Update.nl

Gebruikers over webshop Update.nl

Snelle levering! (dezelfde dag verstuurd)
Een tip voor Update.nl: Verpak het pakketje beter zodat het product beter is beschermd tegen stoten en vallen. Mijn pakketje is gelukkig niet beschadigd geraakt :)

Verzending was heel snel en het pakketje was dezelfde dag nog verstuurd!

Eenvoudig bestelling van USB sticks en SD kaart kwam op tijd. Heel tevreden met levertijd.

Ik werd door de pricewatch netjes doorgelinked naar het juiste product op de site van Update. In de winkelwagen en klaar. Ik heb een case en een processorkoeler gekocht. Checkout ging soepel.
De zending werd gratis verzonden vanaf €50,- netjes!

Dezelfde dag verstuurd, en de volgende dag ontvangen. Helemaal prima.

+1 voor het gebruik van gesnipperd en hergebruikt karton als vulmateriaal voor de dozen!

1. Ik ontving precies wat ik besteld had.
2. Het was optijd binnen.
3. Het was zeer goed verpakt.
Sja wat wil je nog meer? Ik zou hier zo weer bestellen.

Monitor besteld en monitor gekregen, geheel volgens afspraak en ook netjes track and trace gekregen. Ik moest wel bijbetalen voor het gebruik van paypal

levering was op tijd en inclusief track and trace. zo hoort het

Apple Earpods (3.5mm) besteld bij Update.nl. Leuke prijs en ze zouden origineel zijn. Helaas. Het zijn toch fakes. Klantenservice beweert bij hoog en laag dat ze wel origineel zijn. Er ontbreekt echter een bedrukking op de kabel. Apple gebeld en Apple-medewerker bevestigt dat de kabel inderdaad bedrukt hoort te zijn (Designed by Apple en serienummer). Ze gaan dus retour.

Snel bezorgd.

Op zich snel geholpen en goed te woord gestaan. Wel jammer dat de winkel zich gelijk voelt aangevallen en mijn bevindingen in twijfel trekt.

Overigens kan het natuurlijk zijn dat Update.nl te goeder trouw handelt en zelf ook geen weet heeft dat het fake oortjes zijn.

Beste Eelco,

Bedankt voor je review. Wij zullen de Earpods uitvoerig bekijken wanneer deze bij ons binnen zijn.

Vriendelijke groet,
Klantenservice Update

Bestellen op site is eenvoudig. Geen account vereist. Levering is vlot en prima te volgen met mail en track en trace code.

Het product is netjes verpakt en wordt geleverd door postnl.

Vlot en op aangegeven tijd bezorgd via Postnl. Verpakking wel wat overdreven (kleine doos in grote doos)

Mooie duidelijke simpele site, goedkoper dan veel andere sites. Product werd op tijd geleverd en kwam in goede staat aan.

Het was niet zo handig de factuur op de kant te plakken waar de doos open gemaakt moet worden, wil niet eerst de factuur door midden hoeven te knippen/snijden/scheuren voor dat ik mijn pakket kan openen. Verder was alles goed verpakt.

Ik plaatste een bestelling naar aanleiding van een paar scherpe aanbiedingen die ik niet kon weerstaan. Goede prijzen dus. De verzendkosten zijn hoog met 6 euro.

Goede verpakking en snelle verzending. De verzendkosten van 6 euro zijn helaas wel wat aan de hoge kant. Pas boven de 50 euro gratis. Liever zou ik lagere vaste verzendkosten zien voor kleinere totaal bedragen. Bijvoorbeeld altijd 4 euro via DHL dan zou ik ws vaker bestellen...

Via pricewatch de meest voordelige keus. Snel verzonden en bezorgd, keurig verpakt en prima communicatie.

In de eindafrekening worden de servicekosten van PayPal niet vermeld. Dat staat op de betaalinformatie pagina hoor je als je er achteraf een opmerking over maakt.

In plaats van de feedback aan te nemen krijg je een bijdehante afschuivende reactie. Voor mij was dit de eerste, maar ook de laatste bestelling.

Er worden kosten voor PayPal in rekening gebracht maar deze worden niet getoond in je winkelwagen of in je besteloverzicht. Het lijkt er dus op dat er geen kosten zijn voor PayPal, maar die komen er plots bij als je op de betaalpagina van PayPal komt.

Nadat ik dit meld bij de klantenservice krijg ik doodleuk de reactie dat het staat vermeld op een algemene betaalinformatie pagina. Het is 2021, wees informatief en transparant.

Voorbeeld waar kosten (op een statische manier) vermeld kunnen worden:

Vanwege uitblijven levering bestelling bij andere webshop hier voor het eerst iets besteld. Goede prijs en supersnel geleverd.

Supersnelle levering

Om 1959 uur besteld en inderdaad direct verstuurd. Volgende dag in huis, accurate site Prima !

Goed verpakt, snel verstuurd

Goede ervaring. Simpel en vlot bestelproces. Betaling met Paypal is ok, maar zou nog beter zijn als rechtstreekse betaling met kredietkaart mogelijk was.

Snelle levering, volledig volgens afspraak en met voldoende updates.

Easy and quick ordering, very informative messaging. Very fast delivery, the item price was met korting. Both mouse and WiFi access point are working very well.

De website geeft een duidelijk en actueel overzicht van de producten die op voorraad zijn. Gewoon met exacte aantallen. Overzichtelijke website, je vindt snel wat je nodig hebt en als je meer informatie van de spullen wilt, kun je altijd de site van de producent nazoeken.
Verschillende betaalmogelijkheden (bank, paypal, credit card etc) werkt ook goed en (volgens mij) gratis.

Snelle levering van de spullen. Via allerlei links word je op de hoogte gehouden van de status van levering. Degelijk verpakt. Alleen de gevraagde handtekening voor ontvangst hoeft tegenwoordig blijkbaar niet meer, maar dat kan ook met corona te maken hebben.

Geschikte lui achter deze shop. Goede aanbiedingen met snelle verzending en goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle verzendingen en goed verpakt, niks op aan te merken.

De eerste keer dat ik hier heb besteld en dat bleek een prima ervaring. dus zal hier zeker nog eens bestellen.

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Scherpe prijzen. Eerste ervaring maar worden er vast meer.

Scorekaart voor Update.nl