Ergonomie
Dit is zeer goed. De toetsen zitten niet op een vervelende plek,gewoon alles normaal. Het polssteuntje is perfect! Niet te lang,niet te kort.
Precies goed dus. Verder is de locatie van de G toetsen perfect,als ik wil ram ik blind op die toetsen.
Functionaliteit
Alle toetsen zijn verlicht.
Je kunt ook marcro's maken met de Gtoetsen.Het zijn er intotaal 54. 3 ''lagen '' van 18.
En de favoritie functie is :
Als je in een spel bent,en je drukt per ongeluk op de windows toets. Vaak ga je dan terug naar je Desktop.Maar op de G11 zit een functie dat je de windows toets kan uitschakelijk! Dat is gewoon perfect,dat niemand anders dat heeft bedacht.Verder zitten er 2 usb poorten in het toetsenbord,dit is erg handig om een usbstickje in te pluggen.Jammer dat het geen 2,0 poorten zijn,maar daar ondervind ik geen hinder van. (omdat ik 1 daarvan gebruik voor mijn muis,en de ander gebruikt ik voor een 2de muis)
Precisie
De toetsen zijn gewoon normaal,en typt fijn.Geen goedkope troep,of laptop toetsen.Die ik zelf erg irritant vind,want het maakt een raar geluid.Verder is de precisie gewoon normaal.
Vormgeving
De vormgeving is erg strak,en ziet er mooi uit.Het is niet heel raar ofzo,maar lekker...
[Reactie gewijzigd door lombardije1960 op 22 juli 2024 18:21]
[Reactie gewijzigd door Anoniem: 230522 op 22 juli 2024 18:21]