Gebruikers over webshop Update.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEasy and quick ordering, very informative messaging. Very fast delivery, the item price was met korting. Both mouse and WiFi access point are working very well.
AlgemeenDe website geeft een duidelijk en actueel overzicht van de producten die op voorraad zijn. Gewoon met exacte aantallen. Overzichtelijke website, je vindt snel wat je nodig hebt en als je meer informatie van de spullen wilt, kun je altijd de site van de producent nazoeken.
Verschillende betaalmogelijkheden (bank, paypal, credit card etc) werkt ook goed en (volgens mij) gratis.
Snelle levering van de spullen. Via allerlei links word je op de hoogte gehouden van de status van levering. Degelijk verpakt. Alleen de gevraagde handtekening voor ontvangst hoeft tegenwoordig blijkbaar niet meer, maar dat kan ook met corona te maken hebben.
AlgemeenGeschikte lui achter deze shop. Goede aanbiedingen met snelle verzending en goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
VerzendingSnelle verzendingen en goed verpakt, niks op aan te merken.
AlgemeenDe eerste keer dat ik hier heb besteld en dat bleek een prima ervaring. dus zal hier zeker nog eens bestellen.
AlgemeenSnelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Scherpe prijzen. Eerste ervaring maar worden er vast meer.
AlgemeenIk ben zeer tevreden, goede prijs, gratis verzending vanaf een laag totaalbedrag en snel geleverd, wat meer kan je wensen.
AlgemeenOverzichtelijk, lage prijzen en snel geleverd.
Een heel kleine opmerking, Ik had 2 exact dezelfde geheugen modules besteld maar 2 verschillende (fysiek qua layout) geleverd kreeg. Dit lag niet aan update.nl maar aan de fabrikant wat beide modules hadden het zelfde SKU. Waarschijnlijk net 'pech' gehad bij het picken van de order en ook ik zag het pas nadat ik de 2e module uit de verpakking haalde. Gelukkig werkte het wel probleemloos samen.
Oftewel, @update.nl, deze 'opmerking' graag doorgeven aan de leverancier/fabrikant.
De volgende dag binnen zoals beloofd. Uiteraard afhankelijk van PostNL voor de levering maar toch fijn dat het gelukt is.
AlgemeenGoed geprijst (2 geheugenstickjes), snel verzonden, goed verpakt, duidelijke website, en gratis verzending boven 50 euro, wat wil je nog meer.
(Dit is mijn eerste bestelling bij deze webshop)
AlgemeenGewoon een prima bedrijf. Scherp geprijst en ze leveren altijd op tijd.
We bestellen er al jaren, ze zijn gewoon heel betrouwbaar.
Altijd leveren ze de volgende dag, chapeau!
AlgemeenRetourproduct verkocht als nieuw. Ondanks prima staat, toch graag geweten. Slordigheid omtrent gevoelige gegevens (retourformulier zat nog in het doosje).
VerzendingPrima verpakt, en met milieuvriendelijker materiaal dan gewoonlijk. Volgende dag geleverd.
KlantenserviceEerste e-mail waarschijnlijk tussen de vingers geglipt, anders kan de reactietijd beter (ookal is het "we zijn ermee bezig"). Auto-reply van systeem dat een mail succesvol ontvangen is, en in behandeling is, zou fijn zijn. M.b.t. bovengenoemde foutje, voel ik mij uit de correspondentie niet echt begrepen.
Algemeenna 18:00uur besteld, volgende dag netjes bezorgd. goeie prijs voor de producten. Bij goeie prijs van producten wellicht dat ik volgende keer weer bestel.
Verzendinggoed verpakt, zoals het hoort
AlgemeenCorrecte en snelle service.
Een échte aanrader.
Bij prijsvergelijkingen kwam deze site er als goedkoopste uit!
Super snelle verzending en veilig verpakt!!
AlgemeenPrijs was in orde, reviews waren goed en gekochte onderdelen(PC) waren direct verzonden. Website is overzichtelijk en snel door te zoeken.
VerzendingSnel verzonden, goed verpakt.
AlgemeenFijne webshop, goede product prijs, normale verzendkosten en een snelle levering, dus ik ben heel te vreden.
VerzendingSnel
AlgemeenOmdat ik geen creditcard meer heb was ik op zoek naar normaal geprijsde Unifi Flex Mini switches. Update.nl heeft die, slechts 2,50 duurder dan rechtstreeks bij Ubiquiti, maar ruim 10 euro per stuk goedkoper dan bij de overige leveranciers in Nederland
VerzendingKeurig verpakt, en de volgende dag geleverd.
Transmission is een bedrijf wat ik nog niet kende als bezorgservice. Uitermate correcte chauffeur en netjes afgeleverd
Ik zat in mijn maag met de hoge verzendkosten, ook dacht ik dat dit de "oude"update.nl uit Groningen was. Toch maar even gebeld met ze. Keurig! Alle info en zelfs extra. Goede begeleiding bij het bestellen.
Een verademing.
AlgemeenEr wordt gewoon geleverd wat je besteld hebt. Op tijd met een goed tijdslot voor bezorging.
VerzendingOp tijd geleverd met een goed tijdslot voor bezorging.
AlgemeenHier naast een aantal andere producten een paar Cat 6 netwerkkabels besteld die werden geadverteerd als zijnde 100% koper. Toen ik deze binnenkreeg bleek het echter om CCA-rommel te gaan. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg te horen dat volgens de beschrijving van de fabrikant enkel de geleiders van de kabels van koper zijn. Dat kan zijn, maar dat blijkt niet uit de omschrijving op hun website. Update.nl suggereert met de teksten op hun website op misleidende wijze dat de kabels geheel van koper zouden zijn, ook na dit aangekaart te hebben bij de klantenservice wordt de omschrijving niet aangepast. Update.nl is hun klanten hiermee moedwillig aan het bedonderen, dit is dan ook mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.
KlantenserviceDe kabels konden geretourneerd worden, maar gezien de omslachtigheid van het retourproces en het feit dat ik daarmee onder het bedrag voor gratis verzending uit zou komen (waardoor men die alsnog in rekening zou brengen) is dit de moeite niet waard. Die paar rotcenten mogen ze houden, maar het gaat me hier om het principe. De klantenservice was snel met reageren, maar hield zich van de domme en deed geen enkele poging tot het bieden van een passende oplossing.
AlgemeenIk bestel hier regelmatig. Ze zijn vaak de goedkoopste. Wel zijn de verzendkosten hoger dan normaal. Maar als je voor een bepaald bedrag bestelt, vervallen de verzendkosten. Ook valt op dat ze niet alles kunnen leveren. Ze hebben bijvoorbeeld wel SSD's tot en met 500GB, maar niet met hogere capaciteit.
AlgemeenOm 16:00 besteld en de volgende dag in huis. Zelfs in de corona tijden! Top geregeld!
AlgemeenBetalen ging prima, alles was goed te vinden. Moest nog wat extra bestellen voor gratis bezorging.
VerzendingAlles is de volgende dag bezorgd, wat in deze tijden niet vanzelfsprekend is.