D-Link DIR-655 Review
2 november 2012, laatste update op 2 november 2012, 896 views
Rapporteer
Ik heb recent deze router aangeschaft, en ga binnenkort alweer een nieuwe halen. Draadloze snelheid is belabberd. Verbinding valt af en toe weg.
De router wordt ook niet meer ondersteunt door D-link, ook al is bekend dat de firmware van het apparaat erg slecht is. Al met al ga ik een nieuwe zoeken.
Er zijn op internet ook zat positieve reviews te vinden. Dit komt volgens mij doordat er bijzonder veel verschillende hardware revisies zijn, en verschillende firmware versies. Het kan dus prima werken (als je de goede hardware/firmware combinatie weet te krijgen), Helaas is er geen eenduidige manier te vinden op internet om mijn specifieke hardware versie optimaal aan het werk te krijgen.
Als je overweegt deze router te kopen, zou ik eerst...
Pluspunten
- Bereik (ik heb wel overal bereik met deze router)
- Bekabelde verbinding is prima
Minpunten
- Draadloze snelheid
- Draadloze verbinding valt weg
- Slechte firmware
- Geen ondersteuning van de fabrikant
2 van 5 sterren (Slecht)
Als je overweegt deze router te kopen, zou ik eerst eens de D-link forums bekijken voor dit model, dan krijg je een indruk van de problemen die er zijn.