€ 49,99 bij Smartphonehoesjes.nl

Rain Design mStand Review

26 augustus 2012, laatste update op 26 augustus 2012, 50 views Rapporteer

al enige tijd heb ik een imac en macbook. onlangs toch besloten de imac van de hand te doen en verder te gaan met de macbook. gaf me net wat meer bewegingsvrijheid en het gebruikersgemak van 1 pc/laptop. Imac uiteindelijk verruild voor een 24 inch samsung scherm. Om uiteindelijk ook op de macbook prettig te kunnen werken ben ik opzoek gegaan naar diverse laptop stands. Uiteindelijk was mijn oog gevallen op de griffin elevator en de m-stand. Een bezoekje aan een lokale apple winkel (A-mac den bosch) heb ik beide stands gezien en ook even kunnen testen. Griffin elavator ziet prima uit maar gaf me niet het gevoel dat het stevig zou zijn. M-stand is dan ook zeer robuust en de macbook blijft hier dan ook prima op staan.
kort gezegd:
+ prima...

kort gezegd:
+ prima design
+ stevig
+ prima werk hoogte

- prijs is wat aan de hoge kant als je het vergelijkt met andere stand. echter is het wel een duurzame stand die niet 1,2,3 kapot zal gaan.

Mooi product als aanvulling op de macbook.

Heb jij ook een Rain Design mStand?