Update.nl

Gebruikers over webshop Update.nl

Website is modern en gebruiksvriendelijk. Verzending was binnen een paar uur gereed en keurig op tijd. Klantenservice heeft me ook netjes geholpen.
Het is fijn dat je gratis met Paypal kunt betalen.

Heel stevig verpakt in kartonnen doos met veel opvulmateriaal.

Bij het retour sturen is het een nadeel dat het dichtsbijzijnde DPD punt helemaal aan de andere kant van de stad is.

Retour aangevraagd, en kreeg snel een gratis retourlabel.

Prima online winkel die het type DDR3-geheugen had voor mijn oudere pc en uitgebreide informatie verstrekte. Betaalproces makkelijk via Ideal.

Chauffeur van (prima) vervoerder TransMissionBV kon mijn woning in splinternieuwe wijk in eerste instantie niet vinden. Via centrale tel.nummers uitgewisseld. Chauffeur uitgelegd waar ik zat. Even later geleverd.

Wilde van tevoren wel eerst weten of dit DDR3-geheugen werkelijk de juiste was voor mijn oudere pc. Via mail snelle en goede communicatie en uitleg, dus daarna besteld.
Wegens kerstdrukte later geleverd dan gepland, maar daar kon Update.nl niets aan doen.

Alles prima: prijs OK (de goedkoopste), levertijd OK (1 dag).
Verpakking van (gerecycled) papier, geen onnodige kunststoffen.

Levertijd OK - één dag, zelfs op de vrijdag voor de kerst.

Overzichtelijke site, maakt beloftes waar! De optie voor avondlevering maakt het al helemaal goed. Ze verstuurden in mijn geval mijn moederbord via Redjepakketje, had er nog nooit van gehoord, maar ook dit blijkt top te zijn, de tijd wiebelde wat maar dat kan ook met de december drukte hebben te maken!

Snelle levering, snelle retourverwerking en goede support. Betaling met Paypal zonder extra kosten. Gratis verzonden.

Eind van de dag een bestelling gedaan, welke de volgende ochtend al geleverd werd. Netjes verpakt.

Product was niet naar verwachting, dus ik wilde het retourneren. Klantenservice reageert snel. Retourlabel gelijk ontvangen.
Product teruggestuurd en binnen enkele dagen het volledige bedrag terug op Paypal.

Prima shop. Scherpe prijzen en duidelijke website. Supersnelle verzending.
Verzonden binnen de aangegeven termijn en netjes op tijd aangekomen.

Supersnelle verzending.
Verzonden binnen de aangegeven termijn en netjes op tijd aangekomen.

Bestellen en betalen ging prima, zoals je mag verwachten. Website was duidelijk en snel. rijs erg goed.

De bestelling werd verzonden met DPD. Dat was een drama. Nooit aangekomen. Gebeld en gemaild met DPD. Moest van DPD Update benaderen om de boel vlot te trekken. Geen resultaat met DPD.

Kwam razendsnel in contact met Sybrand die DPD heeft benaderd. Dat leverde niks op. Update heeft een nieuwe geheugenkaart gestuurd. Goede service van Update. DPD geen beste beurt.

Via de Tweakers Pricewatch gezocht en update.nl had de laagste prijs voor deze switch en een goede winkelbeoordeling.

Zeer goed ingepakt en de volgende dag geleverd.

Plezierig dat er zonder extra kosten ‘s avonds bezorgd kon worden. De bezorging was geheel volgens afspraak.

Snel geleverd en in vergelijking met andere sites goedkoper. Netjes verpakt. Kom hier zeker weer.

Snel geleverd. Goed verpakt

Overzicht, bestelproces, en betaling allemaal prima.

Verder heb ik niks te melden maar ik moet meer woorden gebruiken ;)

Goede communicatie over verzending, en volgende dag geleverd zoals aangegeven.

Via de tweakers pricewatch terecht gekomen bij de Update.nl winkel. Duidelijke site en bestelling was snel en makkelijk geplaatst.

Het pakket is via DPD geleverd, netjes binnen het aangegeven tijdsvenster van 1 uur. :)
Product was heel goed en degelijk ingepakt, ondanks dat het eigenlijk ook met een brievenbus pakketje had gekund.

Beste Rob,

Dank je voor je feedback. Zou je ons een mailtje kunnen sturen met je ordernummer en vermelding van je Tweakers gebruikersnaam, dan ga ik kijken welk product dit was en of wij ons qua verzending hier in kunnen verbeteren.

Met vriendelijk groet,
Update.nl
info@update.nl

Ik wilde een harde schijf vervangen in een NAS waar dat in principe niet mogelijk was. Na dit bij de klantenservice te hebben voorgelegd, kreeg ik een persoonlijk antwoord, waarin ze aangeven dat ze niet met zekerheid kunnen zeggen dat deze schijf gaat werken. In geval van problemen kon de schijf zonder problemen teruggestuurd worden. Top!

De schijf werkte trouwens prima :)

Prima en snelle levering via DPD

Het product dat ik wilde hebben was hier op het moment het goedkoopst. De bestelling, betaling en verzending gingen allemaal zoals het hoort.

Met Redje pakketje zelfs een mail met een bezorg tijdvak van een half uur begin van de avond. Helemaal goed!

Duidelijke website met goede voorraadindicatie.

Levering was op tijd, prettige bezorgservice via redmijnpakketje (half uur tijdsindicatie en op tijd)

Het product wordt keurig geleverd. Echter niet op basis van de de voorgestelde informatie die wordt verstrekt. "Voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis." Dit staat zowel op Tweakers als bij het product bij Update. Maar alleen als je een hogere bezorgkosten selecteert. De prijs die getoond wordt op Tweakers houdt hier geen rekening mee. Ik heb dit te laat gezien en moest dus een dag extra wachten. Niet overkomelijk maar wel vervelend in mijn geval.

Product is netjes verpakt en product heeft geen kans om beschadigd te raken in het transport.

Ze waren het goedkoopst (Logitech G603) en ik had nog nooit eerder van ze gehoord, maar de ervaring was prima. Grootste verrassing was dat avondbezorging dezelfde dag mogelijk was zonder extra kosten.

Zoals eerder aangegeven werd het dezelfde dag al 's avonds bezorgd (via Red Je Pakketje), met een goede indicatie van wanneer de bezorger zou aankomen (venster van ca. half uur en ruim nadat ik terug van m'n werk was, dus goed in te plannen).

De website werkt goed, ik kon het product dat ik zocht makkelijk vinden. Ik plaatste de bestelling op zaterdag en kon er voor kiezen om het maandagavond te laten bezorgen. Dit vond ik erg fijn aangezien ik overdag niet altijd thuis ben. Dit kostte verder niets extra!

Het product was goed verpakt en de levering is verzorgd zoals afgesproken.

Duidelijke site met eerlijke (naar consument toe) voorwaarden. Het is "modern" om voorwaarden eerlijk op te stellen en duidelijk te communiceren maar veel hardware webwinkels laten hier een steek vallen. Update.nl doet dit [ruim bovengemiddeld] goed.

(Gratis) verzending met bezorging op de dag zelf. Live status updates over leveringstijdvak!

Zoals verwacht is een en ander netjes de volgende dag op het afgesrpoken adres geleverd. Geen verrassingen

Scorekaart voor Update.nl