De muis
De muis is een draadloze Logitech MX 1000 laser muis die d.m.v. Bluetooth zijn werk doet.
Hij is mooi vormgegeven en ligt lekker in de hand.door het voorgevormde duimsteun voor ongelooflijk comfort en vingergrepen aan de buitenkant voor betere controle.
Deze muis is voorzien van een accu die je makkelijk kan opladen d.m.v. het fraai uitziende basisstation.
Doordat de muis is voorzien van een accu is deze iets zwaarder dan normaal.
Gelukkig hoef je nooit meer batterijen te verwisselen.
Het batterij niveau word goed weergegeven door een verlichte batterij-indicator met 4 niveaus
Bij mij gaat de accu ongeveer 4 tot 5 dagen intensief gebruik mee en is na een nachtje in het basisstation weer helemaal opgeladen.
De exacte oplaad tijd weet ik niet omdat ik dat nog nooit heb bijgehouden.
Verder zit erop de muis een tilt-wheel waarmee je zowel verticaal als horizontaal kan scrollen en met één klik op het wiel te gebruiken als zoomfuntie.
Ook heeft de muis een tuimelschakelaar dat is een soort cruisecontrol voor het scrollen erg handig bij grote pagina's
Aan de rechter kant van de muis vinden we de universele duimknoppen Volgende en Vorige, plus een toepassingsschakelaar waarmee u snel tussen geopende vensters kunt...
Dat is de opladerook zit er een verlengkabel bij met aan het eind een handige standaard om op je bureau te zetten.
[Reactie gewijzigd door Mnix91 op 22 juli 2024 18:10]
[Reactie gewijzigd door op 22 juli 2024 18:10]