Ik heb nu een paar maanden deze universele afstandsbediening van Logitech in huis. Ik gebruik hem om mijn TV (een goedkope Finlux 32" breedbeeld) en mijn HTPC (MythTV op Ubunutu Edgy met Hauppage PVR-350) te bedienen.
De Logitech Harmony 525 is de goedkoopste uit de reeks en dat is te merken. Alhoewel alle belangrijke functies aanwezig zijn, is er duidelijk geld bespaard op de bouw. De randjes zijn niet overal even recht en hij kraakt wat als je er wat meer druk op komt te staan. Hij is erg plastic.
Toch mag dit de pret niet drukken. De lijst met features is buitengewoon. Dit zijn de belangrijkste:
Dubbele IR-zender
Omdat er twee Infrarood LEDjes zitten, zend hij een breed signaal uit. Dit zorgt er voor dat de ontvangst veel hoger is dan bij de meeste afstandsbedieningen.
LCD-scherm
Monochroom met blauw backlight. De verlichting van de knoppen is ook blauw en dat geeft in het donker een mooi effect. De knop 'Glow' laat het geheel oplichten, en is makkelijk te vinden.
USB-aansluiting
Om hem te configureren via de pc. Zit op een ietswat rare plaats zo vooraan. Het rubbertje dat de poort afsluit voor stof blijft niet goed zitten.
Bewegingssensor
Als je de Harmony een tijdje heeft stilgelegen...
[Reactie gewijzigd door Caris op 23 juli 2024 08:26]
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 23 juli 2024 08:26]