Tweakers
Tweakers
Product Na ontvangen product zo'n 2 maand geleden, de 830 aangesloten en werkte direct perfect! Ik had ook precies 128GB ruimte. Alles werkte snel en vlot, Batllefield3 starte super snel op. Opstarten van de pc zelf was een eitje, zo snel niet gewend met mijn oude 320gig van Western Digital, ratel de ratel. Probleem Maar na 1,5 maand start ik me pc op, en ging hij niet meer aan.. dus in de bios kijken en zag hij de schijf wel maar was het 0GB........................ Ik heb niets maar dan ook echt niets gedaan, hardware of software matig.. Gewoon zomaar stuk.. gezien ik jammer genoeg nog allemaal net gemaakte bestanden van visitekaartjes en banner met 15 uur werk er op had staan, baalde ik enorm.. Dom genoeg geen backup...
[Reactie gewijzigd door Perkouw op 25 juli 2024 12:01]
Had je 128GB (1 Gigabyte = 1.000.000.000 byte) of GiB (1 GibiByte = 1.073.741.824 byte) tot je beschikking? Dat is toch een verschil. De meeste harddiskfabrikanten noemen de capaciteit in GB volgens de SI-standaard.Ik had ook precies 128GB ruimte
[Reactie gewijzigd door slb op 25 juli 2024 12:01]
dat de grootte exact aangegeven wordt en dat hij snel is? niet onbelangerijk. wat zou je nog meer willen weten eigenlijk?Je zegt helemaal niets over de SSD, behalve dat hij kapot is.
bij een product review vermelden dat je product erg snel kapot was bij normaal gebruik is min of meer waar zo review om gaat. Als veel mensen een probleem tegenkomen en dit melden kunnen ze zo problemen bij andere mensen voorkomen.Ook de beste producten kunnen wel eens kapot gaan, maar daarmee is het nog geen slecht product omdat jij toevallig pech hebt.
daarin heb je gelijk, maar "niet huilen" is natuurlijk nergens voor nodig.Het is een algemeen feit dat ict-producten enkel maar dalen in prijs. Ga dus a.u.b. niet huilen dat jouw SSD meer heeft gekost dan de prijs nu.
Hij heeft dat formulier ingevuld, maar ze hebben er niet naar gekeken en vervolgens blind een andere gestuurd.De service van Alternate is volledig correct. Als jij je zou informeren, dan wist je hoe de rma-procedure verliep (link) en hoef je Alternate de schuld niet te geven van een slechte service.
nieuwe was niet gewenst en compensatie was gedeeltelijk toch wel terecht lijkt mij. de verzendkosten voor het product wat hij niet gevraagd heeft hoort hij natuurlijk niet te hoeven betalen. Dat tientje was dan wel weer netjes van Alternate.Ze hebben je netjes een nieuwe gestuurd en je zelfs een compensatie van 26,1 euro gegeven, wat ze helemaal niet verplicht zijn.
Wat is snel? Wellicht is zijn snel niet mijn snel. Benchmarks zijn dan natuurlijk een vereiste, anders krijg je gewoon een verhaaltje "ik vond hem echt super! [einde review]" Dat is een opmerking, geen review.dat de grootte exact aangegeven wordt en dat hij snel is? niet onbelangerijk. wat zou je nog meer willen weten eigenlijk?
Hier heb je natuurlijk wel een punt, maar hij geeft de betrouwbaarheid een 2 gebaseerd op 1 exemplaar. Het zou beter zijn geweest hem gewoon 1 op 1 in te ruilen en dan kijken hoe het met dat exemplaar gaat. Als die dan ook kapot gaat, snap ik het betrouwbaarheids oordeel beter.bij een product review vermelden dat je product erg snel kapot was bij normaal gebruik is min of meer waar zo review om gaat. Als veel mensen een probleem tegenkomen en dit melden kunnen ze zo problemen bij andere mensen voorkomen.
Amen! Dat soort uitspraken zijn nergens voor nodig, zeker niet in een _technische_ discussie.daarin heb je gelijk, maar "niet huilen" is natuurlijk nergens voor nodig.
[Reactie gewijzigd door yvez op 25 juli 2024 12:01]
[Reactie gewijzigd door MaZeS op 25 juli 2024 12:01]