Hallo Tweakers, Mijn eerste revieuw, weest dus vooral niet bescheiden op welke punten ik iets kan verbeteren, ik heb lang getwijfeld welk beeldscherm ik zou kopen, en voor mensen die ook twijfelen heb ik dus een revieuw geschreven , ik heb tijd getwijfeld tussen de Samsung 245B, Samsung T240, en de samsung 2493hm, verder ook nog BenQ 24 inch rond gekeken maar toch gegaan voor de 2493hm , allemaal 24 inch omdat ik graag 1900x1200 resolutie wou spelen. Algemene beoordeling: Goed, beeldscherm voldoet aan mijn verwachtingen, heeft ook zo z'n voor en nadelen die verder in deze revieuw worden uitgewerkt, het beeldscherm word ZONDER pixelmapping geleverd, verder is de versie die ik heb zonder usb poort, ik heb er al genoeg in mijn...
Dit soort dingen zijn uit den boze. Afgezien dat het volgens mij niet waar is, krijg je altijd beoordelingen over je review as-is. Dus houdt je review nog even in de preview modus (vinkje bovenaan de edit pagina van je review) als hij nog niet klaar is.* onder constructie *
Deze woorden horen aan elkaar, dus hardwarematig en softwarematig (eventueel met een streepje ertussen (maar dat is volgens mij Neerlandisch fout). Nu staat er dat de hardware en de software matig is, hetgeen je absoluut niet bedoeld.Kleurweergave:
Ik zou de kleurweergave als zeer goed willen beschirjven, sprankende felle kleuren, felheid goed aan te passen, zowel hardware matig als software matig
Zijn er meerdere versie van dit scherm in omloop? De andere review productreview: Samsung Syncmaster 2493HM review door Verwijderd maakt wel melding van een USB-hub in de voet. Ook meldt hij dat er een koptelefoonaansluiting aanwezig is.verder is de versie die ik heb zonder usb poort
Ja, ja dynamisch. Is wat anders dan de echte contrast ratio (is 1:1000, als ik me niet vergis, hetgeen nog steeds een behoorlijk goede waarde is). Als ik de diverse reviews mag geloven,welke over Samsung schermen gaan, zetten ze die dynamische contrast ratio direct uit. De nadelen zijn groter dan de voordelen. Verder is het vooral een verkooppraatje....Contrast ratio van 10000:1
Een gemiste kans in mijn ogen. Juist met een scherm als dit, die ook vaak aangeschaft wordt voor het kijken naar HD materiaal zou pixel mapping aanwezig moeten zijn. Het lijkt mij (als leek) toch niet zo een dure optie.- GEEN Pixel mapping,