Sinds vrijdag 8 februari 2008 ben ik in het bezit van deze beamer en heb er inmiddels 3 films op bekeken. Wat een apparaat!
Featureset
De mogelijkheden met deze beamer zijn goed. Wat het mist is een handmatige zoom op de lens. Hierdoor ben je gebonden aan de afstand tussen de beamer en het scherm om je plaatje er mooi op te krijgen. Ga je echter gewoon op de muur projecteren, zoals het momenteel bij mij het geval is, maakt dit niet uit.
Het aantal ingangen is beperkt: VGA, Tulp, S-video en USB. Echter wel voldoende. Ik hoef er niet meer dan 1 computer op aan te sluiten, en voor een eventuele dvd op een andere locatie kan ik hem eenvoudig aansluiten met de s-video kabel. Dus voor de thuisbioscoop of presntatie is dit simpelweg alles wat je nodig hebt.
Kleurweergave
Dit is goed voor elkaar. Door de DLP-techniek heb je in het begin last van het welbekende regenboogeffect.
Voor de mensen die hier niet zo bekend mee zijn:
Als je van bovenaf naar het bewegende wiel van je fiets kijkt, kan je door het knipperen van je ogen het profiel zien. Doe je dit bij een beamer met DLP-techniek dan zie je alle kleuren die gebruikt worden om het plaatje te creeeren. Dit gebeurt echter ook als je met je ogen van de film naar...
[Reactie gewijzigd door -Elmer- op 26 juli 2024 04:42]