Door Jurian Ubachs

Redacteur

TMNT: Shredder's Revenge Review

Lekker ouderwetse Turtles-game

20-06-2022 • 06:01

87 Linkedin

TMNT: Shredder's Revenge

TMNT: Shredder's Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een fijne Turtles-game die er in slaagt oude tijden te laten herleven, zonder dat de speler daarbij in de weg wordt gezeten door verouderde spelelementen. De game loopt heerlijk soepel en ondersteunt co-op voor zes spelers. Dat maakt de actie meteen chaotisch. In je eentje spelen is dan weer erg rustig, dus gevoelsmatig is dit spel met twee of drie spelers op zijn best. Hoe dan ook kietelt TMNT: Shredder's Revege alle nostalgische gevoelens die je wellicht hebt bij de oude Turtles-games. De campagne, die eventueel ook speelbaar is in ouderwetse arcademodus, is niet overdreven lang, maar leent zich daardoor uitstekend voor herhaaldelijke sessies waarin je de game in één keer uitspeelt, precies zoals je dat vroeger deed. Het schappelijke prijskaartje maakt TMNT: Shredder's Revenge wat ons betreft een automatische aankoop.

Getest

TMNT: Shredder's Revenge

Prijs bij publicatie: € 24,99

Bekijk product

Als je het tijdperk van de NES, SNES en Mega Drive hebt meegemaakt, maar je hebt nooit een Teenage Mutant Ninja Turtles-game gespeeld, ben je dan wel echt een jonge gamer geweest? Wie de avonturen van Leonardo, Donatello, Raphael, Michelangelo en Master Splinter heeft meegekregen, kan deze dagen uitkijken naar een feest van herkenning. Teenage Mutant Ninja Turles: Shredder’s Revenge is in alles een ode aan de legendarische beat-'em-upgames van weleer. De game verscheen onlangs voor de Nintendo Switch, Windows, Linux, de PlayStation 4 en de Xbox One, en is uiteraard ook speelbaar op de PS5 en de Xbox Series X/S. Wij speelden de Switch-versie en rekenden af met Beebop, Rocksteady, honderden soldaten van de Foot-clan en natuurlijk Shredder.

De oude 16-bit-Turtles-games hebben een simpele opzet. Een vijand, meestal Shredder, bedenkt een plan en de Turtles moeten dat plan zien te dwarsbomen. Dat doen ze in verschillende levels, die side-scrollend aan de speler voorbijtrekken. In die levels kom je in het begin vrij eenvoudig verslaanbare vijanden tegen, waarbij het niveau in latere levels natuurlijk verder omhooggaat. Elk level wordt afgesloten met een baasgevecht, waarbij je bekende en minder bekende vijanden van de gemuteerde schildpadden tegenkomt. Het ligt voor de hand dat je onderweg wat levens verliest. Als die op zijn, dan zijn er nog continues in te zetten, maar als die ook op zijn: vette pech, opnieuw beginnen.

Arcademodus: optimale nostalgie

TMNT: Shredder’s Revenge biedt die klassieke spelvariant en voegt er een moderne manier van spelen aan toe. De campagnemodus laat spelers vanuit een bovenwereld levels selecteren. Je speelt de levels dus een voor een en kunt, als je door je levens heen bent, simpelweg dat level opnieuw proberen. De arcademodus biedt de meer natuurgetrouwe aanpak: je werkt met een gelimiteerd aantal levens en continues en dient het hele avontuur te herstarten als je door je voorraad heen bent, precies zoals dat vroeger werkte. Voor wat oudere gamers is dat de meest optimale weg naar nostalgie.

Die weg leidt spelers langs zestien verschillende levels die inhoudelijk lijken samengesteld uit diverse oudere Turtles-games. Niet dat levels letterlijk gekopieerd zijn, maar wie bekend is met de oude games, zal de verschillende settings herkennen. Je vecht in de riolen onder Manhattan, zweeft op een hoverboard boven de stad, rekent af met prehistorische tegenstanders en belandt zelfs op een buitenaardse locatie. Tussen de levels door wordt middels simpele beelden gedeeld wat er in het verhaal gebeurt, maar eigenlijk is dat van ondergeschikt belang. Het draait om de actie en de soepele manier waarop dat in beeld wordt gebracht, met daarbij veel aandacht voor kleurgebruik en allerlei subtiele verwijzingen naar de succesvolle games van weleer.

