Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Redactie Tweakers

Tweakers speelt voor Sinterklaas

De winnaars zijn bekend!

De winnaars!

Merk Product User
Activision Skylanders pakket koelkast
Activision Xbox pakket robertho
Activision Playstation pakket foredraft
Activision Xbox One pakket J3ll3nl
Bethesda Fallout pakket vikdb
Bethesda Fallout pakket pvuc
Bethesda Fallout pakket NoGinryuGo
Bethesda Fallout pakket Eddie998819
Bethesda Fallout pakket Stuntman5150
Bethesda Fallout pakket Megaflix
Bethesda Fallout pakket Yavaris
Bethesda Fallout pakket RareAMV
Bethesda Fallout Deluxe pakket Jeffreydw
Bethesda Fallout Deluxe pakket idioot1234
Plantronics RIG500HS stereo headset michielh3
Turtle Beach Ear Force PX24 DJ Adidas
Warner Bros. Games Mad Max PS4 + Batman sleutelhanger Bolleno
Warner Bros. Games Mad Max PS4 + Batman sleutelhanger JanW777
Warner Bros. Games Mad Max PS4 + Batman sleutelhanger xirion
Warner Bros. Games Mad Max PS4 + Batman sleutelhanger blindsniper
Warner Bros. Games Mortal Kombat X Xbox One + Batman sleutelhanger Purejet
Warner Bros. Games Mortal Kombat X Xbox One + Batman sleutelhanger Hans-
Warner Bros. Games Mortal Kombat X Kollector's Edition Xbox One + Batman sleutelhanger fsmit3
Asus Transformer Book The Dolf
Asus Transformer Book diondokter
Asus Transformer Book mathijs meijer
Asus Credit card size powerbank (10050mAh) Giga_
Asus Credit card size powerbank (10050mAh) jeroenvangoch
Asus Credit card size powerbank (10050mAh) Justovic
Asus Credit card size powerbank (10050mAh) hberntsen
Asus Credit card size powerbank (10050mAh) E.Schamper
Vertigo6 Dragon Age Inquisition (PS3) + T-shirt xebeche4you
Vertigo6 Dragon Age Inquisition (PS3) + T-shirt fRiEtJeSaTe
Vertigo6 Dragon Age Inquisition (PS3) + T-shirt Quinoky
Vertigo6 Dragon Age Inquisition (PS3) + T-shirt Azalthur
Vertigo6 Dark Souls II pakket Markiepie
Vertigo6 Need for Speed pakket bchocotoff
Vertigo6 Need for Speed pakket rahulk
Vertigo6 Need for Speed pakket zxcvb
Vertigo6 Dragon Age Inquisition (Xbox 360) + T-shirt priemt
Vertigo6 Dragon Age Inquisition (Xbox 360) + T-shirt schermer
Vertigo6 Project Cars (Xbox One) + T-shirt vandermeerc
Vertigo6 Battlefield Hardline (Xbox 360) + T-shirt Appelkoekje
Vertigo6 Battlefield Hardline (Xbox 360) + T-shirt wickedty
Vertigo6 Battlefield Hardline (Xbox 360) + T-shirt Deejv
Konami Metal Gear Solid Phantom Pain (Xbox One) demolition_man
Konami Metal Gear Solid Phantom Pain (Xbox 360) dentify
Konami Metal Gear Solid Phantom Pain (PS4) Ido-
Konami Pro Evolution Soccer 2016 (Xbox One) nzxtviper
Konami Pro Evolution Soccer 2016 (Xbox 360) Xoem
Konami Pro Evolution Soccer 2016 (PS3) japoppe
Konami Pro Evolution Soccer 2016 (PS3) sjoerd290995
Konami Pro Evolution Soccer 2016 (Steam) DannyBevers
Konami Pro Evolution Soccer 2016 (Steam) Brandonvds
Konami Pro Evolution Soccer 2016 (Steam) Deralte
Google Chromecast Audio Ralphmk
Google Chromecast Audio Devil_Inside
Google Chromecast Audio nicolai
Google Chromecast Audio rrolf
Google Chromecast Audio erhan_c
Google Chromecast Audio dj.fro
ESET ESET Multi-Device Security Pack -TNT-
ESET ESET Multi-Device Security Pack 0xe
ESET ESET Multi-Device Security Pack Matthijs647
ESET ESET Multi-Device Security Pack bas_buyandsell
ESET ESET Multi-Device Security Pack Roy Dendro
Eyefi Eyefi 16GB Mobio Pro Hetiswat
Eyefi Eyefi 16GB Mobio Pro rikstraathof
Sandisk Sandisk Connect Wireless Stick 32GB Zwart Elfsteden
Sandisk Sandisk Connect Wireless Stick 32GB Zwart Ricolientje
Sandisk Sandisk Dual USB Drive dipje2
Sandisk Sandisk Dual USB Drive xxtremexx
Medion Medion Life X5020 ftamminga
Medion Medion Life X5020 CptMorgan
Medion Medion LifeTab P7331 Zilla
Medion Medion LifeTab P7331 MoleM
Sony Playstation God of War 3 Remastered (PS4) Zontar
Sony Playstation God of War 3 Remastered (PS4) Emperorneo
