Compaq Presario CQ57-205SD Review

Anoniem: 429603
7 november 2011, laatste update op 7 november 2011, 88 views

Compaq Presario CQ57-205SD

Ik heb deze mooie laptop gekocht 2 maanden geleden. Het is een mooie laptop voor een mooie prijs.
Dit is een prima laptop voor de gemiddelde gebruiker van email en internet. Deze laptop heeft aan mijn al verwachtingen gedaan. Met de i3 Processor werkt ie voor mij snel genoeg. Ik kocht een nieuwe laptop omdat de laptops nu betere accu's hebben nou en dan is bewezen. De accu is met 30 min weer helemaal opgeladen naar 100 % opgeladen.
Maar als ik 1 puntje moet opnoemen dan is dat de geluidsbox die om het toetsenbord zit wel heel gevoelig voor stof. En je krijgt dit moeilijk weer stofvrij.
Al met al vind ik dit een goede laptop.

Pluspunten

• Goed en helder lcd-scherm.
  • Uitstekende accu, met half uur weer 100% opgeladen. Kleine oplader.
  • Goede i3 processor.

Minpunten

• Geluidsbox beetje gevoelig voor stof, lastig stofvrij te krijgen.

Al met al vind ik dit een goede laptop.

Heb jij ook een Compaq Presario CQ57-205SD?