De actie begint met de keuze voor een personage. Je kunt kiezen uit een van de vier Turtles, maar ook uit Master Splinter of April O’Neil. Speel je de campagne een keer uit, dan speel je Casey Jones als extra personage vrij. Dat er hoe dan ook zes personages zijn om uit te kiezen, is geen toeval. TMNT: Shredder’s Revenge ondersteunt namelijk coöperatieve gameplay voor maximaal zes personen. Dat zorgt voor heerlijke chaos op het scherm. We speelden de game solo uit, maar voegden er daarna nog wat sessies met twee, drie en zes spelers aan toe. Met zijn zessen is het chaos alom. Dat gaat zo ver dat wij zelfs ons personage af en toe kwijtraakten in al het geweld. Met twee of drie personen is dat een stuk beter te doen. Smaken verschillen, maar wat ons betreft komt de game op deze manier het best tot zijn recht. De moeilijkheidsgraad schaalt in co-op uiteraard mee: als je met meer spelers bent, komen er ook meer vijanden op je af, terwijl de bazen in de baasgevechten wat meer klappen kunnen verdragen alvorens ze zich gewonnen geven.

De moeilijkheidsgraad en het aantal spelers waarmee je speelt, hebben er invloed op, maar uiteindelijk zal TMNT: Shredder’s Revenge een keer doorspelen je net wat meer dan twee uur kosten. In de campagnemodus kun je in de diverse levels dan nog op zoek naar diverse verborgen items, waarmee je de game uiteindelijk voor de volle honderd procent kunt uitspelen. De langdurige waarde is vooral te vinden in het herhaaldelijk doorspelen van de zestien levels, bij voorkeur in de arcademodus. Niet heel verwonderlijk, want de games van vroeger zullen velen ook tientallen keren hebben uitgespeeld; het blijft leuk.

De actie is zo divers als je het zelf maakt. Alle personages die je kunt kiezen, beschikken over eigen sterke en zwakke punten en welke vechtstijl het best is, hangt af van je eigen voorkeuren. Leonardo’s double-jumpaanval is bijvoorbeeld erg effectief doordat hij dan meerdere salto’s maakt met een uitgestoken zwaard. Raphael is pijlsnel met zijn aanvallen, maar heeft niet het bereik van de veel langzamere Donatello. Zeker als je de campagne in je eentje speelt, is het leuk om af en toe eens te wisselen van actief personage, zodat je kunt uitproberen wat voor jou het fijnst werkt. De movesets die de personages in het begin hebben, worden trouwens gaandeweg uitgebreid: naarmate de Turtles sterker worden, leren ze nieuwe speciale aanvallen. Die zijn vooral handig als er te veel vijanden tegelijk op je afkomen, waarbij de speciale aanvallen je scherm in één keer leeg kunnen vegen.

Toffe soundtrack

Dat de game keer op keer leuk is om te spelen, dankt de game ook aan een uitstekende combinatie van fijne gameplay en een prima stijl, zowel grafisch als in het geluid. De game mag dan gebaseerd zijn op de Turtles-games van vroeger, de techniek is uiteraard flink vooruitgegaan. Dat betekent bijvoorbeeld dat Shredder’s Revenge een volwaardige soundtrack heeft, die op meerdere momenten in positieve zin opvalt. Het is wel jammer dat de kreten die de Turtles en overige personages uitslaan al snel in herhaling vallen en dat ook het hele avontuur blijven doen. Dat gaat op een gegeven moment wat afgezaagd aanvoelen. Niet dat het het spelplezier negatief beïnvloedt, maar toch: het viel wel op.

In de graphics valt natuurlijk op dat de stijl duidelijk afkomstig is van de oude games, maar dan profiterend van modernere hardware. Dat blijkt een recept voor een heerlijk chaotisch en kleurrijk geheel. Er gebeurt op vrijwel ieder moment van alles op je scherm, zowel in de voorgrond als op de achtergrond. Vijanden kunnen overal vandaan komen en zijn net zo kleurrijk en divers als de omgevingen die je tegenkomt. Alle animaties die horen bij de gevechten en de speciale effecten die gekoppeld zijn aan de diverse aanvallen, komen daar dan nog bij. Het levert zeker in co-op meer actie op dan een menselijk oog eigenlijk nog kan bijhouden … en dat is precies hoe het zou moeten zijn.