Sony Playstation God of War 3 Remastered (PS4) justout33
Sony Playstation Teraway Unfolded (PS4) roggebrood
Sony Playstation Teraway Unfolded (PS4) jttb10
Sony Playstation Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS4) thedicemaster
Sony Playstation Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS4) DocM3
TP-Link AV500 Powerline Adapter met geïntegreerd stopcontact Startset Il Maravilla
TP-Link AV500 Powerline Adapter met geïntegreerd stopcontact Startset R_N
TP-Link AV500 Powerline Adapter met geïntegreerd stopcontact Startset TheSaint
TP-Link AC1900 Touch Screen Wi-Fi Gigabit Router Garyu
TP-Link AC1900 Touch Screen Wi-Fi Gigabit Router RuubZ
TP-Link AC1900 Touch Screen Wi-Fi Gigabit Router ongewoongewoon
TP-Link Hybride WiFi set gaafkaaf
TP-Link Hybride WiFi set itoldu
TP-Link Hybride WiFi set Vindude
Ubisoft Assassin's Creed Syndicate The Rooks Edition (Platform naar keuze) Gamebuster
Ubisoft Assassin's Creed Syndicate The Rooks Edition (Platform naar keuze) ttl1982
Ubisoft Assassin's Creed Syndicate The Rooks Edition (Platform naar keuze) PheraX
Ubisoft Rainbow Six: Siege (+ bracelet, platform naar keuze) vogelen
Ubisoft Rainbow Six: Siege (+ bracelet, platform naar keuze) Schaap360
Ubisoft Rainbow Six: Siege (+ bracelet, platform naar keuze) GSX-MAN
Logitech BLOK voor iPad Air 2 johnEcash
Logitech BLOK voor iPad Air 2 jorank
Logitech BLOK voor iPad Mini Infinion
Logitech BLOK voor iPad Mini MiNiMaLHaDeZz
Logitech Type-S voor Samsung Galaxy Tab A Snade
Logitech Type-S voor Samsung Galaxy Tab A Shakyyy
Logitech Type+ voor iPad 2 robbievb
Logitech Type+ voor iPad 2 larsiey
Logitech Ultrathin voor iPad 2 SkyField
Logitech Ultrathin voor iPad 2 SteroiD
Logitech Harmony Elite magel725
Logitech Harmony Elite Ruudje007
Logitech G410 Atlas Spectrum dennis_LU
Logitech G633 Artemis Spectrum brokenp
SteelSeries Siberia V3 prism Headset + Rival 100 Muis + Qck+ Muismat Zen!th
SteelSeries Siberia V3 prism Headset + Rival 100 Muis + Qck+ Muismat redwing
AMD A10-7850K MuisM4t
AMD FX-6300 Geheim49
AMD FX-8370 Scr3wdriv3r
BeQuiet Be Quiet! Shoulder Bag Waaromnoujij?!
BeQuiet Be Quiet! Shoulder Bag Jokerr
BeQuiet SB-800 Moracin
BeQuiet Dark Rock 3 JustwilliamNL
BeQuiet Straight Power 10 CM 700W Harrie666
HTC One M9 legofanaten
Intel Compute Stick XvO
LG G4 Leather Dutchdeveloper
Deep Silver Metro Redux (PC) jojaccojo
Deep Silver Metro Redux (Xbox One) GokuSFE434
Deep Silver Wasteland 2 Directors Cut (Xbox One) mikecl96
Deep Silver Wasteland 2 Directors Cut (PS4) d1kk3
Deep Silver Saints Row IV Re-Elected + Gat out of Hell (PS4) solutionnl
Deep Silver Saints Row IV Re-Elected + Gat out of Hell (Xbox One) Dronium
D-Link Security Kit Willthor
D-Link DIR-890L/R Techless
Cherry MX-Board 3,0 ParaLogic
Cherry MX-Board 6,0 marcoblom
Alienware Steam Machine Extrema
Denon AVR-X2200 fwt1
Epson Ecotank 4500 vuegoguan
Lenovo Yoga Tablet 3 8" gwesten
HP Envy 5640 frumper
HP Stream 11 kaasbaas333
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 Driek
FRITZ FRITZ!WLAN Repeater 1750E maxhuisman
FRITZ AVM FRITZ!BOX 3490 mcheijink
Madcatz R.A.T. 7 elwinverveer
Madcatz F.R.E.Q. 3 Chris_tiaan
Madcatz F.R.E.Q. M Wireless ephymerous
Madcatz STRIKE M Mobile Gaming Keyboard pjvandesande
Mio MiVue 638 Touch Veen
Mio Cyclo 200 m4rt1nvw
Motorola Moto X Style Jakehh
MSI Z170A Gaming M5 henryt
MSI GK-701 Gaming Keyboard US Westpoint
MSI Xield 5 GAMING Mouse Pad sticx
Netgear Arlo Killkenny
Nikon Coolpix AW130 thunderfury
Nintendo Splatoon MacGyvertje
Nintendo The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (N3DS) bzzctje
Somfy Lighting Pack Crusher77
Sony MDR100aap Joepjoepjozef
Toshiba Click Mini Errea
Toshiba Canvio Connect II Res1ght
Ultimate Ears UE Boom 2 NynkeK
Wargaming World of Tanks Italeri Bouwpakket Theunis_B
Wargaming World of Tanks Pakket 2 Rikkiz0r
Tweakers Rasperry Pi Pakket jan bikker

