Je schrijft: "Vervolgens win7 pro geinstalleerd plus alle drivers en tools van de tecra r850 product page. "
Bedoel je wellicht Windows Home op USB stick? Is professional niet goed voor thuisgebruik?
Verder mis ik de HDMI aansluiting. voor koppeling met een TV. Is daar een alternatief voor? Filmpjes wil ik op Sony tv proberen te bekijken.
ik ben het niet met jouw eens dat je zegt dat dit de dunste laptop is de MSI X600 is dunner
die heeft dan misschien mindere prestaties en geen DVD drive maar is wel dunner
Ik heb niet geschreven dat dit de dunste laptop is. Ik heb geschreven dat dit 1 van de dunste 15.6 inch laptops is. Ik zie net wel dat de accenten boven de "e" missen .
Het kan zijn dat er dunnere zijn.
"een" veranderd naar "één"
[Reactie gewijzigd door denPes op 25 juli 2024 15:29]
Nee, k heb van de windows 7 home installatie disk ( van mijn vriendin haar pc) een multi installatie usb stick gemaakt, zodat ik daarmee win 7 PRO kon installeren.
Dit omdat er geen installatie disk bij de laptop zat. Dus ik heb wel degelijk win7 pro er op gehad om even te testen. En win 7 pro is net zo geschikt voor thuisgebruik, als de home versie. De pro heeft enkel meer features.
Er zit wel een hdmi-out of display port op. k heb die eigenlijk nog niet geprobeerd.