Ik heb deze router via ibood gekocht voor 55 euro incl. verzenden. Ik zocht een dual band router met 4 Gbit netwerkpoorten en kwam via ibood een aanbieding tegen van deze router. Een vergelijkbaar alternatief van bv TPlink was destijds een paar tientjes duurder.
Mijn eerste ervaringen waren gematigd positief. Je kunt een hoop instellen in de interface, maar deze vond ik niet heel overzichtelijk. Ik heb de 2.4GHz wifi uitgezet en gebruik enkel de 5GHz wifi. Ik had echter geregeld last dat mn wifi verbinding plotseling uitviel voor een paar minuten. De SSID kon dan niet gevonden worden. Het gevolg was geen netwerkverkeer gedurende een paar minuten, wat erg irritant is als je een film via wifi naar een tv aan het streamen bent.
Mijn eerste...
Ik heb zelf de Dlink DIR-857 en ben er achtergekomen dat het apparaat zeer goed werkt... mits er niet meer dan 7 apparaten tegelijk ermee verbonden zijn. Wellicht dat jij hetzelfde probleem had en dat Dlink daar in de firmware een oplossing heeft bedacht.Ik had echter geregeld last dat m'n wifi verbinding plotseling uitviel voor een paar minuten. De SSID kon dan niet gevonden worden. Het gevolg was geen netwerkverkeer gedurende een paar minuten, wat erg irritant is als je een film via wifi naar een tv aan het streamen bent.
[Reactie gewijzigd door QQ2 op 23 juli 2024 15:00]