Ik heb deze HD sat decoder nu een aantal dagen in gebruik en het lijkt me dan ook tijd om er een review voor te schrijven.
Als eerste, de doos waar in deze decoder zat was net groot genoeg om de decoder, afstandsbediening en de kabels in te stoppen zonder veel extra lucht.
Ik mag dit wel.
De installatie is vrij simpel en de handleiding die er bij zit is duidelijk.
Alle stekkers op de juiste plaats aansluiten, aanzetten en het menu volgen en klaar.
De decoder herkent standaard een Diseq switch voor 4 satellieten en staat ingesteld op Hotbird (13), Astra 1, 2 en 3 (19,2 23,5 en 28 graden)
Via de USB aansluiting kan je een USB stick of HDD aansluiten voor opnamen en timeshift. Dit heb ik uitgeprobeerd en werkt goed.
Opnemen werkt simpel...
Bullshit! Als je een beetje nadenkt weet je ook dat de M7 Sat801 zelf kan formateren:De externe HDD moet in FAT32 geformatteerd zijn anders wordt deze niet herkent met als nadeel heeft dat windows er hooguit 32GB van kan toe wijzen.
Natuurlijk niet, de M7 Sat801 is geen Server / Host met Samba of NFS Shares....Internet aansluiting is niet te gebruiken/benaderbaar met een computer.
Deze kan je wel instellen onder de Favorieten Functie onder de OK knop, daarna 3x naar links navigeren, hier is een Favorieten-Lijst, hier kan je tot 1000 items toevoegen, in eigen volgorde.Geen eigen boeket of zender volgorde in te stellen.
De StandBy-functie werkt goed na het upgraden van de Firmware én daarna een Self-Bus-Powered schijf in de USB Connector toevoegen.De stand-by functie werkt niet zo als je denkt en hij moet dan ook booten als hij weer aangezet wordt met de afstandsbediening.