Ik heb deze modem-router nu 5 maanden in mijn bezit.Hiervoor had ik een Speedouch 716 die regelmatig wegviel.De bereikafstand heb ik nog gemeten.Deze N modem router heb ik gekozen voor de toekomst.
De webinterface is meteen zichtbaar bij het openen in je browser.De belangrijkste gegevens kun je meteen aflezen.Alleen bij het wijzigen van een parameter wordt naar je password gevraagd.Alles staat ook in het Nederlands.
De setup in kinderlijk eenvoudig.Indien jou ISP protocol PPPoA gebruikt is deze modem router een aanrader.In totaliteit heb je 1 minuut nodig voordat je internet verbinding werkt.Kort geleden heb ik een Linksys WAG200G geinstalleerd, wat toch nog te lang duurde voordat alles vlekkeloos werkte.Vooralsnog geen enkele keer meegemaakt...
Wat bedoel je hiermee, de snelheid..... Je moet wel realiseren dat de 802.11 n nog steeds een draft is, die weliswaar naar alle waarschijnlijkheid compatibel zal zijn met de definitieve versie (compatibiliteit is uitgangspunt). Aan de andere kant zakken de prijzen ongeveer per dag, dus een buil zul je je nooit vallen aan je aankoop.Deze N modem router heb ik gekozen voor de toekomst.
[Reactie gewijzigd door lordsnow op 26 juli 2024 00:12]