Acer Iconia B1-A71 8GB Zwart Review

12 oktober 2013, laatste update op 12 oktober 2013, 27 views Rapporteer

Voor die prijs is het een goede tablet. Jammer genoeg werkte na enkele weken de touchscreen niet meer. No hard feelings, kan met elke tablet gebeuren. Maar wat mij dan heel zwaar tegensteekt is dat ik al meer als 7 weken aan het wachten ben reparatie door de garantie.
Gouden tip: Kijk ook naar de garantievoorwaarden, met andere woorden: Hoelang moet ik wachten als het kapot is?

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Acer Iconia B1-A71 8GB Zwart?