Conclusie

TMNT: Shredder’s Revenge is een heerlijke ode aan de Turtles-games van eind jaren tachtig, begin jaren negentig. Het spel combineert oude elementen van de games met moderne features en dat werkt uitstekend. Hoewel de grafische stijl is afgeleid van de oude TMNT-games, is duidelijk dat de hoeveelheid actie die je op het scherm ziet in een potje met zes spelers vroeger niet mogelijk zou zijn geweest. Datzelfde geldt voor de prima werkende online matchmaking, waarmee je snel en makkelijk potjes met andere spelers kunt spelen. Een level duurt ergens tussen de vijf en vijftien minuten en de hele campagne houdt je net wat langer dan twee uur bezig. Dat maakt het ook leuk om de arcademodus wat vaker te spelen, zoals je dat vroeger ook deed. Wel zijn games anno 2022 wat groter en uitgebreider dan wat TMNT: Shredder’s Revenge te bieden heeft. Gelukkig kost de game ook wat minder dan andere games. Xbox- en pc-gamers met een GamePass-abonnement kunnen de game gratis binnen dat abonnement spelen, maar de Nintendo Switch-versie die wij voor deze review speelden kost je 25 euro. Een prima bedrag voor een game waar je zeker de nodige uren plezier aan kunt beleven, al is het maar om vervlogen Cowabunga-tijden te laten herleven.

Getest

TMNT: Shredder's Revenge

Prijs bij publicatie: € 24,99

Bekijk product

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (87)

Wijzig sortering
Ziet er leuk uit, maar waarom kiezen ze altijd bij dit soort spellen voor de kartelrandjes look? Voor mij hoeft dat niet om nostalgische redenen. Heb liever een 4k resolutie met strakke lijnen. Werkt prima bij Streets of Rage.

[Reactie gewijzigd door Aid op 20 juni 2022 07:57]

Reageer
Het is gewoon een artistieke keuze. Het is onderdeel van een gehele ervaring en zolang dat geheel goed is dan is er niks mis mee toch?
Reageer
Nee, zeker niet. Zoveel mensen, zoveel smaken :). Het is meer van dat in mijn ogen de pixel art niet tot z'n recht komt op moderne tv's. De pixels zijn te opvallend en je mist de echte CRT look en feel. Waardoor ik het spel dan liever volledig in een modern jasje zie.

Dit geeft het mooi weer:
https://preview.redd.it/p...87941704e357e95e09e7d074c

[Reactie gewijzigd door Aid op 20 juni 2022 13:40]

Reageer
Goed punt, maar nu houdt men wel rekening met de nieuwe schermen als het goed is. Grappig genoeg werd het destijds niet als heel mooi ervaren door veel kunstenaars, maar via dithering en het effect van een CRT wist men toch de boel meer in elkaar te laten overvloeien. Als je nu oude games van toen op een scherpe moderne monitor bekijkt, ziet het er niet geheel uit zoals bedoelt.
Reageer
Daar zijn gelukkig wel oplossingen voor; Je kan in o.a. Retroarch relatief eenvoudig met shaders werken die CRT's nabootsen. Dat werkt naar mijn gevoel erg goed en ik verkies alle games zo te spelen. Zélfs 3d games met polygonen zoals mario 64: liever met zo'n shader op 640x480, dan in 4K... It's part of the experience...

Ziet er fantastisch uit op m'n 4k Oled. 100% aanrader!
Reageer
Inderdaad. Ik heb laatst een bundel SF games op mijn Xbox gekocht en daarin zit ook een CRT simulatie. Dat oogt gelijk zoveel mooier.
Reageer
Koop een CRT monitor via marktplaats of ebay... Hoe de artistieke richting is ontstaan en hoe het destijds werd gebruikt ga ik niet ontkennen, maar het is vandaag de dag een ding en CRT monitoren zijn geen gemeen goed meer. De kunstenaars kiezen toch echt bewust voor iets wetende dat het wordt gebruikt icm moderne hardware.
Reageer
Het is inderdaad gewoon een keuze. Ik vermoed ook dat het gewoon makkelijker te maken is? Keuze nr 1 bij indie studios, lijkt het soms :)

Men wil het laten lijken alsof het echt een stijl is. Alsof dat vroeger echt een artistieke keuze was..? Het was gewoon een technische beperking uit die tijd.

