niet bezorgen."
DPD gebeld: die zien geen reden waarom het pakket niet kan worden bezorgd en geen bezorgpoging.
Proshop gebeld: die geven aan dat ik DPD beter niet kan bellen en dat ik het weekend "maar even af moet wachten" Aangegeven dat het pakket nu niet thuis is bezorgd, maar dat ik hier wel extra voor heb betaald.
Vr 18 juli:
Creditnota 2 euro verzendkosten ontvangen.
Za 19 juli: oortjes ergens anders besteld. nog geen update van dpd/proshop
Zo 20 juli: andere oortjes komen binnen. nog geen update van dpd/proshop
Ma 21 juli: nog geen update van dpd/proshop
Di 22 juli: mail van proshop, nog geen update van dpd
Woe 23 juli: Pakket bezorgd bij afhaalpunt (en dus niet thuis)
Creditnota was snel gemaakt en terugbetaald. Helaas geen andere oplossing geboden dan wachten.
Update di 22 juli: "Omdat er meer dan 48 uur voorbij is, sinds je pakket voor het laatst gescand is, hebben we het pakket als vermist gemeld bij de bezorger. Deze krijgt nu 48 uur (in werkdagen) de tijd om je pakket te lokaliseren.
Mocht je a.s. donderdag nog steeds geen pakket hebben ontvangen, of geen update in de track&trace zien, wil je dan weer contact met ons opnemen? Dat mag door middel van een reactie op deze mail, of een telefoontje."
@ reactie van Proshop hieronder:
"Bedankt voor je bericht. Je hebt problemen met de levering gemeld via de telefoon, en toen hadden we gevraagd of je na het weekend contact kon opnemen, als je nog niets had gehoord over waar je je pakket kon ophalen. Wij hebben hier niets meer van je over gehoord.
Na het weekend hebben wij zelf voor jou melding gemaakt bij DPD, omdat het voor ons ook onduidelijk was of en waar je je pakket kon ophalen. Hier hebben wij geen reactie op gekregen, en uiteindelijk is de melding gesloten, omdat er stond dat je het hebt opgehaald. Al hebben we niets meer van je vernomen na het telefoongesprek, het spijt ons te horen als je dit geen goede service vindt,"
Ma 21 Juli, 16:54 na het weekend via de mail gereageerd dus de opmerking dat ik niet gereageerd zou hebben is onzin (ik ging er vanuit dat de mail van 22 Juli als reactie was op deze mail)
Imo is het van de zotte om 9 euro te betalen voor verzending en vervolgens
- een morgen thuis te blijven voor niks
- dpd te bellen (die niks kunnen betekenen)
- jullie te bellen
- jullie te mailen om de verzendkosten terug te krijgen
- jullie na het weekend nog eens mailen
Ik snap ook niet wat het nut is van na het weekend contact opnemen als jullie de status van de bestelling zelf in kunnen zien.
Betreft geen reactie ontvangen op de melding die jullie hebben gedaan bij DPD:
Jullie geven zelf aan "Mocht je a.s. donderdag nog steeds geen pakket hebben ontvangen, of geen update in de track&trace zien, wil je dan weer contact met ons opnemen?"
Wo 23 jul, 09:32 mail ontvangen van DPD dat ik het pakket op kon halen dus logisch dat ik daar niet op heb gereageerd?
erg jammer, -1
Beste Djesse,
Proshop
AlgemeenUAG Plasma case besteld(slechts €20,-) welke werd geadverteerd als zijnde voor de iPhone 16 Pro Max.
Toen ik eenmaal het pakketje binnen had bleek het de case voor het kleinere broertje te zijn, de 16 Pro.
Dit paste dus niet en heb aan de hand hier van meerdere emails gestuurd met de vraag of dit 1 op 1 om te wisselen was voor dezelfde case maar dan voor de juiste telefoon.
Dit is blijkbaar onmogelijk want er werd mij verteld dat ik deze case eerst moest retourneren(kosten; 9,99) en een aparte order moest plaatsen voor de juiste case.
