NEC ND-3540 16x (Dual-layer, Zwart) Review
20 februari 2008, laatste update op 20 februari 2008, 48 views
Rapporteer
Ik heb deze brander nu alweer ruim 2.5 jaar in mijn bezit en zoals vele andere hier niks dan lof over het het apparaat.
Mijn ProDye en Verbatim schijven brand hij zonder problemen en er is er nog nooit 1 fout gegaan. Ook zijn er zo nu en dan andere optische media het brandertje gepasseerd en ook deze bruikbaar bij de eigenaar kunnen afleveren.
Tot ik op een dag mijn lading JVC DVD-R Schijfjes zag liggen en deze probeerde te gaan brandde gaf dat geen response. Daarop volgend verschillende schijfjes van de spindle geprobeerd maar tevergeefs.
Pluspunten
- Diversiteit Media Ondersteuning
- Prijs / Kwaliteit Verhouding
Ik kwam toen op het idee is te kijken naar een nieuwe FirmWare, ik kwam veel 3th Party FirmWare voor dit beestje tegen maar ik ben hier zelf nooit zo'n fan van, gelukkig bood NEC zelf ook een nieuwe FirmWare aan, en na deze FirmWare op mijn DVD Brander te hebben geladen heb ik nooit meer problemen ondervonden met wat voor Media dan ook.