€ 39,- bij bol Plaza

Linksys AE1000 Wireless-N USB Adapter Review

4 april 2013, laatste update op 4 april 2013, 30 views Rapporteer

Ik heb de stick geprobeerd op Windows 7, Windows 8, verscheidene Linux distributies. En op elk platform had ik problemen.
Eerst was het dat mijn internet continu uitviel.
Nu is het zo gekomen dat mijn PC elke dag zit te bluescreenen op Windows 8. Ik heb alle drivers geprobeerd, ook die van ralinktech zelf en bij Windows 8 ingebouwd kwamen.
Uit alle miserie overgestapt naar Ubuntu. Bleek hij daar ook vast te hangen bij het afsluiten. Als ik mijn stick uittrok terwijl ie vasthangt sluit hij ineens wel verder normaal af.
Af te raden.

Pluspunten

• goede support, maar ik ga geen moeite doen om een stick van 20 euro op te sturen.

Minpunten

• onstabiel
  • slechte compatabiliteit

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Eerst was het dat mijn internet continu uitviel.

Af te raden.

Heb jij ook een Linksys AE1000 Wireless-N USB Adapter?