Wil jij kans maken op een van deze toffe sinterklaasprijzen?

Je gebruikt een adblocker en daarom kun jij niet meedoen aan deze actie. Lees over ons verdienmodel en waarom jouw steun voor ons belangrijk is.

Stemmen: 36.730
Deze poll is gesloten

Reacties (2511)

-1251102495+12189+26+30Ongemodereerd9
Wijzig sortering
Supergaaf om deze enorme lijst met cadeaus te zien. Chapeau voor alle fabrikanten maar zeker ook voor de redactie. Uit eigen ervaring weet ik wat een enorme klus het is om al die prijzen te regelen, contacten te onderhouden, Pricewatch-koppelingen te leggen, stukjes te schrijven en redigeren en de hele boel er nog fatsoenlijk uit te laten zien ook. Extra leuk cadeautje voor mijzelf is dat ik dit jaar mee mag doen :) Alle tweakers veel succes!
Tweakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele emotionele schade als gevolg van het niet winnen van een van de vette prijzen.
:+

[OT] Geweldige actie! Wat een prijzen zeg. En ook zoveel. Meedoen met deze Tweakers actie is leuker dan meedoen aan de staatsloterij :)
Ook meer kans op een prijs :P
dat weet ik zo nog niet hoor ...:) met de lotto heb je ongeveer 1 KANS OP 20 om iets te winnen
als we het aantal prijzen dat ze weggeven delen door het aantal deelnemers, we zullen nog moeten zien hoeveel dat wordt; wellicht een lager getal dan 0.05 (5% ofte 1op 20)

dus je hebt met de lotto meer kans om iets te winnen, maar hoeveel je wint is natuurlijk weer een ander paar mouwen; dan heb je hier idd wel meer kans om te winnen (voor een bedrag groter dan 25€)

ik wens iedereen (en mezelf ook natuurlijk) veel succes toe...

[Reactie gewijzigd door bogy op 5 december 2015 12:01]

Nadeel vaak bij lotto etc.. noemen ze een prijs van 2 euro ook al winnen terwijl je vaak 10 euro en meer hebt ingelegd.

Ik noem het pas een prijs als ik onderaan de streep positief uitkom :)

On topic: Erg leuke actie, doen ze dit ieder jaar? Want ik kom hier dagelijks al jaren maar kan het mij niet herinneren.
Jazeker, al een paar jaar in ieder geval, deze super actie. Misschien al vele jaren?

Ik heb al eens gewonnen, een anti-virus programma. Super! En uitgaande van de beurswijsheid 'the trend is your friend', doen we weer lekker mee :)
Ik dacht dat die beurs wijsheid was: resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Ontopic : leuke actie! En of we nou winnen of niet, bedankt!
Grootste kans om niks te verliezen hebben we alvast!

Leuk zo'n actie met substantie!
'Hoe groot is de kans dat je miljonair wordt?'
https://youtu.be/xuuYMikMSEk :D

[Reactie gewijzigd door Hertog_Martin op 5 december 2015 13:52]

Daarom vind ik zo gek dat het al meermaals is voorgekomen dat dezelfde persoon een tweede keer een enorme hoofdprijs heeft gewonnen in dezelfde loterij. Zelfs wel eens een derde keer. Dan moet er toch een afhankelijkheid zijn ...
Inderdaad. Ik kan me die gozer herinneren die eerst 1 miljoen won.. en daarna nog eens 10 miljoen, in Nederland. Statistisch zou dat wereldwijd eens in vele generaties voor moeten komen, maar dit komt dus meerdere keren voor. Oftewel, het is waar, de duivel schijt altijd op de grote hoop en dit is echt een bewijs dat geluk (en pech) dus wel degelijk bestaat in kansspelen).
Zelf ken ik ook iemand die al meerdere maken een grote prijs gewonnen heeft.
Dus willekeurige gebeurtenissen, die éénmalig voorkomen, zijn tegenwoordig bewijsmateriaal voor iets? Lol, ik lees hier regelmatig rare zaken, maar dit...
Ik voel vooral een zekere jaloerse ondertoon/frustratie t.o.v. mensen die iets winnen.
Meer dan 1 keer de hoofdprijs is statistisch gezien een hele kleine kans op. 3 keer winnen echt zo'n ontzettende kleine kans! Dat de tweaker hieruit afleid dat er wel een extra kracht in het werk moet zijn geweest. Geen zin om de berekening te doen ;). Te lui.
als je bij de lotto 1 veld invult, dan heb je kans van 1 op 20;
kost voor 1 veld=1€
minimum win= 2.50 ofzo??

dus jah, je wint dan meer dan je hebt ingezet, alleen kopen de meeste mensen steevast een volledig invulformulier met meerdere speelvelden, en als je dan het minimum wint hebt je uiteraard verlies
De kans om de hoofdprijs te winnen is 1 op 8.000.000.
Hahaha ja ik vind het leuk hoe ze het altijd hebben over een winkans. Ik heb een spreadsheet waar ik mijn uitslagen ook op bij hou en ik heb onder de berekende win kans ook een winSTkans, die is beduidend lager :D
Op dit moment doen al meer dan 25000 mensen mee aan de poll wat je dus een kans geeft van 1 op 167 oftewel ongeveer 0,6%
Staatsloterij is inderdaad een aardige farce. Postcode loterij keert nog redelijk vaak wat uit maar is nagenoeg allemaal kruimelwerk (je mag een ijsje ophalen! jeej!).

