Dell Inspiron 6400 Review

29 juni 2011, laatste update op 29 juni 2011, 58 views Rapporteer

Ik heb deze oerdegelijke bak sinds november 2006.
Volgens mijn eigen wens samengesteld.
Met een T7200 dualcore 2GHZ processor.
1680x1050 in plaats van een 1280 scherm.
9 cell accu in plaats van 6
X1400 grafisch kaart in plaats van de X1300
2 in plaats van 1 GB geheugen.
Ben er nu 4 1/2 jaar later nog dik tevreden over.
Had een groot probleem met mijn scherm rechter scharnier was totaal uit de kunststof gebroken dit is gratis hersteld door Dell ook al was de garantie al lang voorbij. Prima service van Dell.
Heb er inmiddels zelf het een en ander aan veranderd. laatst een 750GB HD inplaats van de 500. 320, en als eerste 160GB HD die er standaard bij zit.
4 GB geheugen in plaats van de 2GB.

Pluspunten

• Snelle processor, goede WIFI,
  • Degelijkheid.
  • Goede kwaliteit scherm alhoewel de backlicht lampje toch wel minder begint te worden.
  • Makkelijk wisselen van de harddiskharddisk. Heb een Harddisk met Windows7X64 en de orginele harddisk met XP soms heb ik XP nodig voor programma's die wegeren onder Windows7X64 te werken.

Minpunten

• Lawaaierig, word toch wel warm. Zwakke scharnier systeem scherm. Standaard DVD drive is niet van al te beste kwaliteit. Veel media werd niet herkend geen firmware update's
  • Korte levensduur Accu, deze gaat bij regelmatig gebruik gemiddeld anderhalve jaar mee erg kort.

Ik heb deze oerdegelijke bak sinds november 2006.

Volgens mijn eigen wens samengesteld.

Met een T7200 dualcore 2GHZ processor.

1680x1050 in plaats van een 1280 scherm.
9 cell accu in plaats van 6
X1400 grafisch kaart in plaats van de X1300
2 in plaats van 1 GB geheugen.

Ben er nu 4 1/2 jaar later nog dik tevreden over.

4 GB geheugen in plaats van de 2GB.

Heb jij ook een Dell Inspiron 6400?