Sinds 2 weken ben ik eigenaar van deze kast.
Voor het geld dat je kwijt bent, koop je een kwalitatief goede kast. Ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat van mijn build.
Tijdens de bouw ben ik geen noemenswaardige issues tegen gekomen. Natuurlijk zijn er altijd pro's en con's. Ik heb zelf voor de kast 42 euro excl. betaald. Wat in mijn ogen een koopje is.
Voor deze kast heb ik een SFX 200W voeding gekocht van xilence. Dit levert veel extra ruimte op in de case. Ik heb niet getest met een ATX voeding. Een Anandtech review meldt geen problemen over het inbouwen van een ATX voeding. Case air flow is duidelijk minder met een ATX voeding, dit omdat er minder lucht in de kast zit. Het is mogelijk dat er netto geen verschil is, aangezien een ATX voeding ook meer warmte kan afvoeren via de achterkant.
De videokaart is absoluut niet nodig. De APU kan makkelijk 1080 aan. De pc gaat bij mij als media server, DL client, etc etc (over rdp) fungeren. (Deze computer vervangt mijn huidige Dell Optiplex FX 160) Echter kan ik met de 6450 er in wel Team Fortress spelen. Het enige wat ik nog wel eens speel.
Mijn verdere specs:
GigaByte GA-E350N-USB3 ITX Mobo
Samsung 830 128 GB
MSI Radeon HD 6450 R6450-MD1GD3/LP
Corsair XMS3 8 GB, PC3-10666
Data opslag: 2.5" 320 GB (7200rpm) + 3.5" 1 TB (5400rpm)
Pro's
- Er kan een ATX voeding in
- Kabel management is heel goed
- Mobo headers zijn voldoende lang
- mogelijkheid voor 3 interne fans
- Kast sluit goed en is stevig, ook zonder panel
- De 3.5" bays kunnen 2 * 2.5" drives aan
Con's
- USB3.0 Mobo header gebruikt intern twee connecties (één volledige USB3 header). Echter zit er op het Front Panel maar één USB3.0 poort
- Stock fans zijn niet stil. 7 of 5 Volt mod required voor een stille pc
- Bij het gebruik van een ATX voeding is een modulaire voeding aan te raden
Al met al is het een zeer stil systeem geworden.
Note: De USB kabel op de interne fan is omdat er geen USB3.0 header op het mobo zit. (Mijn enige build fail) Daarom heb ik een USB3.0 Header female naar external USB gekocht. Dit werkt 100% (Cooltek Internal to External USB 3.0 Adapter 2 ports)