Het heeft soms wel wat, maar ik zou het persoonlijk nog veel toffer vinden met een geupdate grafische stijl. Gewoon 2D en getekend, maar wel moderner. Hades, dat vind ik een mooi voorbeeld van een moderne game met toch een knipoog naar games van weleer.

[Reactie gewijzigd door Sjekster op 20 juni 2022 17:18]

Reageer
Pixelart maken kost veel meer tijd dan gewoon 2D animaties. Hangt natuurlijk wel af van de hoeveelheid detail en uit hoeveel frames de animatie bestaat.

Vindt het persoonlijk echt genieten games met goede pixelart. Maar er zit ook een hoop bagger tussen.
Reageer
Dat iets ooit ontstaan is vanuit technische limitaties betekent toch niet dat het niet echt een stijl is.
Olieverfschilderijen bestonden ook alleen maar omdat men nog geen foto's kon maken ;)
Reageer
Ik vond het juist jammer dat SoR4 niet Pixel art was. 😊
Reageer
Tja, smaken verschillen. Ik zie liever de pixel art look. Ik vond die strakke lijnen look een slechte keuze bij SoR4.
Reageer
Ik vond de grafische stijl van de nieuwe streets of rage dus verschrikkelijk. Ze zijn helemaal zo een soort funny cartoon look opgegaan wat echt totaal niet past bij de game.
Reageer
Het lijkt wel alsof de grafische stijl bij Streets of Rage 4 opgegeven moment flink op de schop is gegaan, zo zag het er geloof ik eerst uit: https://1.bp.blogspot.com...-Streets-of-Rage-4-02.jpg (wat meer lijkt op de stijl van SoR3 maar dan moderner, vind ik wel een mooie balans tussen Retro en modern).
Reageer
Dat plaatje ziet er idd een stuk beter uit, dan wat het uiteindelijk geworden is.
Reageer
Pixel art is natuurlijk ook een stuk goedkoper te maken vanwege de mindere mate van detail (vergeleken met 4k materiaal met dezelfde artistieke kwaliteiten dan) en je komt weg met wat minder animatie frames zonder dat het er gelijk knullig uitziet.
Zou dit spel 2x zo goed verkopen als het 2x zo duur was vanwege de hogere resolutie?
Reageer
Ik weet niet of het een [b]stuk[b] goedkoper is, om pixel-art er goed uit laten zien moet je er wel echt goed over nadenken hoe je je pixels in zet, hoe groot dingen kunnen zijn dat ze toch voldoende detail heb, en hoe je objecten met een kleine hoeveelheid pixels er toch herkenbaar uit laat zien.

Qua animatie frames ligt het er maar aan hoe je het maakt. Voor een spel dat op volledige resolutie in 4K draait, kies je er misschien voor om 3D modellen te maken met animaties, daarna kan de computer voor meerdere hoeken animatie frames maken voor elke animatie. Terwijl je bij pixal-art die misschien al die animatie frames met de hand tekent.
Reageer
pixelart is niet perse goedkoper om te maken. Daar zit behoorlijk wat meer 'handwerk' in ten opzichte van 3D modellen.
Reageer
Nou, mijn ervaring met pixel art is dat het veel tijd kost om goede sprites en animaties te maken. 16x16 is snel gepiept, maar bij 32x32 pixels, 64x64 pixels en groter ben je elke keer veel meer tijd kwijt. Een factor 4 qua tijd is helemaal niet overdreven per stap omhoog. Helemaal wanneer het kleurenpalet en het aantal animatieframes ook nog eens flink toeneemt.

Pixel art is een soort van minimalisme. Eén geplaatste pixel kan namelijk het verschil maken tussen een mislukt karakter of een goed gelukt karakter. Je maakt dus eigenlijks een illusie. De ontbrekende pixels moeten door de hersenen ingevuld, alhoewel dat vanaf 32x32 pixels en groter een steeds kleinere rol speelt door de mogelijkheid om meer detail toe te voegen vanwege de hogere resolutie van de sprite.

Gezien de berg detail in sprites en backgrounds en de berg animatieframes kan ik wel zeggen dat deze nieuwe TMNT geen snelle cash grab is. Hier is serieus werk in gestoken!
Reageer
Ik zeg ook expliciet dat het om 'dezelfde kwaliteit te halen' meer kost, vind deze game er ook prima uitzien. Met je opmerking dat meer pixels meer tijd (dus geld) kost zeggen we volgens mij hetzelfde...
Reageer
Nouja, dat er games als Streets of Rage 4 zijn die 2D HD graphics hebben betekend dus dat er dus niét altijd voor de pixel look word gekozen, je spreekt jezelf tegen. De ene dev kiest voor pixels, de ander niet, zo simpel is het. Misschien zitten er filters in de game die het een CRT look geven, geen idee. Misschien dat iemand anders dat weet.