Tweakers daarintegen heb ik meer vertrouwen in :)
Staatsloterij is inderdaad een aardige farce. Postcode loterij keert nog redelijk vaak wat uit maar is nagenoeg allemaal kruimelwerk (je mag een ijsje ophalen! jeej!).
Gelukkig zijn het ijsjes met koekkruimels erin :p (Ben & Jerry's)
Vergeet de kruimilige stroopwafels niet :P
En de koektrommels van verkade :)
Blikje stroopwafels :)
nomnomnom die prijs heb ik al een paar keer mogen ontvangen :9
Je kans is 50%,

of je wint of niet ;)
Kijk, HIER ben ik het mee eens :D
was het leven maar zoo mooi dat overal de kans 50% is of je wint of niet. helaaaas ligt het net iets ingewikkelder _/-\o_
Toch is het zo. Je wint of je wint niet. }>

De kans dat je van alle deelnemers degene bent die een prijs wint, ligt inderdaad anders of dat je bijvoorbeeld een specifieke prijs wint.
dat zegt dat je wint of je wint niet daar kan ik heeelemaal niks tegen in brengen dat staat vast. Als je zegt dat die kans 50% is klopt er toch eeecht iets niet. als je echt die discussie wilt kan je hem krijgen, maar ik hoop dat die overbodig voor je is, ik kan je beloven dat de kans opgeen een manier 50% is.
Haha juist gewoon lekker simpel houden :P

Vind het altijd wel vette acties, en je weet het nooit he.
Daar heb je zeker gelijk! Er is niks leukers dan Random prijs te krijgen want dat is gelijk dubbele verassing.
Ik heb nog nooit zoveel moois bij elkaar gezien. Superrrrrrr toffe actie!!!!! Alle eer aan Tweakers _/-\o_
Volgens mij heb je hier ook meer kans om te winnen dan bij de staatsloterij haha
Absoluut niet.
Ik ben al meer dan 15 jaar geregistreerd bij Tweakers, heb overal aan meegedaan en heb nog nooit iets gewonnen.

Bij de staatsloterij ben ik lid en win daar vaak een (kleine) prijs, soms met winst.
Bij de staatsloterij win ik zelden wat, maar daar betaal je wel elke maand voor. Hier speel je gratis mee, dus je hebt altijd al je inleg terug, ook als je niks wint :D

Overigens heb ik nog nooit eerder meegedaan hieraan, dus ben benieuwd. De prijzen zijn in ieder geval erg mooi allemaal.
Het is alleen wel grappig als ik een lot van 17,50 koop dat ze zeggen gefeliciteerd, je hebt 7,50 gewonnen. Terwijl ik dat zie als, Helaas, je hebt 10 euro verloren. Hier betaal je niks een maak je kans op iets, als je hier wint, win je daadwerkelijk wat. Bij de staatsloterij sta je waarschijnlijk overal negatief op je balans ;).
Tweakers is te populair. De truc is om mee te spelen met minder populaire wedstrijden en slim te gokken op de schiftingsvragen. Ik heb al 3 keer gewonnen door een laag aantal deelnemers te gokken bij de wedstrijd van een magazine en bij een alumnimagazine heb ik zelfs al een zestal keer gewonnen (boeken, tickets en cd's)...zij raken vermoedelijk niet altijd van alle prijzen af... Het gaat zelfs zover dat ik ooit eens een familielid gevraagd heb of ik voor hen tickets moest winnen voor een voorstelling waar ik zelf niet in geïnteresseerd was...en die enkele weken later dan ook won 8-)
Dat is gewoon ongeluk hebben man :'(
Naja 't is gewoon krom dat iemand die zichzelf hier speciaal voor registreert net zoveel kans maakt als iemand die al in de 80 kilokarma zit en 15 jaar toegevoegde waarde heeft voor de site.
Nee dat is helemaal niet krom. Het zou krom zijn als jij voorrang zou krijgen omdat jij al 15 jaar een geregistreerd profiel hebt.

Zie je het al voor je? Dat overal mensen die langer lid zijn worden voorgetrokken? Wat heeft het dan nog voor nut om ergens aan mee te doen? Of geloof jij er heilig in dat je bijna de jackpot wint bij de Staatsloterij omdat je al 10 jaar aan ze betaald?

Tweakers geeft daarbij aan dat alleen mensen die voor 5 december een account hebben aangemaakt mee kunnen doen met deze actie. Dus er zijn geen mensen die speciaal een account hebben aangemaakt voor deze actie want de actie was er gister nog niet...
Je hebt daar gelijk in, alleen voelt het voor mij oneerlijk, net als iemand die inderdaad 10 jaar met de staatsloterij meedoet nog nooit iets gewonnen heeft, en iemand die net lid wordt de jackpot wint.
Ja snap wel wat je bedoelt. Het voelt oneerlijk maar eenieder moet gewoon evenveel kans hebben. Het is leuk als we wat gaan winnen, even als jou heb ik nog niks gewonnen(zelfs bij de Staatsloterij niet :p) maar de spanning dat je iets kan winnen geeft al voldoening :)
Dan kun je nog wel even lid zijn van de staatsloterij.
Er zullen er genoeg zijn die niet echt een prijs gewonnen hebben.
Daar hebben ze dus aan gedacht. Ze hebben het bericht op 5 december gepost en je mag alleen meedoen als je 4 december al een account had.
Dat is waar, maar aangezien de actie elk jaar word gehouden, had iemand makkelijk hier voor meerdere accounts kunnen aanmaken.