Gigantisch omslachtig voor een telefoonhoesje als je het mij vraagt.
Eindstand; ik zit opgescheept met een case voor een telefoon die ik niet heb, retourneren had me 50% van het bedrag gekost dus dat was de moeite al helemaal niet waard en er word simpelweg geen hulp/oplossing geboden in het geval dat je hier naar vraagt.
Goede prijzen
Goede verzending
Maar de (klanten)service is echt om te janken, beetje jammer.
Bestelling was snel gemaakt en relatief snel binnen, gezien het uit Denemarken moest komen.
Al kwam het product in een bijzonder grote doos(het ging om een UAG Plasma case voor een iPhone)
Klacht is niet opgelost en het is niet de moeite(of het geld) waard om hier nog langer energie aan te besteden.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je klacht zo is behandeld. Als er een fout in onze productbeschrijving heeft gestaan, hoef jij daar als klant in principe niet voor op te draaien. Een gratis omruil zou dan mogelijk moeten zijn.
Ik wil je vragen nogmaals contact op te nemen, zodat we je klacht opnieuw in behandeling kunnen nemen. We kunnen dan proberen het naar tevredenheid voor je op te lossen.
Proshop
AlgemeenZoals vaker aangegeven is het een shop in Denemarken. De levertijd is wat langer maar acceptabel en netjes aangegeven. Ze bieden een aantal producten die niet of moeilijk verkrijgbaar zijn bij Nederlandse retailers. Op het moment van schrijven is dit de 2e keer dat ik geen andere keus had om hier te bestellen, en tot nu toe is het goed bevallen.
Zou ik hier weer bestellen? Enerzijds ja, vooral als Nederlandse retailers het product niet hebben en Proshop wel. Anderzijds weet ik het niet. Ze zouden competitief geprijst moeten zijn wil ik het overwegen. Dat heeft puur te maken met garanties en retouren. Dat is vanzelfsprekend makkelijker met een Nederlandse retailer.
Ik ben erg blij dat Proshop in de Pricewatch staat!
Producten waren tot nu toe altijd goed verpakt en verzonden met DPD. DPD is over het algemeen snel, al duurt het wat langer als er een weekend overheen gaat. Shop doet echter wat ze beloofd, en de bestelde producten waren altijd dezelfde dag overgedragen aan DPD. De verzendkosten zijn ook zeer acceptabel. Minder dan een tientje. De geadverteerde verzendkosten hier in de Pricewatch zijn echter wel de prijzen voor afleveren naar een afhaallocatie i.p.v. thuisbezorging.
AlgemeenDuidelijke site, kosten waren duidelijk vermeld met het btw percentage apart. Betaling ging snel en zonder problemen.
Door middel van Tweakers op deze site gekomen doordat deze site het goedkoopste was voor het product wat ik zocht.
Binnen 2 dagen binnen via DPD bij een afhaalpunt terwijl ze in de mail 4/5 dagen aan hadden gegeven. Dit terwijl het bedrijf in Denemarken zit is heel snel en netjes.
AlgemeenIk had bij Proshop een mooie aanbieding gezien voor een PC behuizing die ik toevallig al lang wilde hebben. Binnen een aantal uren na een prijsalert (100 korting ten opzichte van gewone prijs van deze behuizing) van Tweakers heb ik mijn bestelling geplaatst en volledig betaald.
2 dagen later krijg ik te horen dat dit toch niet op voorraad is, en of ik interesse heb in een andere behuizing. Nee, dat had ik niet.
Heb wel mijn geld sneller terug gehad dan de terugkoppeling dat deze behuizing toch niet op voorraad was, dus daarvoor een plusje. Voel me wel een beetje binnengelokt, want een andere webshop heeft dit precies hetzelfde truc uitgehaald met deze behuizing een paar dagen geleden. Dus hier ga ik niet snel meer bestellen. Jammer!
