Cooler Master Internal to External USB 3.0 Adapter Zwart Review
27 januari 2013, laatste update op 27 januari 2013, 994 views
Rapporteer
Ik heb laatst dit kabeltje gekocht, omdat mijn moederbord (P8H67-M EVO) geen usb 3.0 header had. Wat dit kabeltje doet is 2 usb 3.0-aansluitingen van de achterkant van het moederbord omzetten naar een usb 3.0 header om de usb 3.0 aansluitingen op het front-panel op aan te sluiten.
Het werkt goed, ik heb helaas 2 aansluitingen minder aan de achterkant, maar nu hoef ik gelukkig niet meer mijn usb 3.0 apparaten aan de achterkant van m'n pc aansluiten, wat altijd zo'n gedoe was.
Pluspunten
- Werkt goed
- Kabel voelt stevig aan
- Zwart kleurt goed bij de meeste behuizingen
Minpunten
- Aan de korte kant
- Je moet aan gat aan de achterkant van je behuizing hebben om hem doorheen te trekken, of je moet een gat maken door een pci-e kaart weg te laten