Ontopic: Leuke actie! Ik kan niet wachten op de uitslag :)

[Reactie gewijzigd door peertje1010 op 6 december 2015 21:52]

Je hebt gelijk daarin.
Oh, dus omdat jij beschikt over een steekproef van 1 persoon die wél wint met de staatsloterij en niet wint met tweakers.net, is het bewezen dat de kans van het winnen van de Staatsloterij groter is?
ik ga dit jaar de miljoen winnen in de staatslotery en ik ga winnen met Tweakers :)..
Als alles optelt wat je betaald hebt over de jaren, hebben de meeste mensen verlies.
als je elk jaar ongeveer 30 000 mensen meedoen en elk jaar 150 prijzen te winnen zijn is de kans 150/30 000 * 100 * 15 = 7,5%. Pak 3 dobbelstenen neem een getal tussen de 18 en de 3 (onder de 3 kan je niet gooien) en ga dobbelen tot je dat getal heb, je hoeft het niet te doen want je begrijpt wel dat de kan nog steeds niet heel groot is dat het gooit (de kan dat het getal gooit is 1/16*100=6,25%, redelijk vergelijkbaar lijkt me).

als je voor de eerste keer meteen wil winnen is de kans 0,5%, dat staat gelijk aan 40 dobbelstenen gooien waarvan je de uitkomst correct gegokt had.

ik zal maar niet over de lotto beginnen, want wat de lotto wilt gebeurt hier precies. je hoort overal van:'Kans dat je lotto wint is groter.' , Met deze gedachten blijven mensen wel loten kopen (mensen weten ondertussen wel dat de kans op jackpot eigenlijk gewoon 0 is.) dus zeggen kan je kleine prijzen winnen waardoor er weer gezegt word: de kans dat je de lotto wint is niet zo gek klein.

dusss thankss tweakers voor deze geweeeldige actie en hopelijk mag ik die de uitkomst van die 40 dobbelstenen goedgokken. :P
Pak 3 dobbelstenen neem een getal tussen de 18 en de 3 (onder de 3 kan je niet gooien) en ga dobbelen tot je dat getal heb, je hoeft het niet te doen want je begrijpt wel dat de kan nog steeds niet heel groot is dat het gooit (de kan dat het getal gooit is 1/16*100=6,25%, redelijk vergelijkbaar lijkt me).
Dat klopt niet. De kans op 3 of 18 is 0,46% (1/6 * 1/6 * 1/6). De kans op 10 of 11 is 12,5%, omdat je die op veel meer manieren kunt gooien.
ja je hebt heleeemaal gelijk, ik formuleer heb opnieuw: pak 1 dobbelsteen neem elke keer dat je gooit een nummer tussen de 1 en de 6 in je hooft. en gooi hem. doe dit 40x achterelkaar en dan is de kans ongeveer evengroot dat je wint met deze achtie (als je 40x achter elkaar het goeie nummer raad dat je gaat gooien)
zo klopt ie toch???

dus nu maar hopen dat ik 40x die dobbelsteen goed weet te gokken :9
Geweldige actie! Iedereen heel veel succes!
Haha schijnbaar heb ik helaas deze actie gemist, wat mij vooral opvalt bij de winnaars is dat het vooral non-actief tweakers zijn die iets gewonnen hebben, de meeste hebben in totaal ( forum / nieuws etc ) 1 of 2 reacties achtergelaten en hebben nu dikke prijzen wat een geluk zeg :D

Kom je hier nooit maar je gaat er wel met een toffe prijs vandoor :D
Niet iedereen die veel post zegt iets nuttigs hoor :p

De winnaars in ieder geval gefeliciteerd met jullie prijzen!!!
Haha dat is ook een feit, maar deze winnaars zullen zeer zeker blij zijn. Stel je komt hier nooit en toevallig doe je mee met een prijs ( dubbel account ofzo ) en je wint, dat moet dan toch een heerlijk gevoel zijn :D

En inderdaad: gefeliciteerd met de prijzen :D
Voor elke 2 'actieve' tweakers zijn er 8 lurkers. Dus het klopt wel zo'n beetje.
Geheel met je eens, maar dan voornamelijk in het geval van accounts die speciaal voor dit soort acties lijken te zijn aangemaakt en letterlijk geen enkele reactie hebben geplaatst.
Kuch, waaromnoujij, kuch kuch.
Voor de rest: van harte gefeliciteerd!
Daar ben ik nou helemaal mee eens
Nou na acht jaar tweaker nog steeds niets gewonnen... Bij de staatsloterij al minstens vijf euro ;(
Wow ik wist niet dat ze dit deden fantastisch!
Dan ben je vast ook niet zo actief haha :)
Inderdaad weer, een erg leuke actie!
Inderdaad, wat een lijst! Ik merk meteen dat er een hoop effort achter zit. Hulde aan Sint Tweakers. De meeste items doen mijn hartje opspringen van vreugde :)
Leuke Aktie van tweakers :D
Idd weer een mooie actie .. Good Luck Mede Tweakers
Medewerkers en crewleden van Tweakers zijn uitgesloten van deelname.
?
mjah om inmenging te voorkomen; zij zullen wel hun eigen wedstrijdje al hebben op de crewdag waarbij er ook wel wat zal worden weggegeven...

en uiteraard om discussies te vermijden... stel dat er per toeval een groot aandeel van de prijzen bij de crew blijft hangen, dan gaat men sowieso wantrouwen hebben in het verlootsysteem... het is daarom algemene praktijk om eigen volk uit te sluiten van loterijen.