Als je meer 2D HD Beat 'em up games met gladde lijntjes zoekt zou ik Battletoads eens proberen, en Asterix & Obelix: Slap them All!.
Reageer
Turtles in Time op de SNES staat mij nog vers op het netvlies als kleine jongen.
Reageer
Die heb ik ook veel gespeeld! De Cowabunga collection van Konami komt ook nog dit jaar. Daar zit Turtles in Time ook bij (en alle andere TMNT games van Konami).
Reageer
Turtles in Time vond ik echt de beste ooit gemaakt op de SNES. De eerste Turtles op de NES is pure nostalgie. Echt heel vet
Reageer
Daar lijkt deze heel erg veel op. En dat is positief :*)
Reageer
TMNT Turtles in Time wordt hier elk jaar toch echt wel eens een keertje helemaal uitgespeeld op onze SNES. (Net zoals Streets of Rage 2 op onze Mega Drive, trouwens.)

Ik zal deze nieuwe aanschaffen op mijn Steam Deck zodra ik thuis ben. Docken we de Deck op de TV en en dan kunnen we vanavond even lekker los met zijn zessen! :)
Reageer
Turtes in Time op de Arcade kasten op de kermis vroegah :P samen met Mortal Kombat 1 en 2 en Golden Axe 2 en E-Swat en Afterburner
Reageer
een van de beste turtle games :)
Reageer
voor mij is het nog steeds Teenage Mutant Ninja Turtles op de NES, wat een moeilijk spel vond ik dat vroeger, ik kwam nooit voorbij een bepaald punt in het spel en echt jaren gespeeld
Reageer
Ook beschikbaar in Xbox GamePass.
Reageer
Goeie tip, voeg ik toe in de tekst!
Reageer
De game is overigens ook beschikbaar voor Game Pass Ultimate subscribers op PC! (de tekst suggereert nu dat het alleen voor Xbox is - blijft ook beschamend slechte marketing van MS om eigenwijs vast te willen houden aan hun Xbox brand, volgens mij lopen ze nog steeds flink subscribers mis omdat de naam Xbox Game Pass mensen zonder een Xbox doet afschrikken).
Reageer
Goed punt! Ik pas het nog even verder aan.
Reageer
Je bent nog niet klaar met aanpassen! :+

Je hebt geen Game Pass Ultimate nodig;

Voor console is Xbox Game Pass for Console voldoende en voor pc is PC Game Pass voldoende.

zie hier de verschillen:

https://www.microsoft.com...pare-xbox-game-pass-plans
Reageer
oja das waar ook, het blijf ingewikkeld :D
Reageer
Dit artikel is mijn gift that keeps on giving. 8)7
Reageer
Tegenwoordig noemen ze het dan ook PC Game Pass voor de pc.

zie:

https://www.microsoft.com...pare-xbox-game-pass-plans
Reageer
Ik heb heel lang geleden (+/- 30 jaar) ooit een Turtles game op een echte arcadekast gespeeld, weet niet precies meer welke het nou was. Alleen kan ik wel herinneren dat ik niet echt wist wat ik nou helemaal aan het doen was; verder wel onwijs vermakelijk!
Reageer
Als je het tijdperk van de NES, SNES en Mega Drive hebt meegemaakt, maar je hebt nooit een Teenage Mutant Ninja Turtles-game gespeeld, ben je dan wel echt een jonge gamer geweest?
Steekt hand op!
Vrijwel alle Nintendo consoles gehad maar nooit een Turtle game gespeeld er op.
Wel op de game boy geloof ik :?

