De eerste NZXT-behuizing die we onder handen namen, de PanzerBox, vertoonde enkele gebreken. Zo waren er geen stoffilters aanwezig en enige vorm van kabelmanagement ontbrak. Bij de Hades is daar gelukkig wel aan gedacht. Het eerste wat opvalt, is echter de volledig zwart gespoten binnenkant.
Rondom de moederbordtray zitten voldoende gaten om kabels weg te werken. Ook onder de lokatie van de cpu zit een gat, om het gebruik van backplates te vereenvoudigen. De gaten zijn afgewerkt met rubberen strips, die jammer genoeg vrij makkelijk loslaten als er meer kabels doorheen getrokken worden. Er zit redelijk wat speling tussen het zijpaneel en de achterkant van het moederbord, maar met de vrij dikke 24pins-kabel blijft er niet heel veel ruimte over.
Het grootste deel van de voorkant wordt in beslag genomen door maar liefst negen 5,25"-drivebays, waarvan vier stuks via de voorkant bereikbaar zijn. Hierin kunnen optische drives en dergelijke met een klikmechanisme vastgezet worden. Het mechanisme voelt niet erg stevig aan, maar houdt de drives toch prima op hun plek. De installatie van harde schijven is omslachtiger: er moeten eerst twee metalen brackets op de hdd geschroefd worden, en het geheel wordt dan in een 5,25"-bay geschroefd. De vier roosters die de externe drivebays afdekken zijn voorzien van foam dat stof moet tegenhouden. Voor de andere bays zit een dun gaas dat stof buiten de kast moet houden.
De voeding rust op vier rubberen voetjes die trillingen moeten dempen, terwijl eronder ook weer een stoffilter geplaatst kan worden, dat door NZXT wordt meegeleverd.
:fill(white)/i/1271109629.jpeg?f=thumb)
:fill(white)/i/1271109636.jpeg?f=thumb)
Het grootste probleem van de Hades is zijn formaat. De diepte van 501mm is groot genoeg: ook lange videokaarten als de HD 5970 passen in de behuizing, zij het nipt. De hoogte van 430mm en de breedte van 200mm zijn echter problematischer.
:fill(white)/i/1271109626.jpeg?f=thumb)
:fill(white)/i/1271109635.jpeg?f=thumb)
De beperkte hoogte zorgt ervoor dat de cpu-koeler en de achterste fan in de bovenkant niet allebei tegelijk passen. Dat probleem is op te lossen door de topfan van het achterste naar het voorste rooster te verplaatsen. De beperkte breedte is het ergste: de cpu-koeler mag niet meer dan 131,5mm hoog zijn, anders moet de sidefan gedemonteerd worden. Die sidefan houdt echter ook zijn afdekrooster op zijn plaats, dus wie een grotere koeler monteert, heeft een gapend gat in de zijkant van zijn kast.
Praktische alle high-end koelers zijn hoger dan 140mm. De kast appelleert voornamelijk aan mensen die koeling op prijs stellen, en die zullen niet snel Intels of AMD's stock-koelers gebruiken.