FIFA 11, Windows Review
FIFA 2011. Bijna iedereen die van voetbal en games houdt, heeft van FIFA gehoord, ongeacht het jaartal wat er elk jaar weer achter geplakt wordt.
Zelf heb ik geen jaren gespeeld, jaren geleden voor het laatst. En dan denk ik terug aan FIFA 2001 en 2003. Games met Ajax waarmee Galatasaray nooit verslagen werd, helaas. Het Nederlands elftal Customizen naar jouw wens, en dan ook vooral de shirts, broeken en sokken aanpassen!
Nostalgie komt weer boven drijven.
Maargoed, to-the-point. Het gaat hier om FIFA 2011. Zoals eerder gezegt, jaren geen FIFA gespeeld, wel PES.
Minpunten
- Mist "iets" (Diepgang?)
- Besturing
Nostalgie komt weer boven drijven.
De eerste keer de game maar starten, en wat blijkt? het is de ultieme kopie van een XBOX game, geheel incl. de bijbehorende "icoontjes' ik mag dus eerst wat instellingen gaan veranderen aan de controls. Na veel moeite, inzet en doorzettingsvermogen is het zo ver! De controls zijn ingesteld naar mijn heerlijke toetsenbordje, en hup we gaan spelen. tenminste, dat dacht ik, het duurde wel even voordat de wedstrijd was opgestart. Maargoed, Ajax-Feyenoord dan maar, Heerlijke Graphics, is iets wat gelijk opvalt.. het spel loopt lekker, vloeiend en goed afgewerkt. Maar ik mis ergens toch iets, wat ik niet kan beschrijven. Misschien is het diepgang, dat weet ik niet maar het voelt allemaal wat 'kitscherig" aan. Misschien is dat wel een vooroordeel dat ik van PES heb meegenomen.
Ik ga niet alle (welbekende) modussen behandelen. Daarom een korte conclusie:
FIFA is een leuk spel, mooie graphics, helaas wordt alles verprutst door die besturing waar veel tijd in gaat zitten. Helaas geen FIFA meer voor mij.