Ik heb thuis de volgende situatie: Telfort internet met Experia Box V8, GS105e, GS108E, Synology NAS DS209+, Sony Bravia tv, TP-Link 1043 met open WRT (momenteel niet aangesloten).
De situatie is als volgt:
De 5 poorts switch staat in de buurt van de meterkast en wordt als volgt gebruikt:
GS105e
1 aansluiting naar Port 1 van de Experiabox (Vlan 2)
2 Algemeen gebruik VLAN 2
3 Algemeen gebruik VLAN 2
4 Aansluiting naar Port 4 van de Experiabox IPTV (VLAN 1)
5 Verbinding naar poort 8 van GS108e (Tagged VLAN 1+Tagged VLAN 2)
Boven in mijn studio heb ik de volgende opstelling:
1 Algemeen gebruik VLAN 2 (Synology DS 209)
2 Algemeen gebruik VLAN 2 (Sony Bravia tv)
3 Algemeen gebruik VLAN 2 (wired aangesloten Macbook)
4 Algemeen gebruik VLAN 2 (wired aangesloten Onkyo TX-8050)
5 Algemeen gebruik VLAN 2
6 Uplink naar Internet en telefonie modem (aangesloten op één van de Ethernetpoorten) VLAN 1
7 Uplink naar IPTV aansluiting op Motorola kastje van Telfort
8 Verbinding naar poort 5 van GS105e (Tagged VLAN 1+Tagged VLAN 2)
Ik heb zoveel mogelijk alle ip adressen vastgezet in de Experiabox op statisch, gekoppeld aan het MAC adres van het desbetreffende apparaat. Eerst had ik Vlan 1 en 2 omgedraaid maar toen werkte iptv niet, aan de hand van een tip eerder in dit topic heb ik het omgedraaid waarna ip tv en internet wel functioneerde.
De TP-Link TL1043 met open WRT krijg ik momenteel niet aan de praat, die wil ik als bridge laten fungeren voor de draadloze functionaliteit. (als iemand kan helpen met de juiste config, graag!!) Ik heb daarnaast het volgende probleem:
Mijn NAS is wel zichtbaar in mijn netwerk maar ik kan niet connecten, ik kan wel via de configuratie site van de Synology op mijn NAS komen maar ik kan geen bestanden wijzigen / benaderen, tevens kan ik ook geen verbindinding maken met de NAS, hij zegt dan verbinding mislukt. In mijn vorige woning ging dit probleemloos.
Tevens is mijn Bravia TV wisselend (vaker niet dan wel) in staat om verbinding te maken met het internet, regelmatig zegt hij: check netwerk kabel, dit terwijl hij de verbindingstest wel doorstaat. Ik heb alle firmware geupdate en de kabels gewisseld om te checken op breuken. Ik heb het gevoel dat er ergens een instelling verkeerd staat waardoor mijn apparaten moeizaam vervbinding kunnen maken met elkaar en met het internet. Mijn macbook heeft wel een soepele verbinding met het internet. Ik loop al anderhalve week te klooien en heb al tig topics doorgespit... ik word er bijna moedeloos van!!
Aanvulling: Ik heb mijn NAS ook al direct aan mijn Experiabox gehangen en ook al aan de GS105e gehad, allebei geen resultaat. Tevens verschillende poorten geprobeerd: No joy
[Reactie gewijzigd door J_W op 22 juli 2024 16:32]