lees eens wat vaker de kleine lettertjes bij wedstrijden, dan zal je zien dat dit vaak in de regels is opgenomen, quasi altijd eigenlijk...
We hebben geen crewdag maar een weekend. Zonder verloting van spullen. Wel is er het jaarlijkse kerstpresentje voor de modjes. ;)
ik doelde erop dat wilbert meedoet, maar het is inmiddels duidelijk hij werkt niet meer bij tweakers :X
Wilbert werkt niet meer bij Tweakers. ;)
ah, zag z'n email adres nog steeds @tweakers.net vandaar :)
Ik zou t zelf niet beter kunnen zeggen ;)
Ik vind het geweldig zo'n actie, ik ben nog maar bijna een jaar actief op tweakers en wist zelf niet dat ze zulk soort dingen deden. Ik zou het extra leuk vinden als ik won want ik heb vandaag een arm uit de kom gekregen😅
Gekregen? Dat is aardig, van wie?
Van mijn sport, aardig hé.
Lijkt wel facebook met al dat geslijm van mensen die normaal amper actief zijn bij dit soort acties ;P. Maar inderdaad leuk dat ze dit doen ja.
Damn, weer niks :( Nou ja volgend jaar beter, altijd leuk om mee te doen !!
Sinterklaas heeft Tweakers dit jaar ook weer veel bekeken
en het is 1 van de beste sites van Nederland gebleken
Vaak is de Pricewatch geïnformeerd
Dat liep zeer gesmeerd
Sint vond de site zelfs zo goed
Dat hij ook graag aan de actie meedoet
Sint weet namelijk hoe leuk het is om te delen
En kleine tweakertjes met gadgets te zien spelen
De Sint zal graag volgend jaar Tweakers bezoeken
Om mee te helpen nieuwe records te boeken
Hopelijk mogen jullie volgen jaar weer met prijzen tooien
Zodat jullie cadeau's kunnen blijven uitstrooien
Ik doe mee :) Thats it...
De jaarlijkse Tweakers Sinterklaas weggeef actie is wederom van start gegaan,
Alle Tweakerts zitten weer in de startblokken; gaan met die banaan!
De Sint heeft de afgelopen jaren heel wat PCs in elkaar lopen beunen,
En klimt met zijn Pieten tijdens deze koude maand weer over alle daken, vies koud te kleunen.
Dit jaar zijn de Pieten soms wel wat anders dan de afgelopen jaren,
Groen, geel, roetvegen en regenbogen; ze lopen allen in paren.
Het was weer een mooi jaar voor Tweakers en al haar trouwe leden,
Prachtige winacties, goede reviews en veel structurele siteverbeteringen werden gesmeden.
Tweakers.net staat nooit stil en blijft maar professioneler worden,
Niemand weet waar dit zal eindigen, maar mensen blijven zich aanmelden bij de horden.
De Sint, de olle techneut, zal dit jaar weer een hoop Tweakers van blijdschap voorzien,
In zijn juten zak zitten immers veel cadeaus met toch veel aanzien.
Via deze weg wil ik graag all actieve, vriendelijke en toch enigszins gestoorde Tweakers bedanken,
Voor alle goede adviezen, userreviews en gratis feedback; ook nog eens buiten de schoolbanken!
De community draagt graag een steentje bij aan de prachtige content van tweakers.net
En we worden weer beloond met een prachtige winacties vol goodies; zo is het maar net!

Succes allen :D
Vaste prik elk jaar! Geweldig actie. Simpel en eenvoudig :) .
Fijn dat het toch een herkenbaar terugkerend item is voor velen :) Leuk om te weten wellicht is dat dit de zesde keer is dat Tweakers dit doet. Het begon in 2009 toen we voor de eerste keer met een enorme rij prijzen het podium van de Website van het Jaar-verkiezing afliepen. We waren er toen nog zo van onder de indruk dat we een heus persbericht hebben verspreid. Wel gaaf om zoiets er nog even bij te pakken en te constateren dat we vergeleken met toen elke maand een miljoen unieke bezoekers en een slordige 40 miljoen pageviews extra hebben :)
Bizar inderdaad, ook mooi om te zien welke prijzen er toen werden weggegeven:

Oa. een Nokia N900 en een reusachtige 4,3 inch HTC HD2 (draaide op Windows Mobile). :9
Wat is er dan in 6 jaar tijd een hoop veranderd, niet alleen qua hardware maar ook qua software.
Toevallig kwam ik verleden week al de 2014 editie tegen toen ik iets aan het zoeken was op Tweakers. Toen dacht ik al dat 5 december de dag zou worden dat tweakers weer iets vets zou doen. en inderdaad best mooie prijzen. Totaal waarde is stiekem toch ook best veel.
Toen was website van het jaar ook nog een echte prijs. De jaren erna is het snel een wie kan zoveel mogelijk mensen oproepen op mij te stemmen prijs geworden.

Wat ik jammer vind.

Is het niet iets voor tweakers om naast hunzelf een "beste" website lijst te maken. Waar objectief gekeken word naar hoe een website werkt. Hoe deze gerunned wordt.
Dank u Tweakersklaasje :D

Nou ben ik eigenlijk toch benieuwd of er ook Tweakers zijn die voor de tweede optie gaan.
Kunnen jullie de poll uitslag delen op 12 december? :+
Ja, er stemmen daadwerkelijk mensen op 'Nee'. Niet veel, maar toch. De uitslag van de poll bekend maken? Het aantal ja en nee stemmen, dat kan wel. ;)
"Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd."
Regels zijn regels ;-)
...maar ook ik ben nieuwsgierig.
We maken al een tijdje de winnaars zelf niet meer bekend. Dit omdat een aantal mensen aangaf het niet prettig te vinden dat bekend zou worden dat er bij hun 'iets' te halen zou vallen. Uiteraard staat het de winnaars vrij om zichzelf bekend te maken.

Een totaal van ja en nee stemmers, dat kan ik wel geven.
Ik doelde ook niet op de namen zelf maar op bijvoorbeeld aantal ja en nee stemmers. Dat is ook 'corresponderen over de uitslag'. Flexibel met deze regel omgaan heb ik overigens geen bezwaar tegen dus aantal nee-stemmers ook leuk om te weten.
Voor deze ene keer zal ik dat doen. :)

Nu 64 'nee'. De rest 'JA'.

[Reactie gewijzigd door zeef op 8 december 2015 09:46]

Zijn er toch nog veel mensen die geen inhalige aasgieren zijn...

* Xyphoid heeft "Ja" gestemd :P
Volgens mij zie ik op deze zelfde pagina toch echt mijn naam bij de winnaars staan :D Maar wel super gaaf om te winnen!!
Het is de uitzondering die de regel bevestigd. ;)
Zou wel gek zijn als iemand bewust en bij zijn of haar volle verstand hierop nee zegt...
Er zullen vast ook mensen zijn die al alles hebben wat hun hartje begeerd. Of die gewoon niet materialistisch zijn (al zal die laatste groep op Tweakers nihil zijn)
er zijn wel wat luxe problemen aan het winnen van sommige dingen.

Als ik een processor win moet ik daar iets mee doen ( of verkopen ) want het op de plank zetten is nutteloos.

Security packs gebruik ik niet, en zeker niet als ik na een jaar als nog moet betalen.
Xbox of PS4 games zijn hier nutteloos.

Telefoons weet ik niet, ik weet niet of ik ze fijner/beter vind dan mijn S4. Maar ik denk dat veel tweakers deze telefoons als tweede gebruiken of weg zullen geven.

Dit is overigens niet bedoeld als zeik post, want iets zomaar kunnen winnen is gewoon erg leuk. En dit al weer een aantal jaar op rij.
Ook als je de games niet kunt gebruiken, kun je ze altijd nog als onderzetter bewaren ;)
dan wordt het eerder een kerst cadeau voor iemand die wel zo'n ding heeft ;).
Wat... Nee... Als die een Xbox One game wint doet hij een winaktie met kerst in het Xbox forum natuurlijk...
Als je het niet nodig hebt, kan je het een ander wensen en juist daarom niet meedoen ;)
Nou... ook al is dit ieder jaar weer een fantastische actie, je maakt wel een goed punt.
Wellicht is het een idee om een soort top 5/top 10/top whatever aan te kunnen klikken, waarbij je kansen uiteraard slinken naarmate de cadeaus in waarde toenemen? De kans dat het 'juiste' cadeau bij de 'juiste' Tweaker komt is op de huidige manier namelijk wel erg klein.

Ook zeker niet zuur bedoeld hoor. Ik vind dit echt een geweldig initiatief en ben ieder jaar weer onder de indruk van de enorme lijst cadeaus die worden uitgedeeld. Dus ook als er niets wijzigt ben ik nog steeds dik tevreden en dankbaar. _/-\o_

Edit: typo

[Reactie gewijzigd door Rabelais op 5 december 2015 11:11]

Heb wel even getwijfeld.
De reden is dat ik ergens vind dat ik met mijn spaarzame en vaak nutteloze reacties maar een zeer summiere bijdrage lever aan het succes van deze site terwijl er honderden Tweakers zijn die met informatie, reviews en hulp mede de content verzorgen waar we hier allemaal voor komen en daarvoor best wat meer kans mogen maken op een presentje.
Plus dat ik mijn winkans toch schat op 0,0%.
Het zijn echter wel erg mooie spulletjes die weggegeven worden dus wint de hebberigheid het uiteindelijk.
Als er een prijs wordt weggegeven op basis van eerlijkheid.. dan heb jij hem wat mij betreft gewonnen!! ;)
50/50 hè, of je wint of je wint niet 8)7
Super actie. Ook als ik niets win: bedankt Tweakers!
Hetzelfde vanaf hier inderdaad, top actie!
That's the spirit :) Zoveel toffe prijzen, thanx!
Super actie inderdaad!
Geweldig groot aantal prijzen, dikke props voor Tweakers EN alle leveranciers :)
Word ik wakker om 6 uur, beetje Internet rommelen, tweakers checken, oh wow .. "click", "click", mmm.. vet! *reads pages*, "clicks poll", bedankt!

suc6 allemaal
Tweakers check je toch als eerste, dan pas internet rommelen ;)
schiet er sinds ik weer op school zit wel eens bij in moet ik tot mijn spijt bekennen.
Ofcourse....is startpage op al mijn devices :)

Vetter actie tweakers...may the luckiest among us win
Het zal weer op de grote hoop belanden. Dat gebeurde op de Tweakers Express 2014 en 2015 ook.