[Reactie gewijzigd door sapphire op 20 juni 2022 07:43]

Reageer
Ik wel en inmiddels deze ook gespeeld 😉.
Maar eerlijk gezegd nooit mijn favoriet geweest, maar wel van mijn broertje. Dus we gaan hier zeker ook multi-player weer plezier aan beleven.
Reageer
Ik heb mijn eerste turtles game op de sega megadrive ook pas recentelijk gespeeld (TMHT Hyperstone heist). Helemaal fan van de game nu.
Deze komt ook op de wishlist!
Reageer
Doe mij maar gewoon Teenage Mutant Ninja Turtles 2 en 3 voor de NES 👌 Geweldige blend van gameplay, graphics en sound design waar deze nieuwe game met retro look aan probeert te raken.

https://youtu.be/LMDkaqyMLZQ

[Reactie gewijzigd door nms2003 op 20 juni 2022 07:38]

Reageer
Dan moet je zeker deze release even in de gaten houden, komt ook binnenkort nog uit :)

https://www.youtube.com/watch?v=nlaZF5bxc50
Reageer
Hehe 😉 Zeker. Staat op mijn watchlist. Alleen ga er geen 40 voor betalen. Dus de aanbieding afwachten.
Reageer
.

[Reactie gewijzigd door RJL86 op 21 juni 2022 07:29]

Reageer
Leuke game om eens door te spelen. Voor de verzamelaars en liefhebbers van fysieke games is deze game ook o.a. hier te koop in fysieke vorm.

[Reactie gewijzigd door Jumpman op 20 juni 2022 09:59]

Reageer
Wat is het verschil tussen de LimitedRunGames versie en deze? Het scheelt nogal qua prijs (vooral door de verzendkosten en VAT.)
Reageer
Limited run games versie is de Amerikaanse. Niet bedoeld voor Europa. Die bij nedgame is de juiste.
Reageer
Leuk spel, dacht donderdag avond voor get slapen gaan even snel arcade doen met een vriend.. Heb het geweten ook, je bent ruim 2u bezig XD
Reageer
Ja, Turtles in Time en Tournament Fighters vroeger helemaal grijs gespeeld. Dit spel past dan ook precies in mijn straatje en heb hem direct op Switch en PC gekocht.

Ja, hij valt snel in herhaling, maar niet om redenen dat bovengenoemde spellen dat niet deden. Dit hoort in mijn ogen ook een beetje bij de nostalgie. Niet om het goed te praten, maar voor mij voelt dit zo 'horen'. De korte story mode (zo'n 2,5 uur) is kort, maar langer dan Turtles in Time (in een uur uit te spelen). Voor 25 euro vind ik dit een prima deal (al had ik natuurlijk ook liever meer gehad).

Ze hebben wel een aantal toevoegingen gedaan die ik zeer kan waarderen: een vorm van levelingssysteem dat toch net een beetje diepgang geeft, challenges/collectables en een map die ook daadwerkelijk aan elkaar gelinkt zijn, vrij te spelen karakter (die niet via pre-order of dlc of mtx te krijgen/kopen is!), etc.

Dit spel doet precies wat het moet doen, zonder de frustraties van de hedendaagse games. Een frisse wind, door juist het oude te doen!

Edit: en online multiplayer is natuurlijk een pré. Al zal ik dat niet zo snel doen. De 6 speler couch co-op vind ik veel leuker en gezelliger.

[Reactie gewijzigd door HellFury op 20 juni 2022 08:01]

Reageer
Dat lijkt me er eentje voor op de downloadlijst. Ik speel nu zelfs nog geregeld zowel Hyperstone Heist (MegaDrive) en Turtles in Time (SNES) op mijn Anbernic handheld. Dat zijn overigens de twee Turtles-games waar dit op is gebaseerd, lijkt me. Die andere games waren toch veelal meer platform en dat zie je hier niet echt terug. Fantastisch stukje nostalgie en gewoon voor die tijd grafisch prima, snelle actie en gewoon héél véél fun. Dat lijkt me hierbij niet minder. Ik had wel graag een paar van die worpen gezien als op de SNES, waarbij je footsoldiers tegen Shredder aan kon gooien. Maar wie weet zit dat er wel in en heb ik niet goed gekeken. Lijkt me een must buy voor iedereen die dit een beetje volgde in de jaren '80/'90. :)

[Reactie gewijzigd door Frituurman op 20 juni 2022 08:07]

Reageer
Ik had wel graag een paar van die worpen gezien als op de SNES, waarbij je footsoldiers tegen Shredder aan kon gooien. Maar wie weet zit dat er wel in en heb ik niet goed gekeken.
Je kan zeker de footsoldiers uit het scherm gooien (en dat komt ook terug in een bepaalde boss-fight).
Reageer


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee