Creative Gigaworks T20 Series II Review
13 november 2012, laatste update op 13 november 2012, 1.787 views
Rapporteer
Creative Gigaworks T20 Series II
Computer speakerset
Ik was op zoek naar een 2.0 speakersetje voor bij mijn pc. Na wat rondgekeken te hebben op tweakers kwam ik terecht bij deze T20. Ik heb hier net iets meer als 60 euro voor betaald.
Ik heb niet het hele frequentie bereik hertz voor hertz zitten uitpluizen, maar mijn muziek klinkt uitstekend. Slechts drie dingen vallen mij op aan deze speakers.
1. Ze zijn niet zo smal / hoog / instabiel als andere reviews doen vermoeden.
2. Het geluid is verrassend goed. Zeker omdat we het hier hebben over PC speakers.
3. Er zit verrassend veel bas in deze relatief kleine speakertjes.
Pluspunten
- Geluidskwaliteit
- Bas & Treble appart regelbaar
- Max volume
- Uiterlijk
Creative Gigaworks T20 Series II
Computer speakerset
1. Ze zijn niet zo smal / hoog / instabiel als andere reviews doen vermoeden.
3. Er zit verrassend veel bas in deze relatief kleine speakertjes.
Op tweakers staan enkele kritische reviews over deze set, maar dit is in mijn ogen geheel onterecht. De speakers hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik verwachtte echt wel wat voor € 60.