Het zijn altijd dezelfde die winnen. :X

Maarrrr vette Sinterklaas actie _/-\o_

[Reactie gewijzigd door Mrs Redhair op 5 december 2015 09:00]

Nou, ik hoop nou toch wel een keer wat te winnen.....maar zelfs als dat niet gebeurt blijft het een leuke actie....alleen dan wat leuker voor anderen dan voor mij. Hahaha
Volgens mij hadden abbonnee's meer kans om te winnen met dit soort dingen als niet abbonnee's

Quote van abboshop:
"Grotere kans op prijzen bij het meedoen aan winacties"

Dus jij hebt altijd nog meer kans als mij, succes! :)
Hoe werkt dit dan? :)
Extra stem in de ton denk ik. Dus ipv 1:20000 hebben die een windkant van 1:10000
Nog steeds niet heel veel hoger... :)
Ja, en daarna gelijk door naar linustechtips haha
Ja eigenlijk wel ja :) De rest is minder belangrijk...
Ik check liever even mijn servers, sites, scripts, reports, etc. :P
OHHH die DENON versterker. Ik heb al heel veel liedjes lopen zingen en een extra wortel in mijn schoen gedaan....
Mja... dat zingen was ontzettend vals... en die wortel mag je ergens anders in stoppen... die versterker moet echt mijn kant op...! }>

Oww... ik ben bang dat ik niet meer aan het criterium 'hele jaar zoet geweest' voldoe... :X

Succes! May the luckiest Tweaker win. ;)
Inderdaad success iedereen, best leuk om dit weer te zien :)
Doe natuurlijk weer mee!
Gefeliciteerd aan de winnaars!!

Nog een statistieklijstje? Volgens mijn snelle telling heeft meer dan de helft onder de 7 posts in totaal. Waarvan zeker 30 stuks geen posts.

Ik blijf het bizar vinden hoe jullie (de helden van tweakers) dit voor elkaar krijgen, zo'n enorme lijst aan goodies om te vergeven. Hulde aan jullie en aan deze prachtige site, en aan het forum, en de berg prachtige behulpzame users die voor iedereen klaarstaan! _O_ _O_ _O_
Om nog maar te zwijgen over de voorwaarde dat je op 4 dec. al een account moest hebben >> Bethesda Fallout pakket Eddie998819

Maar goed, met de hoeveelheid aan aanmeldingen had ik niet verwacht iets te winnen, maar alsnog van harte gefeliciteerd aan alle winnaars.
Klopt niet helemaal. Ik zeg; intrekken die handel en opnieuw. Ik hoef het niet per se te winnen, maar dan liever naar iemand die wél binnen de spelregels valt (raar dat dit überhaupt kan?)
Ik zie inderdaad weinig "meubilair" tussen de winnaars staan.
Het zou ook inderdaad een stuk leuker zijn als ze het alleen verloten onder hun "trouwe" tweakers. Dus een minimale mate van activiteit. Zie je vrij vaak dat zo'n inactieve (dummy?) accounts winnen.

[Reactie gewijzigd door Meessen op 16 december 2015 10:39]

Yes! Wie klikt er nu op nee?.....
Ik zou die uitslag van de poll wel willen zien ja

Superactie weer!
De mensen die uitgesloten zijn zoals de Tweakerscrew en eventueel bestaan er mensen die niet wat hoeven. Ik weet het niet, bezoekt Bill gates de site? :+
Radio's zijn zowiezo uitgesloten...
Gefeliciteerd aan alle winnaars!

Het was zelfs mogelijk om je aan te melden na de actieperiode en ook nog een prijs te kunnen winnen:

Winnen kan alleen als je al een account had op 4 december 2015, 23.59 uur.

Bethesda Fallout pakket Eddie998819
Geregistreerd op 6 december 2015.

Hoe is dat eigenlijk mogelijk en hoeveel mensen hebben aan de actie meegedaan die op of na 5 december een account hadden aangemaakt?
De winkans is daardoor wellicht van 0,018 naar 0.010 % gegaan ;)

Verder is het uiteraard logisch dat mensen met weinig karma eerder winnen. Dat is namelijk de overgrote meerderheid van de userbase. Wellicht heeft 96% van de gebruikers een karma onder de 50. Deze mensen hebben wat mij betreft net zoveel kans op een prijs als de mensen met een hogere karma :D
Oei, da's wel een dingetje om even te melden aan de redactie/organisatie.
De users die niet zo veel posten zijn overigens nog steeds niet onbelangrijk voor tweakers. Sterker nog, iemand die elke dag trouw elk nieuws leest is wellicht waardevoller dan iemand die af en toe eens een vraag stelt op het forum. :)

Gefeliciteerd aan de winnaars!
Oei, dat is inderdaad een slordigheidje |:( Omdat het onze (mijn) fout is, het om één user gaat, we deze user (geautomatiseerd) als op de hoogte gesteld hadden en hij er niet vandoor gaat met een megagrote prijs, laten we het zo.

Wel grabbelen we nog een keer extra in de zak van Sinterklaas en kiezen we nog een extra user uit die beloond wordt met een mooie prijs :)
Damn, ik had ook een registratiebot moeten maken.
Meld het in Stoute Bugs ?

Edit: Staat al in Geachte Redactie zie ik net.

[Reactie gewijzigd door Raven op 15 december 2015 17:13]

Controleer jij even voor ons, wie ieder profiel is en wanneer deze geregistreerd zijn… :')
Goede zaak! Vertrouwen=goed, controle=beter. ;)

Hoe heeft de trekking plaatsgevonden eigenlijk?
Jouw bevinding zou eigenlijk moeten leiden, tot een nieuwe trekking- lijkt mij; de voorschriften zijn niet nageleefd, dus de trekking is ongeldig :?

EDIT: Er zijn wel meerdere accounts waar een luchtje aan zit imo; http://tweakers.net/gallery/420110 Deze tweaker is sinds 2011 aangemeld, nimmer gereageerd, alleen bij een eerdere weggeef actie en die heeft 'toevallig' gezien dat er een sinterklaas actie was, waarop de noodzaak bestond om te reageren? Dit lijkt mij ook gewoon een dubbele account?

[Reactie gewijzigd door johncheese002 op 15 december 2015 19:03]

1 2 3 ... 226

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Laptops

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True