Logitech K120 (Qwerty NL) Review
4 maart 2012, laatste update op 4 maart 2012, 66 views
Rapporteer
Ik had dit toetsenbord in een setje samen met een muis aangeschaft met de nieuwe build net na de afgelopen zomer. Ik had besloten om de invoer apparatuur op budget te doen, en dat later uit te breiden. Als eerste, een maand later, had ik de muis die erbij geleverd was vervangen door een G500, een flinke verbetering, maar het toetsenbord dat bleef over, en zit er nog steeds vrolijk op te tikken.
Het toetsenbord heeft geen extra media toetsen, alleen wat nodig is, daardoor oogt het ontwerp redelijk strak. De toetsen zijn makkelijk in te drukken, en het rammelgeluid is redelijk goed mee te leven, maar had in principe wel wat stiller gekund . (Het is niet mechanisch luid, maar wel duidelijk aanwezig. Met een Skype gesprek kan je duidelijk horen wanneer ik iets intik.) De toetsen lijken niet heel vast te zitten, met je vinger erop kan je het een beetje heen en weer bewegen. Als je het schud, hoor je het rammelen.
De capslok toets heeft een kleine verlaging aan de rechter kant, want ervoor zorgt dat je minder kans hebt om die per ongeluk aan te raken bij het schrijven of gamen, het is mij dan ook nog niet gelukt om die aan te raken wanneer het niet mijn bedoeling was.
Voor de prijs zelf is dit een fantastisch toetsenbord, en raad het zeker aan als je iets op de goedkoop wilt hebben. Ikzelf zou het toetsenbord opnieuw kopen als ik iets goedkoops wil hebben, maar kijk langzamerhand wel uit naar een ander toetsenbord in de mechanische richting.