Omdat ik niet zo heel breed in mijn slappe was zit, probeer ik altijd voor zo min mogelijk geld het best mogelijke te krijgen. Dat betekent dat ik wel eens concessies moet doen - maar dan liefst aan eventuele extraatjes en niet aan de uiteindelijke kwaliteit. Na veel speurwerk, vergelijkingen online en bezoekjes aan diverse handelaren is mijn keuze op deze camera gevallen.
Een concessie die ik bewust heb gedaan is: er zit geen gps op. Ik vind dat geen gemis, als het echt moet (voor in het vakantie-album bijvoorbeeld) kan ik ook wel een fotootje met mijn telefoon maken. Het is niet belangrijk genoeg voor me om daar (flink) extra geld voor neer te leggen.
Wie liefst een compactcamera wil (omdat die toch prettiger in je jaszak mee te nemen is, of omdat je het geld er niet voor hebt) kan heel aardig uitpakken met deze camera. Ik heb een workshop gedaan en de fotografe die die gaf was verrast over de mogelijkheden van deze camera.
NB ik heb geprobeerd enkele foto's bij te voegen, maar dit lukt helaas niet...
EDIT september 2014: in augustus begon de camera helaas te muiten. Het programma sprong spontaan naar Wifi en weer terug als ik bezig was met fotograferen. Aanvankelijk dacht ik dat ik er per ongeluk met mijn hand lang was gegaan, maar het gebeurde steeds vaker, zonder dat ik er aan was geweest. Inmiddels is de camera retour reparatie Kinorama (waar hij via Bol.com is besteld) en hoop ik hem in de eerste week van oktober weer terug te hebben.
Camera wordt erg gemist...