Corsair Force GT 120GB Review

7 maart 2012, laatste update op 7 maart 2012, 1.316 views Rapporteer

De SSD heb ik nu bijna een halfjaar in mijn bezit. De installatie was letterlijk, aansluiten, windows 7 erop en spelen maar. Geen issues om de SSD aan de gang te krijgen, ook S-Ata III werkt zonder problemen. Ook nu nog na een halfjaar, geen verlies aan snelheid en geen problemen gehad.
Het doosje bevat overigens alleen de SSD en verder niets. Wat meer assesoires, zoals een S-Ata III kabel waren wel welkom geweest. Ik heb nu een standaard bracket gebruikt om de SSD in een 3,5 inch bay te krijgen, en ik heb deze met een S-ATA III kabel los bijgekocht.

Pluspunten

• Snel
  • Stabiel

Minpunten

• Geen assesoires

Heb jij ook een Corsair Force GT 120GB?

graag jouw review uitbreiden aub.
als voorbeeld, zie deze review: productreview: Crucial m4 CT128M4SSD2 128GB review door Perkouw

ik adviseer deze ook te raadplegen: Het grote SSD topic ~ Deel 9

hopelijk heb je voldoende hieraan.
Ik zal later nog een snelheidstest toevoegen, verder heb ik weinig meer te melden eigenlijk....
Zou ook niet weten waarom dat direct noodzakelijk is (of op zo'n manier opgelegd moet worden :P). Een wat gedetailleerder uitleg over snelheid (eventueel inclusief een benchmark), zou leuk zijn, maar dit is zeker al informatief en dus een meerwaarde voor de site.

[Reactie gewijzigd door kakanox op 26 juli 2024 16:41]

Ik heb persoonlijk meer aan deze review dan aan iemand die hem net een paar dagen heeft en alleen wat benches plaats. Dit zegt toch wel iets over de betrouwbaarheid en eventuele problemen over een periode van 6 mnd.
Ik vind een beknopte review met een beetje text altijd al fijn. _/-\o_

De rest is wel te vinden op internet toch... SSD's worden op verschillende sites tot in den treuren getest.
Helemaal eens Dunky. Als er 3 reviews staan van zo'n schijf waarbij alledrie de exemplaren 4x RMA zijn geweest kan de benchmark nog zo goed zijn... dan laat ik 'm mooi liggen :)
Mja, volgens mij mag je er zoveel tijd insteken als je zelf wilt......
Ik had er wel degelijk assesoire bij, namelijk een metalen bracket naar een 3.5''
wel gaat het om de 60GB variant, maar denk dat daar geen verschil in zit
Geen idee, ik kreeg hem zonder iets geleverd. Wellicht verschil tussen retail en boxxed?