Logitech Gaming Keyboard G510 (Qwerty US) Review

Snokola
16 december 2013, laatste update op 16 december 2013, 641 views

Logitech Gaming Keyboard G510 (Qwerty US)

Pluspunten

• 18 programmeerbare toetsen en 3 profielen
  • Verlichting toetsenbord
  • Systeem en game info op LCD
  • Scrollknop voor muziek & andere audio functies
  • heerlijk typ toetsenbord

Minpunten

• Duur
  • Driver probleem met muis

Nadat ik mijn oude toetsenbord had weggegooid was ik op zoek naar een verlicht toetsenbord met programmeerbare toetsen. Ik ben een poosje opzoek geweest en vond ik de Logitech G510. Ondertussen heb ik dit toetsenbord ongeveer één jaar en zal ik hierbij mijn ervaringen delen. De Logitech G510 is een prima toetsenbord met programmeerbare toetsen, verlichting, LCD scherm en audio opties. Ik zal maar beginnen bij de programmeerbare toetsen. De programmeerbare toetsen werken heerlijk en je kan er alles voor instellen van toetscombinaties,een programma opstarten tot een nummer afspelen. Verder kun je je toetsenbord alle kleuren van de regenboog geven en kun je verschillende kleuren opslaan in verschillende profielen. Het LCD scherm wat op het toetsenbord zit werkt zeer prettig en er zitten een paar leuke features op zoals: RSS feeds, de klok, mediaspeler, prestaties bekijken van je systeem en games die werken met dit LCD scherm. Zelf heb ik League of Legends gespeeld en kon ik altijd mooi in mijn schermpje zien hoeveel geld ik had, wat mijn KDA, GPM en CPM waren. Al met al een groot pluspunt. Er zit ook nog een aansluiting op voor een microfoon en een headset die je overigens gelijk kan muten met een knop dat boven de ingangen zit. Over de audio opties op dit toetsenbord heb je een lekkere scrollbar waar ik heel bij mee ben het werkt zeer precies en ligt heerlijk in de hand. Voor de rest zitten er nog knoppen op voor Start/stop, volgende en vorige. Ik kwam nog wel één nadeel tegen maar dit kwam door de software van het toetsenbord. Als ik de recentste versie draaide van de Logitech Game Software samen met mijn Razer Naga Hex dan kreeg ik wel eens driver conflicten dat ervoor zorgen dat allebei de lampen van mijn apparaten gingen knipperen en ik ze niet meer kon gebruiken. Later heb ik hier een oplossing voor gevonden en dat was om een oudere versie van de software te draaien.

Heb jij ook een Logitech Gaming Keyboard G510 (Qwerty US)?

Ik gebruik de Razor Naga Epic en heb het zelfde probleem dat allebei de lampen van mijn apparaten gingen knipperen en ik ze niet meer kon gebruiken. Welke versie van de drivers gebruik jij nu dan dat het wel werkt.
MVG Sebastiaan Robert
Ik gebruik nu versie 8.35 en sinds ik deze versie gebruik nooit geen last meer van gehad.
dankje ik zal het eens proberen