Update d.d. 01-04-2010 Werkt nog steeds naar alle tevredenheid, nu op een oude laptop met windows vista x32, nog steeds in combinatie met de, eveneens belkin, N1 router. Onder windows 7 (x64) werkt ie wel, maar alleen als tie zin heeft ! oftwel dat gaat niet echt, is onpractisch. Nog steeds in gebruik. Hij werkte met xp, vista 32 en 64, zonder beveiliging instellingen 300 mbit verbindingen gehad op zo een 10 a 15 meter binnenshuis. Update ivm bericht van tweakers.net ; De door jou ingevoerde betrouwbaarheidservaringen met de Belkin F5D8051df N1 (300Mbps, USB 2.0) bevatten verouderde gegevens die meer dan 5 maanden geleden voor het laatst zijn geactualiseerd. 21-08-2008: werkt goed, ver en door 2 gemetselde vloeren en/of muren heen....
Waar heb je het over? Ik verwachtte een reactie waarop je reageerde, maar die was er niet. Een verwijzing is welkomUpdate ivm bericht van tweakers.net ; De door jou ingevoerde betrouwbaarheidservaringen met de Belkin F5D8051df N1 (300Mbps, USB 2.0) bevatten verouderde gegevens die meer dan 5 maanden geleden voor het laatst zijn geactualiseerd.
Erg subjectief, graag concretiseren.Feature set: alleen wat nodig is, niks te kort, niets extra's.
Niet dat het direct nodig is met zo'n ontvangst. Maar je zou je router in kunnen stellen op kanalen die niet overlappen met je buren. Een tijd geleden heb ik daar een staatje gezien met de frequenties die bij de diverse kanalen horen. Als je interesse hebt wil ik daar wel even naar zoeken.5 uit de 5 antennes lichten op, soms 4, maar hier in de buurt hebben meer mensen wifi.
[Reactie gewijzigd door Pjerry op 24 juli 2024 09:05]
[Reactie gewijzigd door notsonewbie op 24 juli 2024 09:05]