Ben blij dat er iemand is die goede ervaringen heeft met dit rare apparaat.
Bij aanvang werkte het prima in combinatie met de NETGEAR router WNDR4500, maar na verloop van tijd begon de verbinding te haperen (+/- 2 x per dag). De firmware is geupdate, maar dat veranderde niet zoveel. Vervolgend de support van NETGEAR ingeschakeld, afijn na een paar weken is er een RMA gemaakt en het apparaat omruild voor een andere.
De vervanger is nog erger: krijg in het geheel geen verbinding zelfs niet op een afstand van 1 meter, configuratie is een verschrikking. Toch maar weer gechat met NETGEAR en vervolgens vanaf een factory reset weer gepoogd het ding aan de gang te krijgen ..... EIndelijk leek het te lukken maar het apparaat gaf link errors op een afstand van 1 meter van de router.
Uiterst frustrerend: ik heb er nu genoeg tijd aan besteed, het appraat is rijp voor het electronica walhalla hopelijk weten de goden daar er iets mee te doen (zij hebben waarschijnlijk wifi die altijd werkt).
Ik heb een alternatief gevonden: de oude NETGEAR WPN*24 router ...... geconfigureerd als AP (access point) en via een (lange) kabel aan het netwerk gekoppeld: goede resultaten. En de verbinding is stabiel en veel sterker dan met een extender (altans toen die nog goed functioneerde)..
[Reactie gewijzigd door Jbro op 23 juli 2024 18:10]