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Helaas komt het soms voor dat een besteld product toch niet meer geleverd kan worden door de leverancier, of dat het product door een systeemfout beschikbaar voor verkoop is geworden, terwijl we het uberhaupt niet hebben. In dat soort gevallen zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
Het spijt ons dat je dit hebt moeten meemaken.
Proshop
AlgemeenProdcuten die ik wilde waren hier het goedkoopst en kon alles makkelijk vinden. Betaling ging ook gemakkelijk.
VerzendingLevering was op tijd, verzending wat is een box die goed verpakt was.
KlantenserviceHad per ongeluk een verkeerd product besteld en het juiste hadden ze niet in voorraad. Dit product dus maar bij een andere wikel besteld omdat ik het meteen moest hebben. In de zending zaten meerdere producten en die waren wel oke overigens. Kon het helaas ook niet omruilen en voor de meerprijs het juiste product bestellen helaas. Nee dit verkeerde moet weer helemaal eerst teruggestuurd worden en dan hopen dat ik mijn geld terugkrijg.
Ik had het al opgemerkt voordat de zending op weg was en hun gemaild maar het kon niet. Dan kan ik niet anders dan de waardering als voldoende anders was het wellicht wel uitstekend. Beetje jammer weer want nu moet ik de verzendkosten dus weer ophoesten terwijl als het gewoon omgeruild kon worden kan het in 1 keer gereld worden.
Dusja dan maar opgestuurd.... Denken niet echt aan de klant dus.... Want andere winkels kunnen dit wel aangezien ik dit product per ongeluk verkeerd besteld heb.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wanneer je een verkeerd product besteld hebt, kunnen wij niet eerst het juiste product toesturen voordat we het verkeerde product hebben ontvangen (tenzij je vooruitbetaalt voor het juiste product). Het spijt ons te horen als je het hier niet mee eens bent.
Desondanks hopen we je nog een keer te zien in onze webshop.
Proshop
AlgemeenHele overzichtelijke website en zeer snelle verzending. De verpakking was ook dik in orde. Niets te klagen dus!
VerzendingOok al zit het bedrijf in Denemarken, het pakket was na 2 dagen al in huis.
AlgemeenIk krijg een track en trace in het Deens die na het vertalen zegt dat het bezorgd is op een afhaalpunt maar niet waar????
Bespaar jezelf de hoofdpijn en betaal 5-10 euro meer bij een concurrent waar je je pakketjes wel krijgt of duidelijke communicatie heeft waar je pakketje op te halen valt.
Afgeleverd bij een afhaalpunt maar niet aangegeven waar, verder is de track en trace in het Deens.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Als je voor een PostNL-pakket hebt gekozen, staan er in de bestelbevestiging met trackingcode instructies over hoe je je pakket kan volgen. Je kan de trackingcode invullen bij PostNL, en zo zien waar je pakket klaar ligt voor afhalen.
Mocht je hier hulp nodig bij hebben, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Proshop
AlgemeenWaardeloos. Defecte monitor ontvangen maar ik ben mijn geld kwijt, "want leveringsvoorwaarden." Ik ben op zeer onredelijke wijze genaaid door de kleine lettertjes.
KlantenserviceIk kreeg een defecte monitor toegezonden waarvan 1/4 van het beeld dood was. Ook ontbrak de monitorvoet. Ik heb tijdig gereclameerd, maar door vakantie niet snel genoeg naar hun zin voldaan aan het verzoek om foto's te sturen. Die foto's waren nergens voor nodig overigens. Het ding was overduidelijk totaal defect zoals ik al duidelijk in woorden beschreven had.
Vervolgens kon ik naar mijn geld fluiten omdat ik te laat gereageerd had en niet aan de belachelijke regeltjes in hun leveringsvoorwaarden voldaan zou hebben.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Je hebt de transportschade te laat gemeld; in onze algemene voorwaarden, waarmee je akkoord bent gegaan bij de aankoop, staat dat dit binnen max. 5 dagen moet worden gemeld. Omdat dat niet is gebeurd, kunnen we je niet verder helpen met je claim.